Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor ADSL 1024/256 med 30gb i mnd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De skal få kunne sjekke dette for deg, men mulig du blir satt på ring tilbake.

Sjekk evt for spyware så det ikke er noe som kan chocke linjen din ut.

Hvis man har mye data som går ut av pcn får du en elendig inn hastighet(høy packet loss) du er nødt til å ha båndbredde ut så du kan få sendt godkjennelsene på datapakkene du mottar.

Lenke til kommentar
Tror du kan sjekke det inne på online.no. Men hvorfor har du telenor når du kan få bluecom uten begensning??? 30 Gb, en uke det. En treig uke.

 

Bare for å kommentere dette litt. Med slike HD-er du har er det mulig du overskrider 30GB i måneden. Som bruker av Telenor/online.no henter jeg selv relativt mye ned, vi er 2 brukere på samme maskin, og vi kommer aldri engang halvveis til 30GB i løpet av en måned. Skal du overskride 30GB, ja da snakker vi kanskje om en 20-30 filmer i måneden og vel så det.

 

Og når jeg først forsvarer Online.no her, kan jeg jo tilføye at jeg har aldri hatt nedetid, de leverer hastigheten jeg abonnerer på og vel så det, jeg har aldri ventet mer enn 30 sekund på brukerstøtte på telefon (når som helst på døgnet), og dessuten har de 24/7 online chat brukerstøtte som svarer deg kjapt når du lurer på noe.

 

ADSL modemet var gratis, det følger med gratis brannmur og antivirus programvare, pluss en del annen programvare.

 

Til slutt: jeg klyper meg i armen over at jeg sitter her og skryter av Telenor, men jeg har innsett at de få kronene ekstra er verdt prisen, samt at det er greitt å få balansert inntrykket visse andre lirer av seg her inne av Telenor.

 

Hallrar

Lenke til kommentar
Tror du kan sjekke det inne på online.no. Men hvorfor har du telenor når du kan få bluecom uten begensning??? 30 Gb, en uke det. En treig uke.

 

Jeg har Telenor 1024/256 med 30gb begrensning, jeg brukte opp det den første måneden jeg hadde det, men de siste fire månedene har jeg ligget på mellom 45% og 75%. Jeg sitter ALLTID ved PCen når jeg er hjemme, og laster ned alle ting som jeg måtte finne interessante. Bra spilleping er det også. Skjønner ikke hvorfor folk har så mye i mot dette abonnementet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...