Gå til innhold

Kamptråd: Arsenal - Reading


Xanman

Anbefalte innlegg

Must-win. På papiret kanskje den letteste kampen vi har igjen. Bortelaget har tapt sine fem siste i ligaen og har kun fem poeng på 15 bortekamper denne sesongen. Vi har ti poeng av tolv mulige på våre fire siste hjemmekamper. Det er dog alltid skummelt å møte nedrykkstruede lag mot slutten av sesongen, og dette blir Readings første kamp med Nigel Adkins bak roret. Tottenham har en tøff bortekamp mot Swansea og har tapt sine tre siste kamper i alle turneringer, så her har vi en gyllen mulighet til å havne kun ett poeng bak med en kamp mindre spilt.

 

Satser på at laget ser slik ut:

 

Fabianski

Jenkinson - Mertesacker - Koscielny - Monreal

Ramsey - Arteta

Chambo - Cazorla - Podolski

Giroud

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har en god følelse foran denne kampen. Det pleier å bety at vi ryker på en smell. Kan ikke huske sist jeg var sikker på seier og vi faktisk vant.

 

1-1 er mitt edruelige tips. Ingen tvil om at dette blir vanskelig. Reading i poengnød og ny manager kan bli en hard nøtt å knekke

Lenke til kommentar

Rett og slett sjokkerende at Poldi ikke starter. Var strålende før han uten grunn ble benket. Kanskje det har noe med at han visstnok ønsker seg vekk?

 

Skulle helst sett Jenks > Sagna, Poldi > Rosicky. Ellers greit. Spent på Gerv, men er redd vi også i dag stiller 9 vs 11.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...