Jump to content

FrankRJ

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

About FrankRJ

 • Birthday 11/11/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er godt i gang med Phoenix Miner 👍 God veiledning, så takk for den 🤓
 2. Portabel AC er også gode på å kjøle ned rommet og dumpe varmen ut.
 3. Ligger på en 60% memory utilization. Er det normalet eller skal det gå an å utnytte mer? Et 1080 MSI Sea Hawk EK X
 4. Samme prinsipp i butikk. Kjøper du en vare til en pris og returnerer varen, så får du samme pris tilbake. Har varen gått opp eller ned i pris så får du ikke mer/mindre tilbake.
 5. Front og bunn med luft inn og topp med luft ut er en grei løsning. Da kommer nok frisk luft inn og varme luften inni kabinettet blir ført ut. Greit med støvfilter i bunn om det ikke er det allerede.
 6. Ja effektbruket økte betraktelig, så kanskje like greit å droppe ethpill da vinninga går opp i spinningen (høyere strømforbruk/varme/slitasje)
 7. Både direkte mot router og direkte mot mobil. Min slet med å koble seg direkte mot nettverket, kanskje ikke godt nok signal, men koblet den opp mot telefonen (koble på pluggens trådløse nettverk) så gikk det smud å koble opp. Den vil nok ha et trådløst nettverk
 8. Har ikke fått ethpill til å virke med phoenix miner enda, må knote litt med cmd for å klare kjøre den som admin. Funket en stund med nicehash, men nå får jeg bare artefacts og skjerm går svart om jeg prøver med ethpill der. Gav meg rundt en 35mh/h når det funket
 9. Fungerer bra, oversiktlig app. Vedlagt bilder av app. Kjøpt i går, så ikke brukt så lenge.
 10. Miner med et 1080 kort på Phoenix miner, får utbetalt ca 0,01eth i uka. Ikke store gevinsten, men litt gøy å prøve ut. Ligger på en ca 25mh/h og trekker en ca 230-240w fra veggen. Bruker Deltaco sh-p01e for å overvåke strømforbruket.
×
×
 • Create New...