Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

sende sms til henne?


Anbefalte innlegg

Hei.

Historien til meg og min eks er så lang og rar at ingen vil skjønne, så dropper den. Ble slutt for to år siden, det første året var det mye frem og tilbake, siste året, ikke treftes, men noe kontakt på Facebook og sms.

 

Siste kommunikasjon var vell i april. Og nå lurer jeg på hvordan det går med henne osv, ja jeg savner henne veldig, men tror nok det toget har gått, på tross av den gode tiden sammen.

Problemet er at hun har da fått seg kjæreste, så vil ikke være en kjip ex om dere skjønner...

 

Og en siste ting ekspertpanelet kan få bryne seg på:

I mars var hun gira på å prøve på nytt, savnet meg veldig, jeg var fantastisk osvosv. Noen uker senere er hun sammen med en fyr, what the heck???

Skal sies at jeg var skeptisk til å prøve på nytt, da dette måtte bli den 9999999 gangen vi prøvde (livssynsforskjeller er ikke lett)

 

Sende henne mld??

Hva er greia med kjæreste sånn plutselig??

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet det er vanskelig, men jeg tror det beste man kan gjøre i din situasjon er å bare glemme henne og komme seg videre i livet. Du vil forstå hva jeg mener den dagen du finner noen andre å forelske deg i, men for at det skal skje må du glemme fortiden din med henne.

 

Hun har sikkert hatt problemer med den andre fyren, og derfor tatt opp kontakten med deg. I mellomtiden har det ordnet seg, og nå har hun hoppet tilbake til han.

 

En grei regel å ha er at når det først har blitt slutt, så er det slutt. Det fungerer sjeldent å prøve på nytt, men om man absolutt skal gi det flere sjanser, så ikke prøv mer enn én gang. Den enkleste løsningen er å kutte kontakten med henne. Prøver hun å ta kontakt på et senere tidspunkt, noe hun trolig blir å gjøre når forholdet henne eventuelt går skeis, så bør du ignorere henne til enhver pris.

 

Det er ihvertfall mitt tips til deg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takker for gode råd, satser på at lysten på en annen dame kommer snart. Er helt virkelighetsfjernt for meg at to unge folk som elsker hverandre, alt er gulle godt, så skal vi plutselig glemme alt, alle minner osv. Vet at virkeligheten er slik, skjønner det bare ikke... makes no sence

Lenke til kommentar

Sant nok! Er jeg helt glemt hos henne nå da tro? Så all ros og komplemanger i vinter var bs;) hehe skulle gitt en mill kr for å vært inne i hjernen hennes for en dag for å få svar på alt! I d ene øyeblikket savner hun meg veldig, det neste sammen med en random fyr, herlighet så nyskjerrig jeg er ;))

Er d noen psykologer som er interessert i en stor utfording, kan hele historien sendes på pm. Garantert ikke hørt noe lignende før!

Looking up and forward!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...