Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva har jeg røyka?


sexyasfuck

Anbefalte innlegg

Jeg er en jente på 17 år, og i går røyka jeg cannabis (grønt) sammen med noen kompiser. Det var ikke første gangen jeg røyka. Kompisen min hadde skaffa det, og jeg vet ikke hvordan han har skaffet det bortsett fra at han fortalte at han fikk det av en kompis. Jointen var ferdig rulla når vi begynte, så jeg fikk ikke sett innholdet, men lukten var det ikke noe annerledes med (ikke at jeg er noen pro, men ikke som jeg la merke til..)

 

Jeg tok sånn seks trekk eller noe sånt, han ene kompisen min tok fire og han andre tok nok bare ett eller to.. Rusen jeg fikk nå var mye mer annerledes enn de forrige gangene (har røyket ca. 6-7 ganger før) og den var mye mer intens. Helt annerledes. I starten føltes det ut som at jeg var ordentlig drita bare, men derfra ble det bare verre og verre. Rusen kom et par minutter etter vi var ferdige med å røyke.

 

Alt begynte å gå rundt for meg, klarte såvidt prate og gå. Hodet mitt fungerte ikke og det var som at jeg ikke var "til stede". Jeg fikk helt noia, og kompisen min som røyka ca fire trekk merket også at det var noe som ikke stemte og han virket beskymret og redd. Han andre kompisen min som kun røyket 1-2 trekk merket ingenting.

 

Det ble som sagt bare verre og verre, og jeg ble lagt ned i senga. Jeg skalv, frøys og var nummen i hele kroppen. Pulsen min var skyhøy og jeg kunne høre dunkene VELDIG godt. Føltes ut som sjelen gikk ut og inn av kroppen min og at jeg var iferd med å dø. Føltes ut som at hvis jeg lukket øynene kom jeg til å dø og jeg byttet på å være bevisst og bevisstløs. Måtte kjempe for å holde meg våken. Jeg hadde en diskusjon med meg selv om jeg skulle inn i kroppen igjen eller ikke. Føltes også som at sjelen min ble dratt ut av kroppen og at jeg måtte trekke den tilbake hele tiden, hvis ikke døde jeg. Utrolig ekkel følelse. Tanken på at det kjentes ut som jeg skulle dø gjorde det ikke noe bedre og jeg ble helt besatt av den. Slo meg selv, beit meg selv.. Følte jeg måtte gjøre alt for å "våkne". Ba kompisen min slå meg så hardt han kunne, men det ville han ikke. Ba dem ringe sykebilen, så ille var det faktisk.. Men dem ville ikke pga. de ikke ville bli tatt. Jeg følte at det ikke hadde noen betydning fordi jeg trodde at jeg skulle dø. Lå i senga i to timer før jeg begynte å roe meg, og jeg var og er fortsatt veldig sjokka over hva som skjedde. Vet heller ikke åssen jeg skal si dette til noen.

Er det noen som har opplevd noe lignende før? Har aldri hørt om det før. Jeg er ganske så sikker på at det var mer enn rein cannabisi den jointen vi røyka.. Kan han kompisen min som skaffa det ha blitt "lurt"? Er det vanlig å bli lurt med at det er noe ordentlig kødd i det du kjøper? Kompisen min unnskyldte seg flere ganger og sa at han trodde det var good shit. Jeg føler at jeg hadde en nær døden-opplevelse. Jeg føler meg heldig som er her nå, for i de timene jeg lå og hadde smerter i hele kroppen var jeg sikker på at jeg skulle dø. Var veldig dramatisk. Noen som har en aning på hva som kan ha vært årsaken til at jeg ble sånn??? trenger virkelig svar.. jeg har egentlig et veldig avslappet forhold til hasj/weed og kan masse fakta, så det er uvanlig av meg å få noia på den måten, men jeg merka med en gang at noe var galt . i dag kjenner jeg også at hjertet banker fort noen ganger, har smerter i hjertet og er sliten.. har sovet masse idag og er fortsatt i sjokk...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt til du begynte å snakke om smerter, så minnet det der veldig om en j... sterk rus. Hatt lignende noen ganger, når jeg har røykt for fort og for mye. Blir rett og kanskje litt overkill hvis det er skikkelig god pot. Mulig du bare har vært så pisse skev som du aldri har vært før. så har tankene begynt å rulle? Gjør gjerne det i den rusen.

 

Anonym poster: daa2b64bc71c475fa554093341180637

Lenke til kommentar

Er sannynligvis syntetisk dere har røyket, (spice eller K2) f. eks. symptomene stemmer overens med mange andre sine erfaringer.

 

Det er og sannynlig at effektene kan komme av at cannabis har blitt "lacet" med noe annet stoff, f.eks. PCP eller noe liknende. Aldri hørt at 4 trekk med ren cannabis skal ha slike effekter.

 

Forresten er syntetiske stoffer veldig lite utprøvd. Man kan få mentale problemer, hjertebank og skader på hjernen visstnok, hvis dere har vært uheldige med typen syntetisk. Anbefaler å kvalitetsjekke cannabisen neste gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du fikk i alle fall et alvorlig panikkanfall av det du røyka.

Det finnes som Smokeeye tar opp flere syntetiske varianter som har nærliggende virkning som THC i cannabis og også andre stoffer som er helt horrible.

Flere av de syntetiske stoffene er så nært ren ondskap man kommer.

 

Hvis din mentale helse betyr noe for deg så hold deg langt unna slike ting.

Selv ordinær cannabis alene roter til ting over tid.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Panic_attack

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Leser man triprapportene fra freakforum, så minner dette om folk som har fått angst når de røyker det.

 

 

For mange kan det ta 3-10 ganger før man får effekt. Dvs at man ikke merker så mye de første gangene. Det kan hende du med selvtillit har tatt de trekkene fordi du "vet" hvordan du reagerer, og så blir man plutselig mottakelig på det. Det kan komme som et sjokk.

 

Inntrykk blir forsterket av cannabis. Hvis du trur du skal dø, så gjør hjernen alt for at du skal tru at du dør.

 

Vondt i brystet kan komme av sjokket og at du fortsatt er stressa, men jeg hadde aldri turt å ta sjansen uten å sjekke meg først

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Det som er veldig viktig når det kommer til stoff, er at man alltid vet hva man tar inn, det er ikke OK å ta inn f.eks slik som Smokeeye skrev, syntetiske stoffer. Syntetiske stoffer (som badesalt osv) kan være mye mye sterkere enn det ekte produktet. Cannabis i seg selv er ikke så utrolig kraftig, men dersom det er fremstilt kjemisk (det er hva syntetisk betyr) så kan det faktisk være dødelig.

 

Jeg vil anbefale deg å se denne videoen, og videreutvikle dine kunnskaper innenfor stoff, slik at du er sikker på at du ikke gjør det samme igjen. Husk at du aldri kan stole på noen når det kommer til stoff, og du alltid skal være tilstedte når de ruller, eller lager drinker.

 

http://www.youtube.com/watch?v=2qlsnrP8xMo

 

Drugs inc er en utrolig lærerik når det kommer til narkotiske stoffer, her lærer du alt fra hvilke stoffer det inneholder, til konsekvensen av inntak.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Ingen av alternativene dere presenterer. Dere tenker for mye.

 

OP har røyka skunk, ganske enkelt :green:

Da blir man kvalm, føler at man er uttafor seg selv og bomullet i hodet blir ultratjukt.

Er man disponert for å bli engstelig, ha angst e.l. vil seff effekten forsterke seg.

Skunk var også det som slo meg med en gang :)

 

noen som kan fortelle meg hva skunk er? :) hehe

Lenke til kommentar
Jeg er en jente på 17 år' date=' og i går røyka jeg cannabis (grønt) sammen med noen kompiser.

[...']

Alt begynte å gå rundt for meg, klarte såvidt prate og gå. Hodet mitt fungerte ikke og det var som at jeg ikke var "til stede". Jeg fikk helt noia, og kompisen min som røyka ca fire trekk merket også at det var noe som ikke stemte og han virket beskymret og redd. Han andre kompisen min som kun røyket 1-2 trekk merket ingenting.

Det ble som sagt bare verre og verre, og jeg ble lagt ned i senga. Jeg skalv, frøys og var nummen i hele kroppen. Pulsen min var skyhøy og jeg kunne høre dunkene VELDIG godt. Føltes ut som sjelen gikk ut og inn av kroppen min og at jeg var iferd med å dø. Føltes ut som at hvis jeg lukket øynene kom jeg til å dø og jeg byttet på å være bevisst og bevisstløs. Måtte kjempe for å holde meg våken. Jeg hadde en diskusjon med meg selv om jeg skulle inn i kroppen igjen eller ikke. Føltes også som at sjelen min ble dratt ut av kroppen og at jeg måtte trekke den tilbake hele tiden, hvis ikke døde jeg. Utrolig ekkel følelse. Tanken på at det kjentes ut som jeg skulle dø gjorde det ikke noe bedre og jeg ble helt besatt av den. Slo meg selv, beit meg selv.. Følte jeg måtte gjøre alt for å "våkne". Ba kompisen min slå meg så hardt han kunne, men det ville han ikke. Ba dem ringe sykebilen, så ille var det faktisk.. Men dem ville ikke pga. de ikke ville bli tatt.

[...]

(min utheving)

Andre har allerede kommentert spørsmålet ditt bedre enn hva jeg har forutsetninger til å gjøre, men la merke til en annen detalj som slo meg her. For slik du beskriver den lite hyggelige opplevelsen så høres det ikke ut som at disse som du var med visste om det var noe alvorlig galt med deg eller ikke. Likevel valgte de å la vær å tilkalle helsepersonell, og det også på tross av din oppfordning om å gjøre det, bare for å beskytte seg selv mot en eventuell liten anmerkning på rullebladet. Du omtaler dem fortsatt som kompiser gjennom innlegget, men synes du at de virkelig fortjener en slik omtale etter dette?

Du trenger ikke å svare, bare tenk over det! :)

Lenke til kommentar

Jeg er en jente på 17 år, og i går røyka jeg cannabis (grønt) sammen med noen kompiser. Det var ikke første gangen jeg røyka. Kompisen min hadde skaffa det, og jeg vet ikke hvordan han har skaffet det bortsett fra at han fortalte at han fikk det av en kompis. Jointen var ferdig rulla når vi begynte, så jeg fikk ikke sett innholdet, men lukten var det ikke noe annerledes med (ikke at jeg er noen pro, men ikke som jeg la merke til..)

 

Har bare quota en del av innlegget ditt, men er referert til hele.

 

For meg så trenger ikke dette å bety at du har inntatt noe farlig eller enn noe annet enn cannabis. Det som er viktig å forstå er at det er ikke bare selve rusmiddlet som definerer rusen for deg, det er også deg selv; altså dagsform, sinnstilstand og forventning til rusen. Jeg tror at tanken på at dette kunne vært noe farligere eller noe annet som ligger dypere i sinnet ditt fremkalte et angstanfall. Når du har hatt en slik episode kan det være lurt å være litt mer innvolvert i hva du faktisk inntar, sånn at du er sikker og får beroliga sinnet ditt. Dyrk selv, hvis du har muligheten til det.

 

Dette er et godt eksempel på hvorfor dette burde være lovlig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...