Gå til innhold

EVGA GeForce GTX 780 / 780 Ti Classified


0l3M

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Som lovet :D

Søtt. ^^ Alt på annet ser helt urørt ut, og kun den ene kondisen som ser ut som den har sprengtes og vrengt seg rundt. :D

 

Litt spesielt. :p

 

Vet. Jævla merkelig. Tipper det var det kortet som laget ulyd hele tiden. RMA er jo best, ingenting er som 6500 kroner kreditt hos DI ;)

Lenke til kommentar

Enkelt å montere selv. M3-skruer med flatt hode, 8 eller 10 Mm. Om du bor i Trøndelag kan du ta en tur til DI, skal du få skruer av meg :)

Bor i Sandnes, Så litt avstand der :) Får se hva jeg finner på biltema :wee: Ut å jakte etter M3 5mm (ish) skruer til radiatorene og. Kan det stemme? For å montere de med viftene på innsiden.

 

Edit*

M3 10mm skruer passet som et skudd og Classified bakplaten er nå montert på sammen med EK classy vannblokken. Pent må jeg si :)

Endret av Vittoro
Lenke til kommentar

Hei! Trenger litt hjelp her, jeg har fra før et 780 classified (ikke TI), den er det flashet bios på for å fjerne gpu boost.

Nå har det seg slik at jeg fikk et 780 Superclocked" w/ACX i gave, og kunne ikke takke nei. Var jo dumt at det ikke var Classified men to er jo bedre enn 1 ?

Anyway, hvordan skal jeg gjøre dette for at begge skal fungere i SLI slik at det oppstår minst mulig problemer? Jeg regner med classified blir klokket litt ned til SC hastghet automatisk. Er det best å bruke vanlig stock bios på classified igjen ? Har ikke planer å endre spenningen, så noe ekstrem overklokking blir det ikke på de. Jeg sier meg fornøyd hvis jeg kan få de i en hastighet som er litt over stock av classified.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fått pakke fra Sjetnemarka gitt. Lurer på hva dette kan være :dribble:

Gråstein. :evil:

 

 

 

Fått pakke fra Sjetnemarka gitt. Lurer på hva dette kan være :dribble:

Sikkert dop. Shady strøk.

 

:wow: LOL. Så lenge jeg folk slipper å jobbe eller bo i nærheten av fjordgataslummen så tror jeg nok beboerene i Sjetnemarka er bare glade. :p

 

Mye rart som kommer og går der gitt. Mye pga. strippeklubben. :roll: For ikke å snakke om disse gærne PC-nerdene da.

 

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...