Gå til innhold

Canon 650 eller Nikon 3200 - Første kamera!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jau, begge vil fungere bra til ditt bruk antar eg. Anbefaler at du får ta på begge for å sjå kva du liker mest, ergonomien er også viktig syns eg. Angåande spesifikasjonar så kjenner eg ikkje så mykje til D3200, men 650D har vel touch screen som kan være grei, høg iso og 5 fps. Veit ikkje eigentlig om det er stort forskjell i bilde kvalitet mellom desse to.

Lenke til kommentar

Jeg vil tro at begge egner seg svært godt som begynner-kameraer. Jeg kjenner bare Canon 650D som jeg har selv. Prisforskjellen på kameraene spiller egentlig ikke så stor rolle. Du velger mer enn bare kamera, nemlig hvilket sett med objektiver du senere vil ha muligheten til å utvide med, altså Canon eller Nikon. jeg kjenner egentlig bare Canon-markedet siden det er dette jeg har valgt, men har dannet meg et inntrykk av at kvaliteten er ganske lik, men at Canonmarkedet er noe større, og at du muligens vil ha flere muligheter til å kjøpe og selge på bruktmarkedet da. Det er mulig at Canon ligger littegrann høyere i pris, men det skal jeg ikke si for helt sikkert.

 

Lykke til med valg, du blir sikkert storfornøyd uansett hvilket kamera du velger

Lenke til kommentar

Begge kameraene kan gi fantastisk bildekvalitet, det er stort sett bare kunnskapen som setter grenser.

 

Hvis du har mulighet så gå i butikken og se hvilket du liker best. Det er mye viktigere enn mikroskopiske nyanser i bildekvalitet.

 

Det eneste du må passe på er at det er speilrefleks du virkelig vil ha. Hvis du ikke har tenkt å investere en del penger i flere objektiver og annet utstyr så er det ikke sikkert at det er et systemkamera du egentlig trenger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vil man ha et objektiv med stort zoom-omfang er ikke 18-270 VC et dårlig valg.

 

Det er vel kanskje et av de bedre "alt i ett" objektivene så det er ikke det verste valget :) . Men jeg mener at hvis man kjøper et så greit kamera som 650D så ville jeg heller hatt et 17-55 IS II som følger i pakken + et 70-250 IS eller 300. Skulle jeg hatt 1 objektiv så hadde jeg kjøpt Canon 18-135 tror jeg. Men for all del. Dette er en god start!!! De fleste begynner med noe og ender ofte opp med litt oppgraderinger eller utvidelser etter hvert :green: .

Endret av Vanskelig
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...