Gå til innhold

Paradise Hotel 2013 Norge - Sesong 5 | [Mandag-torsdag kl. 21:30] *_INGEN_ SPOILERE I DENNE TRÅDEN*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syns det er litt merkelig at TV3 kan la det ligge et døgn i forveien på viaplay, mens på sin egen nettside kan de ikke engang legge ut episoden samtidig som den blir sendt på TV, de må faktisk vente til den er ferdigsendt. Litt merkelig. Men jeg koser meg med en måned gratis prøveperiode på viaplay, og ser PH uten reklame. Ser riktignok ikke episoden en dag i forveien, og håper alle her holder seg for gode til å spoile. Heldigvis har jeg få venner på Facebook som skriver noe særlig om det, og tror ikke noen av dem bruker viaplay, så føler meg foreløpig spoilertrygg. :p

Lenke til kommentar

Syns det er litt merkelig at TV3 kan la det ligge et døgn i forveien på viaplay, mens på sin egen nettside kan de ikke engang legge ut episoden samtidig som den blir sendt på TV, de må faktisk vente til den er ferdigsendt. Litt merkelig. Men jeg koser meg med en måned gratis prøveperiode på viaplay, og ser PH uten reklame.

 

TV3 legger ikke ut episoden før kl. 22 fordi det er rundt 20 minutter mer reklame på tv enn nett-tv. Men ja, når de først har valgt å legge ut episoden et døgn før på Viaplay så bør de greie å legge den ut litt tidligere på TV3 Play.

 

Er det ikke reklame på Viaplay eller er dette noe du har fjernet manuelt?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...