Jump to content
Sign in to follow this  
Joachim_F

Spill besatt leiesoldat i nytt rollespill (PS3, Win, X360)

Recommended Posts

Annonse

Disk er fortiden. Eller det burde være så godt som fortiden i dag da de fleste sitter på 10mbit ned hastighet og har muligheten til å laste ned spillene sine. Det som stopper det er nåværende generasjons konsoller som kjører på med 4gb intern lagring. Noe som vil bli endret med neste generasjon. Digital distribusjon er fremtiden.

 

Og sett ut ifra dagens konsollgenerasjon så har da alltid live arcade spill hørt hjemme som digital distribusjon.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Er det ingen av dere som leste at det som kom på Xbox Live Arcade, Playstation Network og PC var et annet spill ved navnet Mars: War Logs? Jeg er ganske sikker på at Bound by Flame blir å få kjøpt i retail edition.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Disk er fortiden. Eller det burde være så godt som fortiden i dag da de fleste sitter på 10mbit ned hastighet og har muligheten til å laste ned spillene sine. Det som stopper det er nåværende generasjons konsoller som kjører på med 4gb intern lagring. Noe som vil bli endret med neste generasjon. Digital distribusjon er fremtiden.Og sett ut ifra dagens konsollgenerasjon så har da alltid live arcade spill hørt hjemme som digital distribusjon.

 

det er ikke digital dist. som er problemet. Det er mangelen på konkuranse. Ingen andre tilbydere av disse spillene.. Dermed blir det ingen konkuranse på Pris.

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

På PC har vi Steam, GamersGate, g2play og et haugetall av andre nedlastingstjenester inkludert de fleste norske nettbutikkene. At Playstation og Xbox ikke har lagt inn en mulighet for å ploppe inn cd-key som kan følge med i hardkopien eller at de lar utgiverne selge ut koder som kan ploppes inn på samme måte er vel et problem for den delen av bransjen. Blir det digitalt slik digitalt skal være så burde dette bli en mulighet. Nok folk som krever en slik mulighet gjør at Xbox og Playstation må implementere en slik tjeneste.

Share this post


Link to post

det er ikke digital dist. som er problemet. Det er mangelen på konkuranse. Ingen andre tilbydere av disse spillene.. Dermed blir det ingen konkuranse på Pris.

UP49VUK.jpg

 

 

Jeg er helt enig i at mangel på konkurranse er et problem, men det er nå Microsoft og Sony sin skyld at det ikke finnes konkurranse på digital distribusjon for konsoller. Det koster sannsynligvis en god del mindre å selge på Xbox Live Arcade og PSN, så prislappen blir vel ikke så skrekkelig høy?

 

 

Share this post


Link to post

så bra ut helt til jeg leste...lanseres i løpet av våren på Xbox Live Arcade, PlayStation Network og PC.gi meg disc for faen!!..

 

Tror du leste litt feil der, det er Mars: War Logs som skal slippes på PSN pg Xbox Arcade, ikke dette nye rollespillet :p Rollespillet kommer til høsten engang, mens Mars: War Logs kommer denne våren.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...