Gå til innhold

Er Helvete En Ond/Overdreven Straff?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er stor forskjell på Skaperen, Den Allmektige Gud og en senator borte i Texas. De sanne kristne angriper ikke noen som helst.

Da er det med andre ord ingen som er sanne kristne... Greit å vite. For sanne kristne er vel de som ikke kan sitte på stoler som menstruerende kvinner har sittet, de spiser ikke skalldyr og dreper homofile, kvinner som har flere enn et stoff på kroppen og steiner utro kvinner, så det er nok riktig at det ikke finnes sanne kristne lenger, vel, annet enn i Afrika da, der de fremdeles tror på mange av disse mytene...

 

 

De forkynner om guds rike som løsningen på våre problemer.

Løsningen på våre problemer? når ble overtro løsningen på noe som helst? Eller sagt på en annen måte, hva tror du troen på jesus, bibelen og hele overtro sullamitten vil løse egentlig?

 

DET kan du ikke svare på det, for du også skjønner at vi ikke løser problemer med å tro på påstander i gamle bøker... Det eneste vi får med å underlegge oss troen på imaginære guder er intoleranse og hat og det tror jeg ikke du heller vil ha, om du hadde tenkt deg om i din jesus kåthet der du sitter. Men du syntes det passer med jesus som diktator, du har vel aldri tenkt tanken på hvor jævelig ganske mange mennesker ville fått det under et slikt diktatur, (homofile, menstruerende kvinenr etc...)for denne jesusen og den guden du tror på er ikke konger, slik bibelen innbiller deg, de er diktatorer og fra når ble et diktatur løsningen på problemer, kan du forklare meg det?

 

 

Hva ønsker du å løse med disse påstandene liksom? Eller er du så hjernevasket at du ikke ser problemet med å tro på påstander og føye oss etter en imaginær og usynlig gud med alt det visvaset, urettferdigheeten og intoleransen det ville medført? DU ser jo allerede ned på alle som ikke tror som deg så hvordan du klarer å få det til å bli noe positivt sier jo litt om din ærlighet og integritet....

Lenke til kommentar

 

 

Løsningen på våre problemer? når ble overtro løsningen på noe som helst? Eller sagt på en annen måte, hva tror du troen på jesus, bibelen og hele overtro sullamitten vil løse egentlig?

 

 

 

Guds Rike vil løse alle problemene menneskene sliter med når tiden er der uavhengig av om du tror det eller ikke.

 

http://www.jw.org/no/publikasjoner/boker/Hva-Bibelen-l%C3%A6rer/var-det-slik-gud-ville-at-vi-skulle-ha-det/

 

..

Lenke til kommentar

Jehovas Vitner tar feil i alt de sier, ikke bare når de mener "tiden er der" som de stadig prøver å få oppmerksomhet ved å gjette på. Men kanskje også at "tiden er der" i det hele tatt?

 

Er det noe poeng å utsette guds rike? Med mindre det ikke er noe guds rike. For kristne har jo sagt at "tiden er nå" hvert eneste år i nesten to tusen år. Hver eneste gang tok de feil. Kommer de noen sinne til å ha rett?

 

Enten jeg tror eller ikke?

Lenke til kommentar

Guds Rike vil løse alle problemene menneskene sliter med når tiden er der uavhengig av om du tror det eller ikke.

 

 

Som det skulle løse alle våre problemer de siste to tusen årene...

 

Fra når begynte gamle påstander i eldgamle bøker å løse problemer likom? Du er jo stokk blind jo som ikke ser at det er VI, menneskene på denne planeten og ikke innbilte guder, som må løse problemene vi har... Det bor ingen guder på denne planeten, så enten gir da faan ellers så finnes de rett og slett ikke, for problemene er her enten vi vil eller ikke og å bekjenne seg til et føleri ovenfor en av disse gudene, samme hvem egentlig, løser altså ingenting, det har det aldri gjort. For vis meg EN ENESTE ting guden din har løst, som beviselig er skik altså, ikke bare påstått.

 

Nei, akkurat, du kan ikke vise til en dritt som denne guden din har løst, for vi er ganske så alene om å surre oss inn i problemer og vi er like forbannet alene om å løse dem, uten innblanding av fantasi vennen din eller føleriet ditt i det hele tatt...

 

Som Abigor nevner så har denne troen på denne guden og hans løsninger vart i to tusen år nå uten at han har klart å få de som tror på dette sludderet til å gjøre annet enn jævelige ting mot de som ikke tror på denne fantasien av en gud (Slapp av, ingen gud er annet enn fantasier så langt, det gjelder ikke bare den guden du tilfeldigvis tror på...), så når har denne fantasi guden tenkt å trå til her og faktisk gjøre noe?

 

Så langt har vi, som nevnt, vært mukk aleine om å rote oss inn i trøbbel og mukk aleine når vi har kjempet oss ut igjen, så når er det du mener denne fantasi guden din skal ta grep? I år? Om ti år? Om hundre år kanskje? Tusen? En million år? Nei, det er riktig, du aner ikke når denne fantasi vennen din skal trå til, det er liksom litt av gamet med å være troende det, å liksom strø om seg med lovnader ingen av dere har noen sjangse til å følge opp, og derfor deler dere rundhåndet ut disse lovnadene også, om evig liv i himmelen, evig frelse fra noen synder som heller ikke er reele, og whatnot dere ikke lover uten at dere ikke har noen rett til å love dette til noen...Det er så enkelt, det er bare å tro på jehova/yahwe/jesus så blir alt så bra, men hvor er resultatene hen? Hvor er fruktene av alle lovnadene? De har jo vært på vent i to tusen år nå og enda er det ingen jesus eller jehova som har vist noen interresse what so ever med å hjelpe oss og allikevel er du frekk nok til å love dette? Du er jo frekkere enn de som driter på trappa til naboen du og ringer på og spør om de har papir, for frekkhetens nådegave, DEN har du jammen fått i rikt monn der du lover og lover uten å garantere annet enn ventetid...

 

Og hvor lenge skal vi vente før vi som art går under sa du? Nei, du vet jo ikke dette, du bare innbiller deg at du har alle svarene... Jøss, for en frekkhet!! Tenk deg å love alt dette du lover og ikke ha noe annet å tilby folk enn å la dem vente...

 

På tide å dra hodet opp av ørken sanden her og innse det de fleste her i landet, og store deler av Eurpa, har innsett, at vi ikke kan forvente noen hjelp av fantasi fostre. Beklager å måtte si det, men nå har vi ventet i to tusen år på dette innbildningen som ikke ser ut til å være noe annet enn nettopp en innbildning, et føleri og en fantasi, så er det vel på tide å gjøre noe selv... Så kan du sitte på ignoranse vognen og vente på at ingenting skjer, lykke til.

Lenke til kommentar

Må nok innrømme at Johovas Vitner er vell ivrig om å spå verdens ende og holde temaet hot og at verden er helt på tampen nå.

Det er viktig å inprente medlemmene og omverden at vi er på enden av endetiden, helt på tampen og enden er svært nær nå.

Slik har det vært i mange år allerede.

Husker i tiden før jeg tok lappen i 1994, da var temaet blandt ungdommene innen Jehovas Vitner om man skulle rekke å få lappen før harmageddon slo til.

Dere venter enda og når min tid er inne til å parkere tøflene venter dere fortsatt.

Bare vent og se, det blir nok en stor skuffelse når dagens unge innen JV opplever å bli gamle i denne verden, for det er den eneste vi har og det kommer ingen ny helt plutselig fra oven heller.

Lenke til kommentar

Som det skulle løse alle våre problemer de siste to tusen årene...

 

For vis meg EN ENESTE ting guden din har løst, som beviselig er skik altså, ikke bare påstått.

 

Nei, akkurat, du kan ikke vise til en dritt som denne guden din har løst, for vi er ganske så alene om å surre oss inn i problemer og vi er like forbannet alene om å løse dem, uten innblanding av fantasi vennen din eller føleriet ditt i det hele tatt...

 

 

Ja, Gud har ikke blandet seg inn. Det er menneskenes styre som har vært mislykket. At han har tillatt menneskene å styre seg uavhengig av han for en tidsperiode er ikke det samme som at han vil tillate deres styre for alltid.

 

http://www.jw.org/no...B8d-og-lidelse/

 

...så når er det du mener denne fantasi guden din skal ta grep? I år? Om ti år? Om hundre år kanskje? Tusen? En million år? Nei, det er riktig, du aner ikke når denne fantasi vennen din skal trå til,...

 

Vi vet vi lever i det som Bibelen beskriver som "de siste dager" siden 1914.

 

http://www.jw.org/no...de-siste-dager/

 

"...det siste århundret har vært det blodigste jorda har opplevd."

 

http://www.dagbladet.../dbtv/23508208/

 

"Jehova er ikke sen med hensyn til sitt løfte, slik noen betrakter senhet, men han er tålmodig med dere, ettersom han ikke ønsker at noen skal bli tilintetgjort, men at alle skal nå fram til anger." 2. Peter 3: 9.

 

http://wol.jw.org/no...r3/lp-n/2006084

 

...lykke til...

 

Takk........

 

...

Endret av Ciscol
Lenke til kommentar

Ja, Gud har ikke blandet seg inn....

Bortsett fra at Han sendte sin sønn til verden som grunnla et evig rike på jorden, et rike jødene ikke ville gå inn i, et rike Jesus Kristus overdro til Apostlene

 

Mat 23:13 "Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere stenger himmelriket for menneskene. Selv går dere ikke inn, og dem som vil gå inn, slipper dere ikke inn."

 

Luk 22:29 "nå overdrar jeg riket til dere, slik som min Far har overdratt det til meg, for at dere skal spise og drikke ved mitt bord i mitt rike"

 

Byz-LastS-BR750.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, Gud har ikke blandet seg inn. Det er menneskenes styre som har vært mislykket. At han har tillatt menneskene å styre seg uavhengig av han for en tidsperiode er ikke det samme som at han vil tillate deres styre for alltid.

Så du anser deg og dine ikke som en del av samfunnet forøvrig altså, i og med at du sier DERE... Vel, det sier jo litt og din og andre JV'eres selvforherligelse, der dere ikke vil være med å bestemme, bare vente til denne fantasi guden finner det for godt å komme på banen... Well done!

 

Har hørt lignende fra andre JV'ere jeg har jobbet sammen med, men da fikk jeg høre at de ikke anså meg som levende... Jeg pustet og eksisterte ja, men jeg var allerede død fordi jeg ikke trodde på jehova... Er det slik dere ser på folk så er det vel ikke rart at dere blir sett på som en gjeng med tullinger egentlig...

 

 

Vi vet vi lever i det som Bibelen beskriver som "de siste dager" siden 1914.
Det er snart 36000 dager det... Er det mulig for en smart, allvitende gud å bomme så grovt på dager...? I følge deg så gjør han altså det, så noen juger her...

 

http://www.jw.org/no...de-siste-dager/

 

"...det siste århundret har vært det blodigste jorda har opplevd."

Det siste året er det minst blodige vi har hatt på en lang stund, så tingene er i ferd med å bedres og ikke dommedag forverres slik du tror... :)
Lenke til kommentar

Det siste året er det minst blodige vi har hatt på en lang stund, så tingene er i ferd med å bedres og ikke dommedag forverres slik du tror... :)

Nå må du ikke gi dem blod på tann, de har en profeti for det også.

Den har de forsåvidt gått litt bort fra men den kan vel fort trekkes frem igjen om situasjonen skulle bli åpenbart bedre og deres forståelse av skriftene blir bedre.

Lenke til kommentar

Har hørt lignende fra andre JV'ere jeg har jobbet sammen med, men da fikk jeg høre at de ikke anså meg som levende... Jeg pustet og eksisterte ja, men jeg var allerede død fordi jeg ikke trodde på jehova... Er det slik dere ser på folk så er det vel ikke rart at dere blir sett på som en gjeng med tullinger egentlig...

 

 

 

Nei, det var en merkelig uttalelse som arbeidskameratene dine må stå for selv.

 

Det er snart 36000 dager det... Er det mulig for en smart, allvitende gud å bomme så grovt på dager...?

 

"De siste dager" er en tidsperiode som vi nå nærmer oss slutten på.

 

Det siste året er det minst blodige vi har hatt på en lang stund, så tingene er i ferd med å bedres og ikke dommedag forverres slik du tror... :)

 

Ja, det er sant som perpyro sier, de vil komme til et punkt der de proklamerer fred og sikkerhet. Dem vil også forby religion som en oppfyllelse av en profeti i Åpenbaringsboken. Så vi kan se noenlunde hvor på tidens strøm vi er.

 

http://wol.jw.org/no/wol/d/r3/lp-n/1102006290

 

...

Endret av Ciscol
Lenke til kommentar

Der må jeg nok skuffe deg Ciscol.

Den dagen da det proklameres fred og ingen fare kommer aldri.

Fredsnivået på jorden statistisk sett vil fluktuere og noen perioder vil det være fredligere en andre men at det blir så fredelig at det proklameres fred og ingen fare, nei det skjer ikke.

Ytterpunktene i fredsstatistikken vil neppe nåes og hvertfall ikke det nedre ytterpunktet.

Så lenge det er mere en 1 menneske på jorden vil det være potensiale for krig.

Nord-Korea har nettop skutt en aluminiumskledd oppvaskmaskin i bane rundt jorda for deretter å prøvesprenge det man tror er en anriket uranbombe med relativt stor sprengkraft i forhold til egenvekt.

Iran holder på med det samme i form av et romfartsprogram og et atomkraftverk vesten tror produserer uran til anriking.

Begge disse landene samamrbeider og deler teknologi seg imellom.

Tror du det gjør verden til noe tryggere sted?

 

Personlig har jeg heller ingen tro på menneskeheten på grunn av alt for mye korrupsjon og egoisme i tillegg til en god porsjon fanatisme fra forskjellige hold.

Folk er villige til å gå over lik for sine egne interresser og så lenge det er slik blir det ingen skikkelig fred, kun relativ og det er på langt nær nok til at noen skal kunne proklamere verdensomspennende fred og sikkerhet.

Det er kun et verdensomspennende diktatur som skulle kunne greie å finne på noe sånt og da ligger alikavel massive uroligheter og vaker under overflaten.

Uansett noe slik greier ingen å få til hverken nå eller i fremtiden.

 

Så pleace slutt og love ting dere ikke kan holde.

Endret av perpyro
Lenke til kommentar

"De siste dager" er en tidsperiode som vi nå nærmer oss slutten på.

Nonsense, "De siste dager" var den tiden frem til Jerusalem og Judeas ødleggelse år 70 e.Kr etter det fulgte "de tusen år" (et veldig langt tidsrom) etter "de tusen år" kommer det angrepet på de helliges leir og den elskede by (det nye Jerusalem)

 

Åp 20:7 "Når de tusen år er til ende, skal Satan slippes løs fra sitt fengsel. Han skal dra ut og forføre folkene i alle fire verdenshjørner, Gog og Magog, og samle dem til strid. Og de er tallrike som havets sand. De dro opp på jordens høyslette og omringet de helliges leir og den elskede by."

Endret av IHS
Lenke til kommentar

Der må jeg nok skuffe deg Ciscol.

Den dagen da det proklameres fred og ingen fare kommer aldri.

Fredsnivået på jorden statistisk sett vil fluktuere og noen perioder vil det være fredligere en andre men at det blir så fredelig at det proklameres fred og ingen fare, nei det skjer ikke.

Ytterpunktene i fredsstatistikken vil neppe nåes og hvertfall ikke det nedre ytterpunktet.

Så lenge det er mere en 1 menneske på jorden vil det være potensiale for krig.

Nord-Korea har nettop skutt en aluminiumskledd oppvaskmaskin i bane rundt jorda for deretter å prøvesprenge det man tror er en anriket uranbombe med relativt stor sprengkraft i forhold til egenvekt.

Iran holder på med det samme i form av et romfartsprogram og et atomkraftverk vesten tror produserer uran til anriking.

Begge disse landene samamrbeider og deler teknologi seg imellom.

Tror du det gjør verden til noe tryggere sted?

 

 

Ingen menneskelig regjering vil klare å innføre virkelig fred, der er vi enig. Men likevel vil dem komme til et punkt der dem vil proklamere fred og sikkerhet. Nasjonene tror kanskje at de er nær ved å løse noen av sine store problemer. men fred blir det ikke. Så du vil huske dette når dagen kommer.

Endret av Ciscol
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ingen menneskelig regjering vil klare å innføre virkelig fred, der er vi enig. Men likevel vil dem komme til et punkt der dem vil proklamere fred og sikkerhet. Nasjonene tror kanskje at de er nær ved å løse noen av sine store problemer. men fred blir det ikke. Så du vil huske dette når dagen kommer.

Som sagt den dagen jeg parkerer tøflene venter du fortsatt, ikke glem dette når du er gammel og ligger på dødsleiet.

Lenke til kommentar

Hvorfor tror du da, at det Jehovas vitner nå sier er sant ?

 

 

Fordi dagen og timen vet ingen. Men vi vet tidsperioden som begynte i 1914. At der har vært feilaktige FORVENTNINGER er ikke det samme som at Bibelens profetier ikke blir oppfylt. Profetiene sier ingenting om dagen eller året Gud vil gripe inn men den peker på tidsperioden og hendelsene som vil gå forut for inngripelsen.

 

Som bladet du henviser til sier: Vi tror at noe som er enda viktigere enn å fokusere på når enden vil komme, er å være overbevist om at den vil komme, og å handle i samsvar med det. Vi tar det som står i Habakkuk 2:3, alvorlig. Der blir vi oppfordret til å ‘fortsette å vente på’ enden selv om den «skulle drøye» sett i forhold til våre forventninger. Det som er blitt forutsagt, «vil med sikkerhet gå i oppfyllelse». Enden «vil ikke være forsinket».

 

http://www.jw.org/no/publikasjoner/blad/wp20130101/bor-du-frykte-verdens-ende/

 

...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...