Gå til innhold

Valley Benchmark 1.0 Klar for testing


Sinusn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nesten rart at det er så stor forskjell på oss. Jeg har 1150/1228

 

ja du har vel fått bedre brikker da tenker jeg..jeg har jo non-top versjonen, kan jo tenkes at asus har brukt de mindre bra brikkene da.

 

Mulig han leser av hva som står oppgitt som Boost Clock på førstesiden av GPU-Z, ingen Nvidia-kort kjører på den frekvensen i praksis.

 

det er sant, virkelig boost clock, er 1228.

Lenke til kommentar

Ene 680 korte er veldig ustabilt og med engang jeg fyrer på msaa så haker det, kutter jeg ut det korte og bruker ett annet ett så er det ingen sak, så det korte lever sitt eget liv. Kan jo se om jeg ikke får clocka mer men husk på folkens jeg kjører stock OC på CPU, clocker jeg den så kan det hende att jeg får "noe" mer :-P

Endret av OC-Maniac
Lenke til kommentar

Dette er mitt resultat.. Vet ikke om det er godkjent eller ei jeg? Får ikke clocka mitt ASUS GeForce GTX 670 2GB DirectCU II stort da jeg fort får artifacts etc.. Men kjører +147mhz på GPU clock offset og +535mhz på mem clock offsett.

Unigine_Valley_Benchmark_1.0_20130227_1053.html

 

du må ha vært veldig uheldig med kortet da. har 2 av det samme, og kan kjøre begge 2 på +160mhz uten å få artifacts. kjører dog +120 til vanlig siden jeg rett og slett ikke trengerm mer kraft enda :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...