Gå til innhold

Anmeldelse: Neverwinter (Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har aldri skjønt hvordan folk kan klage på at det er lite å gjøre, når man har nesten en utømmelig kilde til nye ting i Foundry. Man kan faktisk spille den helt fra man åpner den tidlig i spillet, og opp til maks level.

 

Glem heller ikke at de gir ut nye ting ganske ofte. Første "modul" (dvs mini-expansion) kommer i slutten av august, er helt gratis og vil ha både et nytt område og en ny spillbar rase (Sun Elf). Betaler man litt kan man i tillegg få Moon Elf som spillbar rase, samt en enhjørning å ri på, og litt sånt snacks. Det er kanskje litt lite å gjøre nå om man driter i Foundry, men spillet vokser ganske raskt. Nye klasser er også bekreftet å være underveis, så det overrasker meg ikke om vi har Module 3 før jul. ;)

Lenke til kommentar

Jeg har aldri skjønt hvordan folk kan klage på at det er lite å gjøre, når man har nesten en utømmelig kilde til nye ting i Foundry. Man kan faktisk spille den helt fra man åpner den tidlig i spillet, og opp til maks level.Glem heller ikke at de gir ut nye ting ganske ofte. Første "modul" (dvs mini-expansion) kommer i slutten av august, er helt gratis og vil ha både et nytt område og en ny spillbar rase (Sun Elf). Betaler man litt kan man i tillegg få Moon Elf som spillbar rase, samt en enhjørning å ri på, og litt sånt snacks. Det er kanskje litt lite å gjøre nå om man driter i Foundry, men spillet vokser ganske raskt. Nye klasser er også bekreftet å være underveis, så det overrasker meg ikke om vi har Module 3 før jul. ;)

 

Moon Elf er forsåvidt standard elf rasen i Forgotten Realms og D&D generellt. Rart rasen ikke var med fra begynelsen av.

Lenke til kommentar

Fikk muligheten til å beta-teste dette spillet.

Er faktisk en av de beste MMO-spill jeg har spilt de siste 5 år.

 

Det er mange aspekter som er nye og innovative,

mange som spiller det, det er gratis (!), ekstremt god story,

ekstremt gode quester, og ikke minst foundry. Det er genialt.

Ja, man kan bli lei etterhvert, men da er det absolutt ikke fordi historien bak scenarioet du spiller er kjedelig, for det er mange gode stories å finne i foundry.

 

Jeg sluttet å spille kun pga. at jeg spilte alene.

Hadde jeg hatt venner som ikke sverger til League of Legends over alt annet og faktisk hadde prøvd det, så hadde jeg nok spilt mye mye mer.

 

Men dette er absolutt et MMO alle burde prøve siden det er gratis.

 

På en annen side så er det kanskje ikke lurt å spille for mye MMOer nå rett før Wildstar kommer ut. Blir forhåpentligvis sinnsykt bra.

Har enda ikke kommet inn i beta-en dessverre.

Lenke til kommentar

Fondry klarer bare distrahere deg for en liten stund, det er ikke kraftig nok verktøy til å gi virkelig gode opplevelser.

 

Hvorfor lage innhold i Neverwinter når man kan lage langt bedre innhold i Neverwinter Nights 2?

Fordi de jobber med å gjøre Foundry kraftigere, og fordi NWN2 faktisk er syv år gammelt allerede? ;)

 

Moon Elf er forsåvidt standard elf rasen i Forgotten Realms og D&D generellt. Rart rasen ikke var med fra begynelsen av.

Wood Elf er med fra begynnelsen, og vi får Sun Elf gratis i slutten av august. Drow kommer senere. Med Moon Elf er vi oppe i fire alveraser, pluss half-elf. Det begynner vel å holde? :p Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Moon Elf er forsåvidt standard elf rasen i Forgotten Realms og D&D generellt. Rart rasen ikke var med fra begynelsen av.

 

Det er ikke noen "standard" rase i Forgotten Realms. Dessuten er ikke engang Moon elves "true" elves. Kun Wild og Wood elves er "true" elves. Wood elves er den mest tallrike rasen av "true" elves.

http://forgottenreal...ia.com/wiki/Elf

http://forgottenreal...m/wiki/Wood_elf

 

Moon elves er en del av Eladrin, og er den mest tallrike av Eladrin rasene. og også mer tallrik enn Wood elves.

http://forgottenreal...om/wiki/Eladrin

http://forgottenreal...m/wiki/Moon_elf

 

Jeg skjønner forøvrig hva du mener, men synes det likevel blir feil å beskrive noen raser i loren som standard. Blir som å si at asiatere er standardrasen på jorda fordi de er mer tallrike. Det blir liksom feil.

Endret av Kron
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fordi de jobber med å gjøre Foundry kraftigere, og fordi NWN2 faktisk er syv år gammelt allerede? ;)

Alderen skjemmer ingen, og NWN2 er på de fleste måter fortsatt overlegent vil nå jeg si men.

 

Mye av problemet med Fondry er at det er koblet til et MMO, dette setter grenser som man umulig kan utvikle løsninger på. Beste de kunne gjort var å gjøre det til en standalone system, hvor man kunne låse opp full frihet men da begrenset det til at man ikke fikk noe med tilbake til MMO-verdenen. Slik som vi hadde i NWN2 :D

Lenke til kommentar

Jeg har aldri skjønt hvordan folk kan klage på at det er lite å gjøre, når man har nesten en utømmelig kilde til nye ting i Foundry.

 

Når de som lagde spillet ikke har inkludert noe som helst av innhold omtrent så kan mann si at det er lite å gjøre.

De har vært trege med å patche, ustabile servere, ubalansert PvP og en haug med bugs som kunne fått Skyrim til å se perfekt ut.

 

Spilte til lvl 60 og gjorde det meste det var å gjøre, men det tok ikke lang tid å komme seg gjennom spillet og se alt det hadde å tilby.

Hadde håpet på et bedre spill, men Perfect World vil aldri komme med noe annet enn P2W

Lenke til kommentar

@Civilix: Hehe, vet det. Jeg spilte NWN1 i over fire år, så vet litt av hvert om multiplayer. Men det er svært stor forskjell mellom små moduler og et MMORPG. ;) Det blir som sammenligne multiplayer i Call of Duty med Planetside.

 

Små moduler? :p i nwn kan du lage moduler som er langt langt større enn mmo-delen av den verden neverwinter er i. Samt at du kan i nwn2 lage kampanjer bestående av flere moduler for en enda større opplevelse.

 

NWN kan også brukes til å lage "persisten worlds", dvs at verden går sin gang på serveren uavhengig av spillere.

 

Eneste fordelen neverwinter har som jeg kan se er at de kan ha over 64 spillere, men det er da bare for mmo delen, i fondry kan du ikke lage kart for 6 personer en gang.

Lenke til kommentar

<snip> ekstremt god story, ekstremt gode quester, <snip>

Det stemmer ikke med min opplevelse av spillet (eller anmelder slik jeg oppfatter teksten), selv om den ble kort da jeg mistet interessen rundt lvl 12. Med "ekstremt god story og quester" så burde spillet klart å holde på interessen min lengre. For min del var det alt for mye av det samme gamle vi har sett i aller fleste MMO'er som er utgitt tidligere. Men smaken er som baken, det som er "ekstremt godt" for deg kan være dårlig eller uinteressant for meg.

 

Som med alle f2p spill, hvis man ikke liker spillet så er alt man har tapt litt tid.

Endret av Crowly
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...