Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor skal grensen gå?


Anbefalte innlegg

Heisann :)

 

For ca. 3 mnd siden fikk jeg meg kjæreste. Selv om vi ikke har vært sammen så lenge, så føler jeg dette er noe jeg kan satse på og se for meg et liv med henne. Men det er et problem med hennes tidligere erfaringer fra forhold. Så og si alle kjærester hun har hatt tidligere har vært utro mot henne. Den forrige kjæresten hennes fersket hun til sengs med nabodamen som var i 40-årene. Vi er forøvrig 21 begge to.

 

Jeg har alltid likte å prate med folk og ha en lystig samtale, både på fest og til vanlig. Derimot skjønner jeg, og dette har hun sagt selv og, at hun syns det kan være ubehagelig hvis jeg snakker mye med jenter på byn når vi er ute, henger med venninner hun ikke kjenner osv. Jeg har ingen problemer med å ta hensyn til dette, og er veldig obs på hvordan jeg oppfører meg med andre jenter, både når kjæresten min er til stede og når hun ikke er det.

 

For en stund siden fortalte jeg henne litt om jobben min. Jeg jobber turnusarbeid, alt fra 12 timer til 72 timer i strekk. Jeg fortalte om hvor oppgitt jeg er over en avdeling på jobb, hvor det er mye fokus på festing og puling med hverandre blant en del av de som er på den avdelingen. Det har også forekomt utroskap flere ganger blant de som jobber der. Dette var bare en del av en samtale, og det var ingen spesiell grunn til at jeg nevnte dette.

 

Så her kommer det egentlig problemet, hvor skal grensen gå? Etter jeg fortalte om det har hun oppfattningen av at "alle" på jobben min driver med utroskap, selv om det bare gjelder en håndfull av flere hundre ansatte. Når jeg var på jobb i natt ble hun sur og misfornøyd, og lurte på om jeg jobbet med en jente. (Vi jobber i par). Jeg sa til henne at det var urimelig av henne å bli sur av det, jeg jobber med folk i alle aldre av begge kjønn, og hun har ingen grunn til å ikke stole på meg. I dag får jeg stillebehandlingen, og har ikke hørt noe fra henne utenom avvisende meldinger.

 

Så, hvor syns dere grensen bør gå på hva jeg kan godta og ta hensyn til, og hva som blir for drøyt fra hennes side? Anonym poster: ad581ca245109d38fcc0ab0914784fef Anonym poster: ad581ca245109d38fcc0ab0914784fef

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har NULLTOLERANSE ovenfor sånt tull! Pissungeoppførsel! Erfaringsmessig har slik oppførsel en lei tendens til å bli verre ettervært som det ikke lenger er skummelt å praktisere det.

Sorry mac, min oppfatning av dette er at du har mye mer i vente.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Kjærlighet fungerer under full frihet, ellers blir den ofte bare et "styring og kontroll-spill"

 

Ikke gå i sånne feller!

 

At jenta trenger å bearbeide tidligere skuffelser, og gjøre seg helt ferdig med historien er langt bedre.

 

Lykke til!

 

:)

Lenke til kommentar

Det er vel naturlig at hun har et tillitsproblem med de tildligere erfaringene hun har opplevd. Du trenger jo ikke å nøre opp under dette med det du gjør og sier, noe som det ser ut som du er bevisst og har under kontroll selv. Det værste med den oppførselen hun har er at hun selv risikerer å ødelgge forholdet om hun ikke jobber med dette selv. Det å kjøre silenttreatment er bare negativt for dere begge.

Lenke til kommentar

Det er klart at dama må roe seg.

 

Men det hadde vel vore greit om du slutta å snakke masse om utroskap på jobben også? Ingen røyk uten ild og alt det der. Det er ikkje alle historier fra jobben du behøver å dele, like greit å la være å prate om slike ting tenker eg :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fint at du tar hensyn og er bevisst på at hun har noen tillitsproblemer, noe hun sikkert setter pris på. Er enig med de over her, hun må på et tidspunkt bare stole på deg, et forhold kan umulig fungere i lengden hvis den ene parten alltid skal være bekymret når man ikke er sammen. Det er ikke bare tærende på forholdet i lengden, men sikkert på livet generelt - å være bekymret er slitsomt.

 

Gjør det klart for henne at du ikke orker et forhold hvor du konstant må forklare hvor du har vært og stadig sverge på at du ikke har vært utro. Hvis hun mener alvor med forholdet må hun kunne ta deg på ditt ord, og ikke la bagasje fra forrige forhold tynge deres forhold. Det er kanskje vanskelig å stole på noen med den fortiden, men hvis hun vil være i et ordentlig forhold kreves det intet mindre enn tillit.

Lenke til kommentar

Takker for svar :)

 

Har snakket med henne om det, og vi har det fint igjen nå. Forklarte at jeg forstår hvor hun kommer fra og at slike tanker kan dukke opp, samtidig som jeg syns det er leit hvis det skal gå utover forholdet i lengden. Hun var enig i at den oppførselen var dårlig fra hennes side.

 

Alt i alt er hun klar over at hun må jobbe med det, og jeg er klar over hvilke hensyn jeg må ta på oppførsel, så får vi satse på at det går bra :)Anonym poster: ad581ca245109d38fcc0ab0914784fef

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...