Gå til innhold

Har du konvertert?


  

338 stemmer

  1. 1. Har du konvertert?

    • Fra iPhone til Android?
      41
    • Fra Android til iPhone?
      25
    • Fra iPhone til Windows Phone?
      13
    • Fra Android til Windows Phone?
      31
    • Fra Windows Phone til iPhone?
      1
    • Fra Windows Phone til Android?
      5
    • Har iPhone, og ønsker ikke å konvertere!
      11
    • Har Android, og ønsker ikke å konvertere!
      144
    • Har Windows Phone, og ønsker ikke å konvertere!
      7
    • Vurderer å konvertere fra iPhone til Android.
      4
    • Vurderer å konvertere fra iPhone til Windows Phone.
      3
    • Vurderer å konvertere fra Android til iPhone.
      9
    • Vurderer å konvertere fra Android til Windows Phone.
      23
    • Vurderer å konvertere fra Windows Phone til iPhone.
      0
    • Vurderer å konvertere fra Windows Phone til Android.
      1
    • Har konvertert fra Symbian til iPhone.
      0
    • Har konvertert fra Symbian til Android.
      14
    • Har konvertert fra Symbian til Windows Phone.
      5
    • Vurderer å konvertere fra Symbian til iPhone.
      0
    • Vurderer å konvertere fra Symbian til Android.
      2
    • Vurderer å konvertere fra Symbian til Windows Phone.
      0


Anbefalte innlegg

Gått fra ymse WinMo platformer (QTek 8020, HTC s710, HTC Touch Cruise)

til Android 1,5->2,0 (HTC Hero)

til WP 7 (HTC Mozart)

tilbake til HTC Hero

så til HTC Mozart igjen da Hero tok kvelden (WP7/7,5)

så til Android 4,0/4,1 (HTC One X)

 

Min oppsummering må være at for ren telefon drømmer jeg meg fortsatt tilbake til QTeken. Den var suveren på sms og ringing med sin lynkjappe respons og prediktive skriving (litt som swiftkey).

Resten av WinMo-telefonene lot meg riktignok gjøre mye rart og avansert, men de var blitt trege, antagelig pga disse at jeg drømmer om QTeken.

Android var bra og satte høye krav til funksjonalitet. Da jeg slo kloa i de første WP7-telefonen som kom til landet var egentlig bare gleden like langlevd som den tiden det tok meg å bli vant med OSet, funksjonaliteten kunne ikke måle seg med Android. Funksjonalitet og språk gjorde at jeg skiftet fort tilbake. Da Hero døde etter en raftingtur ned Nidelven i båt til 200kr på Brio var jeg overbevist om at jeg savnet WP7, og WP7,5 var rett rundt hjørnet. Men begrenset funksjonalitet (dårlig gmail-støtte) og plagsomme trekk førte meg fint tilbake på Android, noe hjulpet av lang liste med egenskaper som solgte meg på One X

 

Jeg misunner iPhones størrelse, design og premium feeling, men det er bare ikke for meg. Neste telefon blir antagelig en Nexus av noe slag

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HTC Hero - HTC Desire - LG Optimus Prime - HTC Senstation - Apple iPhone 4 - Samsung Galaxy S3 - Samsung Ativ S.

 

De 2 siste brukes med tvillingkort i Ativen, først og fremst p.g.a. app utvalg. Ativen har batterilevetid ulikt noen av de andre, forsatt ikke på høyde med Nokia E51 jeg hadde ført HTC Hero, men 3 dager med mye bruk, inkludert endomondo et par timer ute i skiløypen

 

Mine erfaringer når det gjelder å bytte mellom os, er gmail. den lar seg synkronisere e-post, kalender og kontakter mellom iOS, Android og WP8, får med "alt" hele veien, selv om noen OS krever at man setter telefonnr til noe annet enn "other" i gmail.

Lenke til kommentar

Brukte et par Android-modeller før jeg prøvde en iPhone 4, så 4S, så tilbake til Android, og nå bruker jeg iPhone 5. Begge operativsystemene er gode på hver sin måte. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg elsker å bruke iOS. Samtidig elsker jeg alle mulighetene du har med Android.

Altså, jeg digger begge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

hadde iphone 4 i ca. 1.5 år før eg bestemte meg for å bytte. Kjøpte note 2 dagen den kom i butikkene, og det var et sinnsykt sjokk når eg åpnet esken! å gå fra 3.5" til 5.5" er en del.. :p eg veldig fornøyd bortsett fra at plastikken føles litt billig ut, og at s-pennen sluttet å virke... bytter tilbake til iphone om den får litt større skjerm, for eg savner appene fra iOS. om ikke kjøper jeg en s4 eller en note 3 om de blir laget av noe annet en plastikk, eller i hvertfall litt tykkere plastikk.. :) bruker fortsatt iOS på tablet fronten da, kan ikke miste garaband og paper osv.!

Lenke til kommentar

iPhone 3GS (over to år) -> Galaxy S2 (ett år) -> iPhone 3GS (halvt år) -> iPhone 5 (nåværende)

 

Liker stabiliteten og enkelheten til iOS. Det fungerer, enkelt og greit. Selv om jeg vil ha muligheten til enkle ting som å endre nettleser. Utover det er det en fryd å bruke.

Android er veldig moro i bruk. Prøve forskjellige ROM, hjemskjermer og så videre. Veldig spennende og moro operativsystem! Dog skal det sies at produsent-bloat og -UI er fandens verk.

 

Liker begge to veldig godt, hver med sine positive og negative sider.

 

Neste telefon blir kanskje en Ubuntufon. Om jeg går for Android blir det uten tvil en Nexus.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Brukte HP og så HTC Windows-telefoner før jeg fikk min første Android telefon med HTC magic. Har vært innom Samsung (plasticpraptastic) Galaxy s, som virkelig gav meg avsmak på alt Samsung lager, og hadde så en HTC desire z som lånetelefon (i over et år) før jeg kjøpte iPhone 5.

 

Om HTC hadde kommet med en oppdatert desire z med fulltastatur, så hadde jeg nok holdt meg til Android. Men som det er så kan jeg ikke si noe negativt om iPhone. Faktisk veldig fornøyd med konverteringen fra Android til Apple.

Har gått fra androidfanboy til iosidiot antar jeg:)

 

Eneste jeg virkelig savner er swiftkey. Men jeg savner ikke ustabiliteten jeg forbinder med Android. Jeg har kjørt de fleste androidversjoner i både offisielle og uoffisielle versjoner. Soliditeten og byggekvaliteten til IPhone er verdt mye når man faktisk er avhengig av en telefon som virker.

Lenke til kommentar

 

WP er jo uansett liten pr. idag men ett alternativ er det jo uansett ja.

Jeg så forresten i Q4 rapporten for 2012 att WP nå faktisk har gått forbi Symbian i antall solgte smartmobil enheter, det er litt uvanlig å se.

 

Ja det er lite i dag, derfor positivt å se at det er en trend at flere og flere vurderer bytte fra iOS/Android til WP8. Vil gjerne ha med WP i det gode selskap, synes de har gjort mye riktig med sitt operativsystem. Selv byttet fra Android som jeg har brukt i mange år, til Nokia Lumia 900, selv om den kun kjører 7.8 er det en fantastisk telefon.

Lenke til kommentar

Gikk rett fra en årelang rekke av Symbian til Android 2.1 -> 2.2 -> 2.3 så til WP7 et par mnd og så tilbake til Android 4.0 -> 4.1 til to uker med iOS 6 og så til Android 4.2 :)

 

iOS hadde jeg som lånetelefon i form av en 4s og kun den korte tiden gjorde det krystallklart at det ikke er et OS jeg noensinne vil ha på min egen telefon. Det kom til kort på så mange måter ifht Android at det virket nesten dårligere enn det 3 år gamle Android 2.2.

 

WP7 var svært lovende og WP blir nok min neste plattform etter SGS3 har utspillt sin rolle, men de forutsetningene at maskinvaren er "på par" med andre toppmodeller og at viktige apper er på plass. Liker hvordan produsentene av WP igjen fokuserer på estetikken ved et spenstig design av telefonen, både med farger og linjer/kurver. Selve OSet er jo også utrolig behagelig å bruke.

Lenke til kommentar

Har gått fra Android til Windows Phone 8, har ikke angret ett sekund. Den er rask og har gode og responsive menyer, noe jeg ikke var vant med på Android. Damen har en Samsung galaxy note 2, og den lagger litt når apper åpnes, dette merker jeg ikke på Windows Phone. Det er raskt og apper åpner seg nesten før man har trykt på ikonet. Liker også Live tiles som oppdaterer seg med info eller bilder.

 

Hadde en HTC Desire og har nå godt over til en Nokia Lumia 920, en mer solid telefon har jeg ikke hatt siden 3310. Den er ikke tung i det hele tatt, vekten understreker bare kvalitetsfølelsen jeg får når jeg holder telefonen. Merker ikke noe til vekten i det hele tatt. Er egentlig bare tilbakestående at det trekkes for vekt i tester når Iphone 4 veier 5g mindre med bumpere du må ha for å unngå at den knuser...

 

Hvis noen vurderer WP8 kan jeg anbefale Lumia 920 .

 

Ingardj: Jeg har heller ikke opplevd restart av telefonen, min har vært stabil siden jeg fikk den.

 

Bra rapport bortsett fra dette: "Hadde en HTC Desire og har nå godt over til en Nokia Lumia 920, en mer solid telefon har jeg ikke hatt siden 3310"

 

Selvfølgelig har du ikke det? HTC Desire kom ut mars 2010.. Menst Nokia lumia 920 kom ut November 2012.. Nesten 3år senere.. bare nesten.. hehe. Hadde reagert veldig jeg å, visst den ikke var noe kjappere eller mer stabil enn en mobil som er 3 år eldre.

 

Testet selv WP 7.5 på en HTC Titan.. Det var første og siste for meg :) Mistet den ikke i bakken eller noe, men jeg skulle "formatere" den. Så jeg tokk en "Fabrikk tilbakestilling". Etter det hang den seg! Jeg kunne se Hjem skjermen, men med engang jeg trykket på en av flisene så stoppa den. Virka fint i 2 uker før jeg gjorde dette. Men for meg ble dette et VELDIG kjedelig OS, fint og smooth, men alt for lite e kan gjøre.. Og jeg som er avhengig av Spotify.. så var denne mobilen noe forferdelige greier dessverre. (Spotify var ikke ute på WP da!)

 

Har hatt iPhone, Android og Windows Phone 7.5 (Mango).

 

Først begynte jeg med noen billig telefoner fra android, den første var HTC Tattoo. Var veldig kjekk, men ikke særlig kjapp selvfølgelig:) Jeg mistet denne i vannet.. tokk den ut skrudde den fra værandre, la alle delene i vinduet for tørking.. skrudde sammen alt igjen.. og den virka igjen.

 

Etter det, skaffet jeg meg en Sony Ericsson Xperia Mini Pro. Denne var utrolig :) Alt funket som det skulle, tastaturet var helt greit, og den var så liten og kjekk! Eneste var at tastaturet kunne vært bedre.. men android iseg selv var bra der og da.

 

Så Ble det en HTC Desire på meg å gitt! Men på denne tulla jeg rundt med! Custom roms/miui/cm osv osv. Den klarte alt greit! Mista den i bakken noen ganger.. ingen skade! Bare noen så hakk i sidene på telefonen og ikke i selve glasset.

 

Det var her jeg begynte å like android bedre og bedre!.. Men så sa alle at iPhone var så mye bedre, alt var så mye kjappere, alt var så stabilt blæ blæ.

 

Så jeg skaffet meg en iPhone 4 16GB, Jailbreaket og koste meg med gratis apper..

Denne ble solgt 1 mndr etter jeg fikk den. Ble lei av iOS, og hatet den bitte lille skjermen den hadde iforholdt til de nye telefonene som kom. + Jeg hadde hick ups med den, at den hang seg hele tiden. (har hatt iphone 4s i etterkant, og fant samme feilen! Den hang seg etter 1år.. jeg ga denne vekk til min mor, og hun har hatt den i 3år.. (de.. hun har måtte få ny 3 ganger nå pga de henger seg.)

 

Så skaffet jeg meg en Samsung Galaxy SII, Her fikk jeg virkelig smake på android! Touchwiz var bare tull.. så jeg roota og kjørte custom rom med engang!.. Alt var så smooth, alt gikk på skinner. Ble mer og mer forelska i android, om man kan kalle det det.

 

(Har hatt MANGE fler telefoner.. men orkerke skrive om alle .. er jo snakk om vertfall 11stk på android systemet)

 

Måtte selge SII pga pengemangel.. så jeg hadde min gammle og trofaste SE Xperia Mini Pro helt til jeg klarte å miste den i snøen..

 

Da skaffet jeg meg en LG Optimus 4X HD.. Værste drittet jeg har vært borti. Alt var galt.. Bootloader var locked, e følte e var tilbake på iPhone :/ Spillene gikk dårlig pga utdatert OS (4.0.3). Jeg ble lei av og vente og solgte den.

 

Så bestemte jeg meg for å virkelig gå full androidretard! Jeg skaffet meg LG Nexus 4 16GB. Beste valget jeg har gjort. Sitter med CM10.1 og Franco kernel, og storkoser meg med smooth feeling og bare fint vær på telefonen. Alt funker i tipp topp, og telefonen ser utrolig sexy ut! Eneste jeg kan prikke på er at jeg klarer å få SMÅ BITTE SMÅ støv/trerester i enden av skjermen der rammen treffer.. er en liten kjempe liten sprekk der, og der klarer de små støv/trerester å komme.. er snakk om 1korn.. ikke hele skjermen xD og jeg kan ta de vekk med neglen.. men forsatt irritasjons sak.

 

Beklager på forhånd med mine skrivefeil... Utrolig dårlig på å skrive..

Endret av Mikkis2k
Lenke til kommentar

 

Eneste jeg virkelig savner er swiftkey. Men jeg savner ikke ustabiliteten jeg forbinder med Android. Jeg har kjørt de fleste androidversjoner i både offisielle og uoffisielle versjoner. Soliditeten og byggekvaliteten til IPhone er verdt mye når man faktisk er avhengig av en telefon som virker.

 

Ustabilitet? Jeg kjøpte ny telefon for 3 mnd siden, og den har ALDRI skrudd seg av eller restartet seg helt tilfeldig eller noe som helst slikt. Den har faktisk over 3 måneder oppetid as we speak. Og den kjører LG stock oppsett med 4.0.3. Og nei, dette er absolutt ikke ment som noe oppmaning til en fanboy krangel, jeg klarer å se at ios er bra selv om jeg har en 4x hd.

 

Poenget var uansett at jeg ser dette argumentet bli brukt mye rundt omkring i disse krigene, men jeg forstår virkelig ikke hvor det kommer fra. Tilogmed min htc desire med htc sense var bunnsolid, riktignok noen hiccups, men aldri noe store problemer. Selvfølgelig, er jo de som har problemer med telefoner og whatnot, men for meg virker dette mer som et telefonproblem (Enkelte enheter) i motsetning til å være et osproblem. Altså, random resets etc.

 

Men, skal selvfølgelig ikke utelukke at jeg har vært heldig med mine telefoner og produktene jeg har valgt. :)

Lenke til kommentar

 

 

Poenget var uansett at jeg ser dette argumentet bli brukt mye rundt omkring i disse krigene, men jeg forstår virkelig ikke hvor det kommer fra. Tilogmed min htc desire med htc sense var bunnsolid, riktignok noen hiccups, men aldri noe store problemer. Selvfølgelig, er jo de som har problemer med telefoner og whatnot, men for meg virker dette mer som et telefonproblem (Enkelte enheter) i motsetning til å være et osproblem. Altså, random resets etc.

 

Men, skal selvfølgelig ikke utelukke at jeg har vært heldig med mine telefoner og produktene jeg har valgt. :)

 

Det er godt mulig det har like mye med flaks/uflaks å gjøre som det har med os/produsent. Men faktum er at av alle mobiltelefoner jeg har hatt siden 1993, så er Samsung Galaxy s den mest ustabile telefonen jeg har opplevd, og det med stor margin. Jeg klager ikke på de HTC telefonene jeg hadde før og etter Samsung. jeg er også stort sett positiv til Android. var selv early adopter der med HTC magic. Men er mer happy nå med IPhone 5.

Lenke til kommentar

Jeg var sikkelig Nokia fan før, men etter Nokia N97, da sa det stop. Alt var galt og laggy at det var bare en ting å gjøre, reklamere den for samme feil tre ganger og få penga tilbake ;)

 

Valget var selvfølgelig da å velge mellom iPhone 3GS eller Samsung Galaxy S. Siden min lillebror hadde en iPhone, var valget lett. Etter å ha prøvd begge to fant jeg ut at det var mer å gjøre/tweake på en Android mobil enn iOS. Det var så begrenset på iOS. Dette var før jeg fant ut at det var mulig å jailbreake. Allikevel var det mer man kunne gjøre på Android. Det var her min fanboyisme begynte mot min lillebror.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...