Gå til innhold

Gratis zip-program


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Men WinRar er vel ikke gratis som trådstarter spurte om? :hmm: Jeg har i alle fall betalt for den. Men det er mange år siden, og nøkkelen har fungert på alle versjoner etter det, og på så mange pcer som jeg bare ønsker...

Det fortsetter å fungere selv om man ikke betaler det man egentlig skal, så i så måte er det "gratis". Annet at det koster samvittigheten din da.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Winrar har veldig stor funksjonalitet i kommandolinjeversjonen som gjør programmet svært godt egnet til automatisk backup. Om man ikke absolutt MÅ ha denne funksjonaliteten så kan jeg ikke se hvorfor man skulle velge Winrar fremfor 7-zip.

 

På grunn av at winrar er betal-program så er selfølgelig grensesnittet mer raffinert enn for 7-zip. Men 7-zip har et ryddig og enkelt grensesnitt som selv hvermannsen bør klare å lære seg å bruke.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Gjest medlem-82119

Har brukt IZArc i mange år. Kjempebra, og tar svært mange formater og lett å bruke. De siste årene har de lagt ved et valgfritt tilleggsprogram som antiviruset reagerer på. Aldri problem med det, og så lenge man kun legger inn izarc så reagerer ingen antivirus program på det.

 

Bytter vel over til alzip neste gang: http://www.altools.com/ALTools/ALZip.aspx

Like mange formater, og slipper antivirusvarselet på tilleggsprogrammet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...