Gå til innhold

Lite kamera med lys sterkt objektiv. God autofokus og WIFI.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Trenger ett lite hendig kamera som ett bedre alternativ til mobiltelefon. Gode bilder i svakt lys er viktig, og gjerne WIFI.

 

Finnes det noen som kan laste rett opp i DropBox?

 

Pris ikke viktig.

 

Har ett Olympus OMD fra før, så dette skal være ett mye mindre og lettere alternativ. Men ett godt kamera.

 

Tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen andre forslag?

Hvis du greier deg med god lysstyrke på vidvinkel kan du se på Canon S100/S110 og Panasonic LF1, Fuji har også en modell XF1 og Nikon har P330. Felles er litt større sensor enn de minste kompaktkameraene og rundt F2.0 i lysstyrke på vidvinkel, som faller raskt når du zoomer mot tele.

 

Vil du ha bra lysstyrke i hele zoomområdet kan du se på Olympus XZ-2 og Panasonic LX7, mens Canon G15 og Nikon P7700 ligger litt mellom, men da er du over på noe større kameraer igjen.

 

Sony RX100 (eller Mk II), som ble nevnt over er på mange måter de beste alternativene, men da må zoomområdet på 28-100 passe for ditt bruk, Panasonic LF1 som er mindre har 28-200 og innebygd søker, men ikke samme bildekvalitet som RX100 så det blir en avveining melllom krav til størrelse/vekt, zoomområde, lysstyrke og kanskje andre kriterier som batterilevetid eller mulighet for søker. Anbefaler en tur til en fotoforetning for å få et inntrykk av størrelsene.

Endret av se#
Lenke til kommentar

Hvis du kommer med mer informasjon om vekt, størrelse, pris og hva du mener er et godt kamera så blir det lettere å gi råd.

 

 

 

Hva kameraet skal brukes til og hvilken type svakt lys det skal fungere under vil også hjelpe.

 

Som sagt skal det være ett alternativ til det å benytte tlf, og mye mindre enn omd. Dette antyder jo allround bruk, og så lite som mulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...