Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan avvise en romantisk ladet klem?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jente i 20-åra her. Har en venn som har begynt å klemme meg oftere og med lengre varighet slik at det oppleves mer intimt og som også gir meg noe jeg tolker som et flørtende blikk. Men jeg har bare lyst til å være venner. Har dere noen råd om måter å klargjøre dette på uten at han føler seg hengt ut? Hvordan kan jeg høflig avvise en romatisk ladet klem jeg ikke ønsker å ta del i?

 

Anonym poster: 34fe744b48bb874ff46d6d0767a92b34

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, nice guy tør endelig å prøve seg etter ett år som være-med-å-kjøpe-sko-i-håp-for-noe-mere-buddy og BOOM, rett i homsevennbåsen nr 121. Har fyren et fnug av selvrespekt hører du ikke noe mere fra han etter at du har sluppet "nyheten", men ettersom at det med all sannsynlighet faktisk er en nice guy, blir det nok flere runder på kjøpesenteret :green:

  • Liker 6
Lenke til kommentar

friend-zoned-dating-friendship-demotivational-posters-1348629835.jpg

 

 

"Du burde i hvertfall gi han én runde i høyet, slik at han ikke føler seg helt avvist."

Det var dagens fra Olum xD

 

Men til den seriøse delen :p

 

Er gutt selv og har vært i han sine sko, Si det som det er men varm opp med og prat litt om følelser og ikke bare si det spontant ut av ingensteder. Det er idioti om du lar dette gå lengere før han får vite det som det er.

 

Men meg som mange andre gutter er glade i og klemme om vi liker dem følelsesmessig eller ikke, Men om det er som du beskriver er det nok noe annet som lurer.

 

Si det som det er men ikke klask det i trynet på han, Prater han lite og ser deg sjeldnere etter du sier det har du desverre hengt han ut og muligens såret han litt , så trå varsomt

Endret av Eriksendrul
Lenke til kommentar

Når han gir deg en klem, prøv og klapp litt vennlig og forsiktig på ryggen, og trekk deg unna etterhvert. dette er slik jeg gir "non-intimate hugs" til mine venner. den typen klem føles, ihvertfall for meg, mye mer uskyldig enn de lange koselige klemmene med min kjære :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...