Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekke damer på treningstudio?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg trener en del på et treningsstudio i nærheten av der jeg bor. Er der rundt 4-5 ganger i uka. Er ingen fitnesshelt av den grunn, men er relativt kjekk og har ok trent kropp. Jobber med enda strammere kropp, men er så mange fristelser på veien :tease:

 

Uansett så er det ei jente som trener der ganske ofte som jeg synes er utrolig søt. Hun ser så veldig snill ut! :dribble: Men, nå er jeg litt pinglete når det kommer til å bare hoppe ut i sjekking, spesielt i edru tilstand. Samtidig er jeg litt skeptisk til tanken å sjekke på "gymmen", ofte er jeg svett å ser ikke alltid så "fresh" ut som jeg gjør ellers! Så jeg lurer litt på om det er noen god ide å prøve seg? Og om noen har noen triks for å få igang en samtale? Altså, kan starte med noe sånn som "jasså du er her å trener ja?", men det virker opplagt dumt.

 

Jeg er typen som er litt sjenert før jeg blir kjent med noen, men om jeg bare får igang en samtale og blir litt kjent er jeg flink på å finne ting å snakke om. Trenger bare litt start hjelp så jeg kan bli bedre kjent med jenta.

 

Har forresten ikke sett henne noe sted utenom på senteret.

 

Håper noen har noe genialt å komme med :)Anonym poster: 2aa7d17820d65155aa57d576edd3908b Anonym poster: 2aa7d17820d65155aa57d576edd3908b

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-w7DZlO15

Hvis du ser at hun sliter litt med teknikk eller noe, så kan du jo si ifra. Det kan være en start.

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Om hun bruker et apparat som du bruker, så kan du spørre hvor mange set hun har igjen, og 'stille deg i kø' på apparatet. Da er isen brutt.

 

Personlig synes jeg det er ordentlig klysete å å sjekke noen på et trenings studio, men jeg aner ikke om damene er enige. (Du gir intrykk av at du er på trenings studioet av andre grunner enn trening.)

Endret av Jofred
Lenke til kommentar

Snakker av og til med jenter når jeg trener, men det må komme naturlig. Å åpenlyst sjekke opp jenter som trener funker nok dårlig.

 

Det du derimot kan gjøre er å ha en treningsdate. Ta med deg en jente du liker på trening, om hun liker å trene selvfølgelig.

Lenke til kommentar

Jeg har som sagt tenkt litt i de samme baner. Er egentlig jenter noe gira på å bli sjekka opp mens de trener? Som jeg sa selv føler ikke jeg meg på mitt "fresheste" da, om dere skjønner? Så da er det kanskje det samme med jenter?

 

Vil bare si at jeg er der for å trene. Har trent der i flere år nå. Mulig jeg ga inntrykk av å være der av andre grunner, men er hovedsaklig der for å nå nye høyder. Denne jenta har ikke trent der så veldig lenge, 1 mnd eller noe slikt.

Anonym poster: 2aa7d17820d65155aa57d576edd3908b

Lenke til kommentar

"Hei, har bare sett deg her på "sett inn navn på treningsstudio", hva gjør du ellers? Rart om veiene våres ikke krysses oftere når vi begge bor i "sett inn by". Går du på skole\jobber du i nærheten?

 

Du merker fort om jenta er mottagelig for ditt mannlige vesen. Så er det bare å huske at du er der for å trene, så ikke dra det for langt. :)

Lenke til kommentar

Det var jo helt greit det, foruten at han hadde lest seg grundig opp på The Game.

Anbefaler å lese deg godt opp på Neil Strauss og lære deg teknikkene i boken hans (husker ikke hva den heter atm), det er mange gode tips der for eksempel noe som kalles negging der man sier noe negativt til noen og så blir de interessert i deg!!

lol. Får sette en mynt på at cowboy bob ikke var helt hundre prosent seriøs.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...