Jump to content

Flex

Medlemmer
 • Content Count

  701
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

About Flex

 • Birthday 12/19/1978
 1. Enig. Dette er hovedgrunnen til at jeg er stadig sjeldnere innom tek.no. Det er (med få unntak) kun toppmodeller som blir testet.
 2. Joda, det fins standarder, men de er ikke akkurat laget for å være enkle å forstå for den jevne kjøper av minnekort. Ta Lexar-kortet for eksempel, som er merket med "633x", "C10", "U3" og "I". Man må nok sikkert beholde den siste av kompatibilitetshensyn, men de tre andre kunne ha vært erstattet med en enklere merking, f.eks. "Read:95 Write:30", evt. "R95 W30".
 3. Tenkte på det samme; dette har jo Frithjof Arngren drevet med i 25 år allerede
 4. Enig meg Hoffy. Dette var i beste fall et veldig klønete utsagn av artikkelforfatter. Utsagn som "Det er denne du vil ha" hører man kun av selgere, og ikke av journalister som ønsker å bli tatt bittelitt seriøst. Man kunne gjort det enkelt, erkjent at man har formulert seg feil og endret formuleringen, men i stedet blir formuleringen stående, og man publiserer i tillegg en lang artikkel for å forsøke å forsvare sin egen klønete formulering. Dette er en VELDIG merkelig måte å gjøre det på, som får tek.no til å fremstå veldig useriøs. Når det er sagt, det er meget godt mulig at 128GB-varianten er den beste for de aller fleste, men da bør man skrive dette, og ikke undervurdere leserne sine ved å fortelle dem "det er denne du vil ha".
 5. 1890 kr! Dvs. at man får 10 sett med QCY QS2 / T2C for samme prisen. Er disse virkelig 10 ganger så gode?
×
×
 • Create New...