Gå til innhold

Diskusjon rundt Age Of Empires 2 HD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 4 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Vil oppfordre de som er interresert i konkurranse-siden av Age of Empires å oppsøke www.aoczone.net og sjekke ut nyheter og diverse der. Er en norsk admin som har lagd siden og er the big boss der. Siden er hovedsiden for turneringer, nyheter og diverse. Turneringer har fortsatt prize pools opp til 20 000$ i den seneste 1v1 turneringen, som jeg også kan skryte på meg at jeg vant ;) Er en 20 000$ Nations Cup på vei nå også, i tillegg kommer det også en 50 000$ turnering i september, så er ganske utrolig hvor bra spillet gjør det til å være så gammelt.

Jeg er kjent som TheViper, en av de beste spillerne i AOC, og har en stream og på www.twitch.tv/tyrant_theviper om noen har lyst å se hvordan Age of Empires spilles på det høyeste nivået. Har opplastet en del videoer på youtube også under TheViperAOC. Har ikke vært veldig aktiv på twitch/youtube lately, men kommer tilbake sterkt med tiden.

Må påpeke at mesteparten av turneringer og kompetetivt spill foregår på www.voobly.com på vanilla versjonen, og ikke på HD versjonen siden den som oftest har mange problemer for folk. På Voobly spiller vi med en community lagd patch kalt Userpatch, med bug fixes og oppgraderinger som har tatt spillet til nye dimensjoner, inkludert muligheten for selv 4v4 games å ha unlimited med spectators.
Her er en link til Help Centeret til Voobly for å komme i gang der for de som er interresert: http://www.voobly.com/pages/view/1/Help-Center

Om du har lyst å se på live streamede events, så sjekk aoczone og sjekk event kalenderen til høyre på forsiden, den er alltid oppdatert med hvilken event det er, tid, dag og hvilken stream gamesa blir castet på.

HD-versjonen er kanskje bedre for casual spillere, men om du har litt mer ambisjoner og lyst til å forbedre deg, så kom gjerne over til Voobly og prøv deg ut der. Er lobbyer med looken til gamle Zonen, så du får litt nostalgia der og ;)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skjønner nesten ikke at det er mulig å spille dette "seriøst". Det er alltid ekstrem forsinkelse på kommandoer i forhold til alle andre strategi-spill. I tillegg er AI på units man styrer ofte helt bak mål - 4 units re-grouper før de angriper om du ikke gir dem kommandoen en og en osv.

 

Når det er sagt, til casual er det fortsatt en vinner for min del. Spiller custom-"newb" games et par ganger i uken. CBA, Random blood (av en eller annen grunn omdøpt til CBA Random), CBA Hero osv.

Lenke til kommentar

Artig at du er norsk Viper! Jeg lasta ned og spilte AOE2 masse i november/desember på steam. Begynte å kikke på youtube og en del bra matcher der, kjenner deg igjen derfra.

 

Sykt at det er så høye prizepools i det gamle spillet enda!

 

Enig med sovehest at det er altfor mye delay å spille "bra" online. Jeg husker første gang jeg spilte på steam å tenkte "OMG dette suger jo hardt", men du vender deg til det, og faktisk er spillet (gameplayet) så bra at det fortsatt er gøy å spille selv med 2 sekunders delay.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...