Gå til innhold

FIFA 14 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

 

Ikke deadeye for bedre passing? Kjører du Eredivisie-sølv? Med CAM? Har en maestro-Overtoom til 1,4k BN ute nå. Et maestro-kort gikk nettopp for akkurat 1,4k.

 

 

Ser ut til at det fort kan bli et komplett Eredivisie-sølvlag, ja. Planen gikk ut på et hybrid, men det er veldig, veldig vanskelig å få til noe heftig til en fornuftig pris. Hater det nye kjemisystemet de har lagt inn. Håpløst. Kjemi var vel en av de få tingene EA hadde en fin balanse på. Ikke overraskende at de klarer å rote det til.

 

Foreløpig har jeg planer om dette laget: http://www.futhead.com/14/squads/520123/ Prøver med Duarte først, så får vi se om jeg går over til Overtoom senere om ting ikke fungerer.

 

Dette er det andre laget jeg vurderer å mekke: http://www.futhead.com/14/squads/532837/ Det eneste her er at jeg ikke er fornøyd med spissen. Vet noen om de som har 9 chem i dette laget, vil få 10 chem etter 10 kamper?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og det var Premium Gold Pack du kun åpner? Satan, fikk aldri noe bra når jeg åpnet de på FIFA 13 UT. Åpnet vel rundt 20 og beste jeg fikk var Busquets elns.

 

Har dere noen tips på hvordan tjene penger fort? Prøver å kjøpe bronze pack (400 coins) og legge ut alt innholdt på markedet, men går latterlig tregt..

Lenke til kommentar

Iallefall lurt å velge en liga som ikke er overpriset, som du sier. Den italienske er nok mindre populær og dermed billigere enn den tyske.

 

For de av oss som ikke har sååååå mye coins er den franske ekstremt bra - veldig mange bra spillere til en billig penge. Kjører det fram til jeg får nok til bundesliga. BPL kan man ta etter hvert, alle skal ha det i starten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...