Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Masteroppgave Sportsøkonomi og Samføk/Finans


Anbefalte innlegg

Jeg skal sette i gang med en Masteroppgave nå på min linje i samfunnsøkonomi og finans. Jeg er sportsinteressert og ønsker å skrive om noe i min interesse og etter litt mailing med min veileder som er sportsøkonom foreslo han en problemstilling:

 

- Hvordan kan norske fotballklubber/det norske landslaget holde/forbedre sin posisjon på klubb- og landslagsrankinger og hva kan norsk fotball lære av å se på andre ligaer/landslag.

 

Det kan her selvsagt velge noe annet enn norsk fotball og det kan også snevres ned til kun norsk liga og ikke landslag eller omvendt.

 

Min bekymring var her at jeg skulle få inn nok økonomiteori i dette og han sa da at "basic samfunnsøkonomi" burde inn her og noe økonomisk i grunn for problemet jeg skal løse og hvordan jeg løser dette.

 

Mitt spørsmål til dere her på forumet er da om dere har noen tips til vinklinger på dette i forhold til hvordan jeg får inn samfunnsøkonomi og/eller annen økonomisk teori i dette og hvilke økonomiske forutsetninger som bør ligge til grunn? Problemstillingen er absolutt ikke skrevet i stein og kan endres/modifiseres. Jeg har selvagt tenkt på dette selv og fundert på diverse scenarioer, men føler det er bedre om jeg ikke legger noen føringer på dere. Det er tross alt en masteroppgave på en linje som er en kombinasjon av samfunnsøkonomi og finans så noe slik teori bør jeg få inn.

 

Alle forslag settes pris på og mottas med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...