Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Klarte ulykkeligvis knuse skjermen på min Galaxy Nexus i sterkt påvirket tilstand her i helgen. 6 mnd ble den, R.I.P :(

 

Siden det var en telefon til godt over 3k så har jeg tenkt å legge budsjettet litt lavere den her gangen. Gjerne rundt 2k, om mulig.

 

Mine "krav" til den nye telefonen:

- Spotify

- Facebook og surfing

- Helst så up to date som mulig når det kommer til programvare

- Jeg foretrekker selvfølgelig så bra skjerm som mulig, men ikke noe must

 

Telefoner jeg har sett litt på:

- Nokia Lumnia 800

- Huawei Ascend P1

- Sony Experia P

- Sony Experia go

- LG Optimus 4X HD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min personlige mening:

 

Nå er vi én uke unna Windows Phone 8 lansering og gamle modeller kan ikke oppdateres. Spotify-appen er visst også buggy og har ikke vært oppdatert på lenge.

 

De Huawei-modellene jeg har vært borti har vært befengt med bugs (heng, restart, m.m.), samt dårlig oversettelse. Enda Huawei sa de skulle satse i Norge, er eneste support via Facebook, hvor de ikke har svart på mange uker. Oppdateringer er de også dårlige på.

 

Jeg har likt det industrielle designet til Sony Xperia P helt siden lanseringen. Den har bra og raskt kamera med dedikert kameraknapp. Den er blitt oppdatert til Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alle 2012 modellene får Android 4.1 Jelly Bean Q1-2013.

 

Selv om LG ikke er like populær i Norge som andre merker, mener jeg den er et meget godt kjøp nå som prisen ligger rundt 2800kr. Så får man bare håpe at LG ikke gjør det samme som med Optimus 2X og lover oppdateringer som aldri kommer...

Lenke til kommentar

Jeg synes Windows Phone 8 er spennende! Og vurderer selv HTC 8S! Jeg har falt for Atlantic Blue, det ser ut som mobilen er dyppet i farge. Jeg ønsker ikke å kjøpe en toppmodell før jeg vet om jeg liker WP8. Dessuten blir det påstått at WP er mer lettkjørt enn Android og ikke trenger like kraftig maskinvare for å kjøre "smooth".

 

post-4862-0-58859500-1349335104_thumb.jpg

 

Per nå har jeg HTC One X og One S er jo lillebroren til denne. Den har mindre skjerm med lavere oppløsning og svakere ytelse. Hvor vidt dette er merkbart ved normal bruk vet jeg ikke. Kamera skal være det samme og det er meget kjapt og tar gode bilder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

LG har vistnokk ikke sakt noe offisielt annet enn at Optimus G skal få JB..

Noen mener at dette kansje er fordi at 4x HD skal få Jelly Bean 4.2..

 

Cyanogen Mod 10 finnes, og skal fungere bra, men det er ingen som kan installere det på sin telefon da LG ikke har lagt ut noe verktøy for å låse opp bootloadern..

Dette er grunnen til at jeg ikke eier en 4x HD, men det er virkelig mye telefon for pengene med tanke på specs og pris.

 

Nå er jo Nexus 4 sluppet, så du kan jo ta en titt på den? Produsert av LG, men er heldigvis google som står for oppdateringen til den, og den har åpen bootloader.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Jeg ville ikke droppet Nokia, jeg sitter selv med en Nokia Lumia 920 (ikke kjøp 800 eller 900, eller en lavoppløsningsmodell som HTC WP8s, Lumia 820 eller 810).

 

Liker den bedre enn min SGS3, selv. Skjermen er sinnsykt bra, telefonen er smooth som faen.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Jeg ville ikke droppet Nokia, jeg sitter selv med en Nokia Lumia 920 (ikke kjøp 800 eller 900, eller en lavoppløsningsmodell som HTC WP8s, Lumia 820 eller 810).

 

Liker den bedre enn min SGS3, selv. Skjermen er sinnsykt bra, telefonen er smooth som faen.

 

Spørsmål: Jeg har en lumia 800 med WM 7.5. Ser du har en 800 også. Hvor mye bedre en 920? Har lyst på den men jeg er litt usikker. Verdt penga?

 

Lenke til kommentar

Herre i himmelen det er en HELT annen verden.

 

Skjermen er bedre enn den jeg har på SGS3en, og mye mye større. Bare det alene gjør den egentlig verdt pengene i min bok.

Ellers føles UIet fantastisk mye bedre (men det kommer også til lumia 800 i wp7.8 da), den er kjapp som fy, smooth smooth smooth, nydelig størrelse på selve enheten (mange mener den er så tung, jeg er totalt uenig i at det er et problem i det hele tatt, man blir vant til det etter en times tid og det er ganske oppblåst imo).

 

I tillegg er det jo det at det er WP8, så mulighetene fremover er ganske bra mtp windows8 til PCer og nettbrett og MS har lovet at 46 av topp 50 apps fra iOS/Android er på vei til WP8 as we speak, det er jo veldig greit det og.

 

Overall er jeg storfornøyd. På denne størrelsen skjerm er tastaturet en fryd, skjermen trekker ikke tonnevis av strøm selv om du kjører hvit bakgrunn på mobilen siden det ikke er en AMOLEDskjerm, batteritiden er fantastisk for meg så langt, men det er den forsåvidt på Lumia 800 også...

 

Jeg digger den selv, helt klart verdt pengene jeg brukte på den.

 

I tillegg skal jeg slenge en høyttaler på stua som lar meg koble til mobilen over NFC og som lader mobilen mens jeg spiller musikk, en ladepute ved sofaen og en ladeplate ved senga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...