Domino Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Gidder du scanne og maile meg på [email protected], så skal jeg legge på web
EskimoBob Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Vanlig størrelse er vel porsjonstørrelse for enkelte. Jeg blir nå drittlei smaken etter et par stykker. Hva er trikset deres for å gidde å "trykke ned" en hel pizza? Har prøvd med ekstra ost, piffi, oregano etc, men smaken er og blir "kjedelig".
cremaster Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Min Grandis oppskrift: Ta av all paprikaen, fryst paprika smaker æsj! Legg på ekstra Jarlsberg ost, ca.100g Legg på din favoritt peperoni. Krydre med oregano. Stekes til den er sprø som knekkebrød.
Domino Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Vanlig størrelse er vel porsjonstørrelse for enkelte. Jeg blir nå drittlei smaken etter et par stykker. Hva er trikset deres for å gidde å "trykke ned" en hel pizza? Har prøvd med ekstra ost, piffi, oregano etc, men smaken er og blir "kjedelig". Trikset ligger i å steke den til den er svart-brent helt gjennom, og så skraper du vekk det svidde med en kniv.
Domino Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Min Grandis oppskrift: Ta av all paprikaen, fryst paprika smaker æsj! Legg på ekstra Jarlsberg ost, ca.100g Legg på din favoritt peperoni. Krydre med oregano. Stekes til den er sprø som knekkebrød. Jeg får meg ikke til å forstå hvorfor folk kjøper billig-pizza bare for å lesse på med dyr ost/pølse så den i praksis blir dyrere enn "skikkelige" rema-pizzaer
cremaster Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Fordi "skikkelige" pizzaer har dårlig pepperoni, og Grandisen har veldig god saus. Men men smaken er som...
enden Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt!
superdigg Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! Amen! superdigg=hobby pizzakokk Ventspils-RBK + hjemmelaget pizza i går; meeeget bra!!! Edit: Dette var så offtopic at jeg fikk dårlig samvittighet Synes forresten Datakjeden burde selge CPU-stekte grandis-slicer når de først var i gang. Hadde vært noe - selv om grændis smaker dynge.
OgnOmm Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! JAGGU! Ingen kan måle seg med pizzaen til mutternfattern! (Eneste som kan måle seg er "Heavy Heaven" fra Peppes)
sluffy Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no???
osse-mon waits for alice Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no??? Nei, Grandisen leveres med en AMD xp2400+ uten vifte, slik at du kan steke den selv!
unwill Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Men seriøst, selger Datakjeden i Trondheim (Fjordgata) grandis til 10 kr? Hvis ja, så tar jeg en tur dit nå! Noen som kan bekrefte det?
OgnOmm Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 På komplett kan du få ferdig bygde pc'er...kan du få ferdig stekt grandi og no??? Nei, Grandisen leveres med en AMD xp2400+ uten vifte, slik at du kan steke den selv! HAHA.. Du kan også få den stekt med gamlemåten omtrent som steinovn på en gloheit duron...
Flex Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-?
Simen1 Skrevet 25. september 2003 Forfatter Skrevet 25. september 2003 Gidder du scanne og maile meg på [email protected], så skal jeg legge på web Jepp, kjempegreier! Skal scanne så snart jeg kommer hjem (er på kontoret nå) Lag hele dritten fra bunnen av. Skikkelig godt! Yess! Totalt 100% enig. Grandis smaker våt papp med utvannet ketchup på. (No offence dere grandis-fans, smak og behag.)
Domino Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi..
sluffy Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi.. Men du må for all del huske å spise halve pizzaen først... ellers er det jo ikke vits i...
jokki Skrevet 25. september 2003 Skrevet 25. september 2003 lurer på hva det neste blir? Brukte bleier til salgs på sykehjem?
Simen1 Skrevet 25. september 2003 Forfatter Skrevet 25. september 2003 Noen som vet om det er med Grandis'er som med CPU'er, at dersom en griller den litt for mye, så får man en ny om man finner på en bra unnskyldning? :-? Sure, bare gå til butikken og si at varme-kapasiteten og var for lav og at molekylene hadde for liten tetthet til å absorbere normal mengde termisk energi.. Men du må for all del huske å spise halve pizzaen først... ellers er det jo ikke vits i... Grandiser er jo heller ikke noe som blir lansert i stadige bedre modeller, så ikke regn med å få til bake en litt bedre utgave enn den du kjøpte.
Anbefalte innlegg