Gå til innhold

Diskusjon rundt Age Of Empires 2 HD


Anbefalte innlegg

Synest ikke rush er noe stort problem i dette spillet. Visst du hoster opp en 2-3 fotsoldater, så får du somregel være inntil castle værtfall.

 

Man blir ganske for offer for rush om man ikke har noe militære før castle. Er det noen som vet hvordan man deler Recorded games? Er det bare å finne savefilen og sende den til en mottaker som putter den i riktig undermappe?

 

Jess, hent record save filen.

Endret av Rusher
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Da lager motstanderen 7 fotsoldater, du mister dine, han angriper din barracks og stammer nye units. 2-3 er absolutt ingen garanti

 

Det er lov å bruke hodet avogtil også.

 

Forøvrig JÆVLIG irriterende å komme på lag med en eller gjerne flere, som er helt ubrukelig dårlig.

Endret av Rusher
Lenke til kommentar
Med litt strategisk oppbygning av bygningene dine og palasader så holder det som regel med 3 fotsoldater jo. Trekk de inn mot Town center og ingenting kan røre deg før siege er utviklet i Castle Age.

 

Hvis man klarer å beskytte hele basen sin med bare town center, har man ikke allverdens stor base, og da taper man over tid :) Jo lengre dine workers ikke jobber, jo bedre for han.

Det er lov å bruke hodet avogtil også. Forøvrig JÆVLIG irriterende å komme på lag med en eller gjerne flere, som er helt ubrukelig dårlig.

Sant nok, men i motsetning til Starcraft, så er det ikke ramps og smale plasser til basen din, og det er langt flere området å scoute om gangen.

Lenke til kommentar
Hvis man klarer å beskytte hele basen sin med bare town center, har man ikke allverdens stor base, og da taper man over tid :) Jo lengre dine workers ikke jobber, jo bedre for han.

 

Hvor stor base har du i Feudal egentlig? Du har en del villagers på lumber, to på gull og resten på farms rundt town center. Med effektiv mur kan man enkelt forsvare alle villagers frem til castle age ved bruk av TC.

post-39786-0-48376600-1366293144_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Hvor stor base har du i Feudal egentlig? Du har en del villagers på lumber, to på gull og resten på farms rundt town center. Med effektiv mur kan man enkelt forsvare alle villagers frem til castle age ved bruk av TC.
Rett etter feudal age er ferdig har jeg 20 villagers og opptil 5 milita hvis jeg begynner å skaffe meg gull tidlig. Bildet du viser er fin måte å forsvare seg på det, forutsatt det er kun en vei du kan bli angrepet :p Men det ble litt mye synsing av meg, jeg er vant med å spille i black forest og highland, gjerne 2v2, og da er det mange små områder man kan gjemme 2 barracks og bli rushet.

 

 

Hvor lang tid bruker dere som regel på gamespeed fast og standard ressurser før dere har første castle oppe?

Når jeg starter Castle Age research, setter jeg av litt over halvparten fra gull, og et par stk fra lumber. Deretter utvikler jeg så bra stone mining som mulig, da har jeg nok stein til Castle etter ca 5 min. Det fins måter å få bygd slott rett etter castle age er ferdig, men da må du ofre gull tidligere.

Endret av amir90 waits for alice
Lenke til kommentar

Sjelden jeg bygger Castle som første steg etter jeg når Castle Age. Liker å boome med 2 eller 3 Town Centers før jeg får opp Castle, og spammer heller Cav Archers / Knights og holder trykket på fiendens base i stedet. Når vel castle på typisk 18-20 min.

Endret av Dassen
Lenke til kommentar

Spilte 2vs2 i går. Han ene motstanderen var ordentlig noob, og var ikke farlig i det hele tatt. Men så var den andre ganske dreven og rushet meg fra start av, dette ga meg en del problemer da jeg satset på en rolig start hvor jeg kunne bygge litt i dark age, så når jeg er i feudal kan boome rett til Castle age, og bygge 2stk town centers.

 

 

Han på laget mitt klarte fint å bygge en stabil hær og ha hadde stålkontroll på fienden som var rett ved siden av, i mellomtiden var jeg under press med en som spiller Goths. Jeg bygde et par tårn og mur, for å forhindre mer rush. Da jeg klarte å slå tilbake ved å spamme pikes og knights. Ble det rolig en stund, jeg sørget for å bygge opp økonomien samtidig som jeg bygde forsvar. Så gikk det litt frem og tilbake helt til han rusha meg med trebuchet, og spammet Huskarls. Muren min var nede, og byen var nå blottet for fienden Jeg ba han på lage mitt om hjelp, men fikk ingen respons, tiltross for at jeg skrev i chat og sa ifra ved å merke på kartet. Idioten på lage mitt stod bare stille med den enorme hæren sin inne i basen sin og gadd i komme til utsetning eller angripe naboen sin som hadde nesten hadde utryddet seg selv. Isteden sendte han noen arbeidere ned for å lage en goldmine ved gullet som lå rett utenfor bymuren min. Selv om jeg fint kunne ha slått tilbake han som rushet med meg om jeg ville putte litt godvilje til, ragequitta jeg i ren frustrasjon. Jeg orker bare ikke å spille med idioter.

 

 

Hadde det ikke vært for at vi spilte med locked teams, hadde jeg drept gothern, så gått i angrep på min egen lagspiller, og vunnet hele driten. Jeg spiller ikke så mye MP akkurat nå nettopp fordi, folk jeg spiller mot spiller gjerne med andre venner, mens jeg må spille med random idioter som ikke er mye til hjelp.

 

 

En hovedregel i Age of Empire 2 er at man skal alltid hjelpe en venn som ber om hjelp.

Lenke til kommentar

Man kan nå spille beta-versjon av neste patch til dette spillet. Det påstås at det skal bli mindre lag, noe justeringer og fiksing av bugs. Hvordan bruke beta: Høyreklikk på AoE2 i Steam. Klikk "properties". Klikk på fanen som heter "beta". Trykk på drop-down-lista og velg "performance"

 

Det er riktig nok ikke så mange som spiller beta multiplayer.

 

http://steamcommunity.com/app/221380/discussions/1/828936718633144719/4/17 – Dev Update: A note about patches

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Man kan nå spille beta-versjon av neste patch til dette spillet. Det påstås at det skal bli mindre lag, noe justeringer og fiksing av bugs. Hvordan bruke beta: Høyreklikk på AoE2 i Steam. Klikk "properties". Klikk på fanen som heter "beta". Trykk på drop-down-lista og velg "performance" Det er riktig nok ikke så mange som spiller beta multiplayer. http://steamcommunity.com/app/221380/discussions/1/828936718633144719/4/17 – Dev Update: A note about patches

 

Prøvde det der akkurat nå. Fikk spilt flytende uten noe lagg i et helt game.Første gangen jeg har fått gjort det..

 

Får bare håpe det kommer i de nærmeste dagene.

Lenke til kommentar

Ja, veldig spillbart nå! En sjelden gang folk disconnecter. Har hendt meg én gang, men jeg syntes det fungerer bra. Hatt flere gode games i dag. Problemet nå er at rundene alltid blir megaubalansert. Det er alltid en fjott på laget som ikke sender styrker når du trenger hjelp eller som spiller hele runden med ett town center.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...