Gå til innhold

Den store GoPro tråden!


Anbefalte innlegg

OK.

Men er ikke de fleste feilene rettet i den siste FW oppdateringen?

http://www.gethypoxic.com/reviews-tests-hacks/tests/100-gopro-hero3-issues-list.html

 

Hva mener du med eneste kontroll er start/stopp filming? Via WIFI, eller i det hele tatt?

 

Nærbilder trenger jeg ikke bruke dette til. Har ett vanlig kamera, evt mobil, til det. Men perspektivet med film blir vel det samme??

Nyeste firmware fikser en del problemer, men ikke alle kameraer ble helt stabile.

 

Jeg mener at du ikke kan justere noen instillinger mens du filmer, ikke blender, ikke lysstyrke, ikke slå av og på automatikk, ikke justere fokus.

 

Perspektivet er kun avhengig av avstanden til motivet, men med ekstrem vidvinkel så må du veldig nært for å få nærbilder og da blir perspektivet overdrevet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer stabil, mindre og lettere hus, lengre batterilevetid, bedre objektiv, bedre wifi, et par nye funksjoner, for eksempel at det kan gå ned på oppdateringsfrekvensen når det blir mørkere. Bedre lyd, bedre bildebehandling osv.

 

Så mange små forbedringer. Det er ikke noe du kan stille på mens du filmer, det er et actionkamera så det er ment for å passe seg selv mens du gjør andre ting. Det gjør det meget bra til sitt bruk, mindre bra hvis du vil lage en spillefilm.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

1 time? Må da være mer?

 

http://www.elkjop.no/product/foto-og-video/actionkamera/GOPROHERS3WHT/gopro-hero3-slim-white-edition-actionkamera

 

Dette skal vel ha litt mindre batteri enn vanlig hero 3 silver så vidt jeg skjønner, og det står jo at det holder i 3 timer.

 

Man vil da alltid ha siste nytt, men gidder jo ikke å vente ett halvt år. Synker GoPro kameraene i pris etter lansering, eller ligger de på samme pris fram til neste modell kommer (litt som iPhone for å ha noe å sammenligne med).

 

Noen som har noe erfaring med det slim kameraet forresten? Så vidt jeg kan se har jeg bare det og Hero 3 silver å velge mellom?

Lenke til kommentar

Hero 3 black ligger på ca en time avhengig av temperatur. Modellene med lavere ytelse har lengre batterilevetid. Det finnes ekstra batteripakke som monteres på kameraet som dobler batterilevetiden.

 

Slim modellen ser ut som et standard Hero 3 med det mindre huset til Hero 3+. White og Silver Hero 3 er ikke veldig gode (tilsvarende Hero og Hero 2 med små oppdateringer). Silver Hero 3+ skal være en god del bedre.

 

Hvis du har tenkt å drive på med sykling som gir raske bevegelser så burde du se på et kamera som greier 60 bilder i sekundet, det ser ekstremt mye bedre ut. Landeveissykling blir ok med 30 bilder i sekundet.

Lenke til kommentar

Men når du skriver "ikke veldig gode", tenker du da på batterikapasiteten?

Bildekvaliteten, spesielt når det ikke er sol. Personlig synes jeg ikke white er god nok, silver kan være bra nok i godt lys.

 

 

Hei! Tenkt til å kjøpe meg gopro for første gang.

 

Er det en fordel og kjøpe med ekstra batteri? Og tror dere dette er en grei pakke med tilleggsutstyr?

 

http://www.ebay.com/itm/Accessories-Set-30in1-Storage-Bag-Chest-Strap-Tripod-for-Gopro-Hero-2-3-3-OS95-/231286871926?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item35d9c59776

Spesielt Hero 3 Black bruker mye batteri så det er greit med minst et ekstra. Det tar 2 timer å fylle et 32 GB minnekort og da trenger man to batterier hvis man har Black.

 

Pakken ser grei ut, husk at når du bruker sugekopp så tenk på at den kan falle av hvis overflaten ikke er glatt nok så en tråd fra kameraet til et festepunkt er en god ide.

Lenke til kommentar

Hei!

Hvordan får dere musikk til filmene deres? (Vanlige CD-plater eller nedlastet musikk nektes fra facebook.) Ligger det lyd på redigeringsprogrammet? Jeg bruker Adobe pro.

 

Jeg tar helst det jeg har av gratis musikk - om en følger med på en bestemt, gjerne liten artist er det veldig mye bra musikk som blir gitt ut gratis. Å bruke musikk fra kjente artister, der musikken "vanligvis" er betalt er ikke noen god idè nei.

 

http://incompetech.com/music/ Her kan du finne noe musikk, et generelt søkeord er "royalty free music"; da vil du etterhvert få noen gode resultat!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...