Jump to content

bamseftw

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Kontrollpanel > Maskinvare og lyd > Mus > Pekeralternativer skru på "Flytt til standknapp" den flytter automaitsk mus pekeren til vinduet du har oppe.. Kanskje ikke en løsning, med i alle fall en midlertidig løsning..
 2. hhahhaha, jeg spotta dere litt sent, så sto dere å så ned i bakken, prøvde å kjøre over de to som sto ved bilen, men de flytta seg...så jeg bare fuck it og kjæsja inn i dere! tidenes dummeste valg ^^ - Siggi
 3. Det var meg! hahahhaha - Siggi hahha, fikk du panikk? xD Njaaaaa.. fikk litt noia as, du knuste alle rutene i hele bilen og fikk meg til blø! Kjørte i rundt 95km/t, et stykke og bandasjerte meg, plukka opp en kompis får å prøve å finne deg igjen men no luck... Hva skøyt du med LMG? Det var meg! hahahhaha - Siggi Så det var deg ja, Jeg dukka ned, trodde du så meg. Enten var du snill eller blind. Blind.
 4. Jeg er stucka helt i Kamenka, sitter og ber langs kysten, og kan ikke bevege meg.. Ingame nicket mitt er Siggi.. Er det en admin som kan reeste eller slette meg eller noe? Eller kanskje noen melder seg frivilig til å drepe meg? Hadde satt stor pris på det! EDIT: Fikk noen til å drepe meg!
 5. Hei !: )Jeg har fått i oppgave om å lage en powerpoint presentasjon ut av følgende oppgave: En av hovedaktivitene i en IKT-avdeling er brukerstøtte. Dere skal sette opp en oversikt over de oppgaver som normalt er pålagt brukerstøtte funksjonen på en skole og vise hvordan tjenesten kan organiseres. Dere skal også vise hvordan bruk av IKT kan være med på å støtte opp denne aktiviteten. Lurte egentlig på om noen hadde noen forslag på hva jeg burde ha med og generelt hjelp.. Setter stor pris på alle svar.
 6. @007CD Disse diskene er det du som betaler med, DINE skattepenger så ikke sats på det
 7. selv begynte jeg å bruke TBP i 2006, det var VG.no som introduserte meg til den fantasiske måten å dele filer på.
 8. Allt grunnet huleboerne som kan sprenge hva dem vil. Haha building 7.. Jeg kjøper hvertfall ikke det skuespillet fra USA.
 9. Grei aritkkel det her, men syntes dere kunne gått litt dypere og mer avansert inn i teamet. De fleste her vet jo allt dette fra før av
 10. hahaha, du går vg1 elektro på jessheim vgs? har akuratt samme oppgave går i b klassen^^
×
×
 • Create New...