Gå til innhold

Spill for laptops uten skikkelig skjermkort!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anbefaler Defender's Quest hvis du liker TD. Knallbra tårnforsvar med litt rollespill elementer, likandes historie, man rekrutterer tropper som får erfaring og stiger i nivå samt kan utstyres med våpen og rustning osv, får også veldig mange timer ut av spillet med nye utfordringer i new game+.

 

Det er et Adobe AIR spill og bruker spritegrafikk, så en i5 prosessor skal ikke slite nevneverdig med ytelsen, men man kan og skru ned detaljer på effekter og sånt hvis det skulle knipe. Har egentlig ikke et eneste vondt ord å si om spillet!

 

Edit: Tar med et spill til, Bit.Trip Runner. Skikkelig oldschool løp, hopp og dukk action i takt til rytmisk musikk. Det er ikke mye å se på, men da bør og en litt sliten laptop holde tritt helt uten problemer. Fort gjort å bli hekta på hvis man liker plattform-spill av den gamle sorten som gir en real utfordring på de høyere vanskelighetsgradene

Endret av Couchfighter
Lenke til kommentar

Civ 4 med Rise From Erebus (Videreutvikling av fantasymoden Fall From Heaven) - Noe av det beste jeg har spilt.

 

Moro å ta fram Civ 2 og det originale Colonization i blant.

 

Europa Universalis II er et bra spill. Det samme er treeren, men mulig det blir for kravstort, sjekk her.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Har Runnet morrowind flere ganger, Den blir nok god og varm at Morrowind, tviler litt på at det går så bra egentlig, pc'en blir varm av spill som FTL.

 

Det er et eller annet rart med FTL, skal det sies - det sliter på maskiner som strengt tatt ikke burde ha problemer (men går merkelig glatt på andre).

Lenke til kommentar

Veldig kjent problem, rocker en laptop m intel hd så er pain å finne spill som funker. Tipset er å se på gamle klassikere! Noen tips:

 

gta 3, vice city, san andreas

super meat boy

braid

bastion

chrome 1/2

Torchlight

Diablo 2

Portal

Legend of Grimrock

Amnesia

Game dev. tycoon

div telltale games spill

 

:)

Lenke til kommentar

Jeg har en Asus (veldig bra til spill, den kjører det meste) kosta 6000. Den kjøre Need for Speed Most Wanted (2) i nesten full grafikk (har noen få ting på medium).

 

Her er noen spill som er ganske lette å kjøre (alle kjører jeg på maksimum)

 

-Ace of Spades

 

-Football Manager 2013

 

-TrackMania Stadium (open beta)

 

-Sonic Generations

 

SimCity skal gå ganske greit på pcer uten skikkelig skjermkort.

Endret av RolfAronsen
Lenke til kommentar

Jeg vil definitivt anbefale Sim City 2000 og Rollecoaster Tycoon (1 eller 2). Begge spillene er veldig gode strategispill der du skal bygge opp noe. Begge spillene er lette å komme inn i men med masse dybde. Begge spillene har todimensjonal grafikk og burde være lite krevende for en impotent PC.  Advarsel: De kan stjele mye tid. Caesar III har mye til felles med Sim City 2000 men er også veldig forskjellig. Her skal du også være byplanlegger men denne gangen i Romerriket. Theme Hospital er et managerspill der du skal drive et sykehus, litt som Rollercoaster Tycoon, men det er en del mindre detaljer og valg her (fordi det e veldig mye av det i Rollercoaster Tycoon) og spillet er mye mer humoristisk. Disse spillene er realtime men er ikke spesielt hektiske så man kan slappe av og kose seg.

 

Om du ikke har så mye lyst til å bygge opp og heller har mer lyst til å føre krig, plyndre, bedrive etnisk rensning, overta kroppen til dine fiender, sende valkyrier ned fra oven og bruke taktikk for å beseire tallmessige overlegne motstandere så er Age of Wonder spillet for deg. Det er et turbasertspill som kan minne litt om Heroes of Might and Magic serien, men det er dypere (men bare litt vanskeligere) og byr på veldig mange forskjellige muligheter. Spillverdenen er veldig Tolkien preget, men dette er en av få spill der dette er gjort på en veldig bra måte. Spillet inneholder også veldig mange forskjellige raser og vesener som ikke er en del av Tolkiens verden. Alle disse spillene er til salgs hos GOG.com for bare noen få slanter

Endret av Mithridates VI
Lenke til kommentar

SimCity 4 Deluxe burde være grei skuring. Og hvis man liker litt old-school, er Open Transport Tycoon Deluxe en mulighet. Slenger meg også på forslaget om emulatorer :)

 

Likevel, av de tester jeg har sett av den prosessoren burde den være i stand til å kjøre spill basert på Valves Source-motor ganske greit (Half-Life 2, Portal 1/2, Left4Dead2 etc.). Elder Scrolls 4: Oblivion skulle også gå greit. Men det forutsetter naturligvis at man har en mus :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...