Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pc'n tror det er to monitorer - musen forsvinner til høyre for skjermen


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Problemet er altså at det er ingen ende på skjermen på høyre siden. Så når jeg drar musa til høyre for skjermen så forsvinner den ut i "intet", som om det er en monitor nr. 2.

Jeg fikser problemet stadig vekk via denne metoden med windows 8:

- START+W

- search: 'project to a second screen'

- velg øverste alternativ; pc screen only.

 

dette fikser problemet midlertidig, men etter en halv dag eller noe så dukker samme problemet opp igjen.

 

Hvordan kan jeg hindre at den fortsetter å anta at det er to monitorer?

 

Takk på forhånd!

 

ps. Musen beveger seg ikke av seg selv, slik som noen har trodd.

Endret av T.O.E
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du sier at den forsvinner stadig vekk til høyre, mener du at den 'vandrer' selv og stopper i høyre hjørnet, eller at den må 'hentes' inn igjen?

 

Den vandrer ikke selv, det er bare ikke noen 'vegg' som stopper den på høyre side, så jeg må hente den inn igjen for å se den.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kontrollpanel > Maskinvare og lyd > Mus > Pekeralternativer skru på "Flytt til standknapp" den flytter automaitsk mus pekeren til vinduet du har oppe.. Kanskje ikke en løsning, med i alle fall en midlertidig løsning..

 

Beklager men jeg tror du misforstod problemet, jeg har retter opp førstepost for å være klarere. Musen beveger seg ikke av seg selv, men det er når jeg flytter musa til skjermens høyre ende, så er det ikke noen "kant" som den stopper på, så jeg kan flytten den over i en "virituell skjerm", noe som gjør at jeg må hente den inn igjen for å kunne se den

 

Hei..

 

Prøv Win + P. Da får du opp noen valg. Der kan du sette den til kun monitor. Tror dette løser problemet ditt.

 

Takk for hjelpen, men som beskrevet i førstepost, så er det den metoden jeg bruker hele tiden, men problemet kommer stadig tilbake. Det fungerer midlertidlig, men jeg ser etter en permanent løsning

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Ja det er samme menyen jeg bruker. Jeg velger "PC screen only", men etter en stund switcher den automatisk til "Extend", så jeg må igjen inn på menyen å velge "PC screen only". Sirkelen gjentar seg. Det virker som pc'n føler iblandt at en ekstra monitor blir koblet til, og velger da automatisk "Extend" uten å spørre meg. Men i virkeligheten er det ikke en monitor nr.2 koblet til, så effekten jeg legger merke til er at jeg kan dra musen min inn i intet på høyre side av skjermen.

Lenke til kommentar

Herlig! Det funka det din luring, takk!

 

EDIT: Det funka nesten... Nå er det slik at musa forsvinner ikke til den usynlige monitoren hvis jeg drar den sakte mot hjørnet, men hvis jeg dytter den hardt så hopper den over til den andre monitoren. Det er faktisk litt værre ettersom jeg trenger å dra hardt for å få den tilbake.

 

Specs er vedlagt.

post-196743-0-52825700-1370805376_thumb.png

Endret av T.O.E
Lenke til kommentar

Det er godt mulig du har spionprogramvare installert på pc'en din. Første jeg ville gjort er å ta kontakt med en sikkerhetsekspert og forhørt meg om Winblaster-programmet og liknende program, samt tatt en full scan av systemet ditt for å fått renset det eller stadfestet att problemet du opplever ikke er relatert til ett brudd på sikkerheten din...

Lenke til kommentar

Det første som slo meg var spyware som Somethinganon påpeker.

Det er et gammelt triks det å snike fram en ekstra skjerm slik at luringene kan "jobbe" på maskinen din uten at du ser det.

 

Og som Somethinganon sier, kjør en full scan av systemet ditt. Gjerne med et par tre sikkerhetsprogrammer.

I verste fall installér OS på nytt og sett opp en brannmur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...