Gå til innhold

Intro: StarCraft II: Heart of the Swarm (Mac, Win)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ble utrolig skuffet av Starcraft II. Det er sant at det ikke er nødvendig å gjenoppfinne hjulet for å lage en sequel, men Starcraft II ble for spakt. Og grafikken er ikke så veldig mange år modnere enn den som finnes i eneren...

 

Ellers synes jeg faktisk Warhammer 40K-preget av introfilmen var råbra. Det er bare synd at Blizzards introfilmer alltid er så utrolig mye bedre enn spillene deres.

Lenke til kommentar

Jeg ble utrolig skuffet av Starcraft II. Det er sant at det ikke er nødvendig å gjenoppfinne hjulet for å lage en sequel, men Starcraft II ble for spakt. Og grafikken er ikke så veldig mange år modnere enn den som finnes i eneren...Ellers synes jeg faktisk Warhammer 40K-preget av introfilmen var råbra. Det er bare synd at Blizzards introfilmer alltid er så utrolig mye bedre enn spillene deres.

 

Starcraft har aldri handlet om grafikken.. + de kjører det ikke på den nyeste fineste grafikken for blizzard vil at du ikke skal måtte ha en topp topp pc for og spille det.

det er konkuranse instinkt som drar folk til sc :) og vi kan alle skylde på korea og brood war!:)

 

 

Lenke til kommentar

Gameplay er selvsagt alltid #1. Jeg spiller fremdeles de originale X-COM spillene f.eks i tillegg til det nye. Jeg hadde vel bare forventet mer av Starcraft anno 2010.

 

Jeg tror ikke de store massene egentlig kjøper spillet fordi de er så konkurransedrevne av seg. Kanskje i Korea som du sier, men...

 

Får vel fortsette å spille Dawn of War 1 jeg da ;)

Lenke til kommentar

Gameplay er selvsagt alltid #1. Jeg spiller fremdeles de originale X-COM spillene f.eks i tillegg til det nye. Jeg hadde vel bare forventet mer av Starcraft anno 2010.Jeg tror ikke de store massene egentlig kjøper spillet fordi de er så konkurransedrevne av seg. Kanskje i Korea som du sier, men...Får vel fortsette å spille Dawn of War 1 jeg da ;)

 

Tja jeg ble veldig fornøyd med resultatet av Starcraft 2.. kansje litt skuffet men så hadde jeg skyhøye forventninger fra BW da.. men det er ikke samme spillet og om folk forventa det kom de aldri til og bli fornøyd med SC2 :) klart er rom for forbedring men har enda en expansion og vente på og de kommer seg sakte men sikkert selv om der er noen latterlig dumme ting som er med i spillet som ikke burde etter min mening :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...