Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 3 tråden


Mr Pepe

  

202 stemmer

  1. 1. Skal du ha deg Note 3 ?

    • Ja
      154
    • Nei
      48


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vis det bare er skraper og ikke veldig store skader skal det nok gå fint, nesten alt av android telefoner blir sendt til infocare som ikke er så nøye med skader utpå så lenge de ikke har noe med feilen og gjør, apple derimot tar ikke inn noen ting som har riper/skader

Lenke til kommentar

Det er jo bare flott hvis man har tydd til fornuft ved å ikke bruke root som et halmstrå for å slippe utbedring. Root har jo selvfølgelig ingenting med feil på tlf å gjøre, men gjennomgangstonen av hva jeg har sett tidligere er at reklamasjon avvises ved root.

 

Garanti derimot kan vel avvises da det eksplisitt opplyses om at root ikke "tillates" (AFAIK)

Lenke til kommentar

Så lenge det ikke gjør jobben til verkstedet vanskeligere, eller at rooting er den opplagte grunnen til at telefonen er inne til service, så bryr de seg nok lite om telefonen er rootet, verkstedene er som regel ute etter og få jobben gjort og telefonen sendt tilbake ferdig, men også å få betalt for det de gjør.

 

Og enkelte produsenter har ganske stramme retningslinjer på hva verkstedet får lov og gjøre på deres regning, da de ikke har noe ønske om å ha utgifter på at folk skal leke med telefonens programvare hjemme på gutterommet. Så kan feilen knyttes opp til rootingen, vil de nok gi avslg på garantien, og man vil som regel også få avslag av ftu ved eventuell reklamasjon også.

Endret av esoteric
Lenke til kommentar

Kan drepe alt fra cpu til høyttalere og masse rart med root ja, man har tilgang til og regulere alt av strømstyring og diverse, og dette er selvsagt ikke noe som går under hverken garanti eller reklamasjonsretten.

 

Hører mange sier at man ikke mister reklamasjonsretten ved og roote, men det er ikke min erfaring som mobilforhandler, FTU har ved de få gangene det har blitt en klage sak, gitt avslag på kunder som har reklamert på telefoner hvor verkstedet har gitt avslag på uautorisert modifisering av telefonens programvare. (rootet, kjørt cusomrom osv) som har f,eks bricka seg.

Lenke til kommentar

Hvilke program er best til å finne batteri lekkasjer(app/program som tapper batteriet for strøm)?

 

Har nå fått et betydelig batteri forbruk, så lurer på om det er et program som trekker strøm.

 

Jeg har Omega ROM v12 nå(vet det er kommet ut v13).

 

Jeg har og satt på flymodus på da jeg ikke har mobil dekning der jeg er. Har på WiFi hele tiden. Kan ikke oppdatere til Omega v13, da jeg er på båt med satelitt internet = treg og dårlig nedlastning.

Lenke til kommentar

Plutselig har batterikapasiteten på min Note 3 blitt katastrofalt dårlig. Før holdt den i ca 2 døgn med midt-på-treet-bruk, nå holder den bare 16 timer! Når jeg sjekker batteribruk, så er det noe som heter "gsiff_daemon" som trekker noe voldsomt med strøm (56% as we speak). Kan ikke huske å ha sett denne før. Noen som vet hva dette er, og hva som kan gjøres?

Lenke til kommentar

Tror ikke det er noe stort batteri problem på Note 3 selv om det ofte har vært tema i tråden her, jeg har hvertfall ikke hatt noe batteriproblemer selv om jeg i blant har slengt meg på batteri diskusjonen for å se om om jeg kan få den til og bli enda bedre, noe den ble etter og ha luket ut en del Samsung bloatware og gjort små tilpasninger. Faktisk eneste Samsung jeg har hatt de siste årene som jeg har beholdt stock firmware på også.

Lenke til kommentar

 

Hvilken router har du kjøpt deg?

Har ac-rt68u og den pøser på totalt 433 mbps på note 3

D-Link 850L

 

Begynner og lure på om det er noe galt med den..men jeg har også rootet den, så får vel ikke sendt tilbake på garantien :p

 

Oppdaget det samme problemet på en D-link router i helgen jeg også. Koblet av/på wi-fi 4-5 ganger pr time. Fikk også beskjed om at "din internettilkobling er ustabil"-meldingene som ofte kommer. Sjelden jeg opplever det, men det tok virkelig av når jeg var koblet opp mot en D-link i helgen

Lenke til kommentar

Plutselig har batterikapasiteten på min Note 3 blitt katastrofalt dårlig. Før holdt den i ca 2 døgn med midt-på-treet-bruk, nå holder den bare 16 timer! Når jeg sjekker batteribruk, så er det noe som heter "gsiff_daemon" som trekker noe voldsomt med strøm (56% as we speak). Kan ikke huske å ha sett denne før. Noen som vet hva dette er, og hva som kan gjøres?

 

En liten oppdatering for andre som eventuelt vil oppleve det samme:

 

Jeg kontaktet Samsung og fikk vite at flere hadde løst problemet med en factory reset, men han ville jeg først bare skulle ta en reboot. Og det gjorde faktisk susen. "gsiff_daemon" stod for 56% av strømtrekket på telefonen før reboot. Etter reboot, hadde dette gått ned til 42%, noen timer senere bare 8%. Nå vises den ikke i det hele tatt lenger, og batterikapasiteten er nær 2 døgn igjen.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor jeg finner nedlasting til den siste oppdateringen? Har en del problemer med denne oppdateringen og skal legge den inn på nytt for å se om problemene forsvinner (låst skjermrotasjon + musikkspilleren fryser mobilen). Finner den ikke hos XDA og får ikke lastet den ned fra Sammobile.

 

Sammobile har hatt problemer en stund nå ja.

 

Hvis det er N9005XXUEND5_N9005NEEEND1_NEE du et ute etter så har du Mega link her:

 

https://mega.co.nz/#!GBIWjJSa!EsRDBFyaBq6BG4Cl5UUTzWtN_5o94xTy3kJTl_zQqDE

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...