Gå til innhold

FIFA 14 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oj. Var det en ting som var veldig lett å merke, så er det at sølv- og bronsespillere er langt dårligere enn gullspillere til å sentre :p Juninho har 79 short passing og 78 long passing, men pasningene hans var veldig svak og dårlig. Spillerne reagerte mye senere enn gullspillere, og det gjorde at ballen flere ganger rullet rett ved bena deres, mens de bare stod å så på.

 

Den verste situasjonen var når motstanderen angrep. Var en god duell ved kanten av 16 meteren som varte helt inn til keeper. Keeperen stod å så på og lot ballen gå igjennom bena hans. Utrolig nok skjøt motstanderen i stolpen 2-3 meter fra mål, før han fikk returen, skjøt, men min spiller blokkerte og keeperen som da burde tatt ballen med begge hendene, bokset den rett ut i farlig område og til en motspiller igjen. Heldigvis skjøt han over mål på halvvolley. Var tragikomisk.

 

Baptiste virket veldig god. Sterk, gode workrates og stod godt plassert for det meste. Alonso tok flere ganger turen opp og lekte spiss, noe som var veldig frustrerende, ettersom han er min defensive midt og har M/H workrates. Merker det samme i 4231 (2) og 352. De defensive midtbanespillerne elsker å angripe, noe som er veldig irriterende. I fjor var de flink å sitte rett foran midtstopperne og skapte et solid forsvar.

Endret av G27
Lenke til kommentar

Jeg har dette laget nå.

L3hveUZu.jpeg

 

Har 180k disponibelt, så har "frie" tøyler.

Tenker en oppgradering på midtbanen og spiss.

Tankene er på Suarez og Yaya, men ser at feks Rooney har bedre stats? Og Yaya er jo svindyr.

Er det mulig å hente noen innspill her?

Ser jo såvidt laget ditt, men hva med IF Baines, Cech, Eto'o? Har ikke prøvd noen av dem utenom Cech, som jeg syns er utrolig god IRL og på fifa..
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...