Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Har great works alltid vært så ustabilt? Har endelig fått tid til å sitte litt med et par byer som skulle samarbeide om ressursene for å bygge en "solar farm" for å spare mye plass på kraftverk.

 

I èn by fikk jeg satt i gang sirkuset, og den sender nå noen ressurser. Mens de andre byene ikke en gang ser at det er et great work prosjekt på gang.

 

Har alltid vært mye forsinkelse og lite synkronitet mellom byer i forbindelse med great works, i min erfaring.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

plus at om du styrer alle byene selv så tror jeg ikke de byene som du ikke er aktiv i bidrar med noe som helst. ergo er det no dritt å bygge great works alene på serveren fordi du må enten gjøre at fra en by eller bytte mellom byene for å få det ferdig, og det tar like lang tid uansett.

 

jeg bygge solcellefarmen i ene regionen min, og det var en kjempetabbe, for det første så leverte den ikke strøm 24/7, så jeg måtte ha eget kraftverk i byen alikevel, og for det andre så brant det der hele tia, så det ble bare bortkasta tid og penger.

 

skulle nok bygd romfart eller den med alle leilighetene istede.

Lenke til kommentar

 

flott, men hjelper så lite når man ikke kan bygge større. skjønner ikke hvorfor dem ikke bare åpner for større byer...hva er grunnen dems som gjør at dem ikke gjør det.

 

Ytelse. Målgruppen til SimCity er først og fremst jenter og barn som ikke har de dyreste gaming PC-ene, og med så mye simulering som foregår i spillet ville mange ha mistet ytelse om byene hadde blitt mye større.

 

Tror i hvert fall det er sånn de tenker. Men jeg håper også på en update som lar oss lage større byer. Blir veldig fort ferdig med en by.

 

En annen forklaring er selvfølgelig at med regionsystemet mener de at man skal ha flere byer som man bytter mellom aktivt, i stedet for å bare sitte i én by hele tiden. Bare litt synd at regionsystemet er så forferdelig dårlig :)

Lenke til kommentar

Psj. Ytelse. Simuleringen kollapser hvis du presser den litt allerede med nåværende bystørrelse. Uaktuelt å åpne for større byer, for da blir problemet enda mer synlig.

 

Man kan si det er en form for ytelse, men det er ikke begrenset først og fremst av hastigheten på pc-en.

 

de bør lage en offline versjon med mye større byer, for det må være serverene til maxis som er trege her for slik sim city er nå bruker det ikke mye ressursjer, kunne lett drevet en 10 ganger større by.

Lenke til kommentar

Har spilt en god del den siste uka, da hadde jeg ikke rørt spillet siden release. Mye som har blitt bedre men fortsatt er største problemet mitt trafikk og politi etc. (som ikke har noe forkjørsrett).

 

Update 7 ser ut til å rette på mye av det jeg savner, og det å kunne lage tunneller og broer vil hjelpe flere til å maksimere potenstiale til hver by.

 

Størrelsen er forsåvidt grei i mitt synspunkt da jeg lager flere byer i regionen som arbeider sammen. Har ikke noe problem med å lage byer med høy tetthet og 250 000+ innbyggere. Det vi trenger er mulighet for enhveiskjøring, eller av/påkjøringsramper på àlle, eventuelt da man setter opp ett 4-veis kryss, så kan man trykke på krysset med "veioppgraderingsknappen" og velge å sette inn en rundkjøring eller av/påkjøringsrampe ettersom hvilke type veier som kobles sammen.

Lenke til kommentar

Lovende greier, endelig en patch som faktisk forbedrer gameplayet tilstrekkelig til at jeg børster støvet av spillet igjen!

 

Men gjelder dette trafikksystemet og den nye path findingen (eller hva man skal kalle det) alt av utrykkningskjøretøy eller er det foreløpig bare brannbiler?

 

Fyren i videoen over sa alle utrykningskjøretøy og offentlig transport.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...