Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lenge siden jeg har vært innom M&V nå! Skjer med at folk må drive å unnskylde alt mulig her? "det var vind", "jakken er ikke så kort", "skjorteermene er litt korte". Denne tråd er ikke alt hva den én gang var!

 

Når det er sagt: de skoene var jo bare helt rå, fkm. Ville kanskje brukt de til et annet antrekk, hvis jeg først skal bruke en farge til å bryte vil jeg ha det mer midt på kroppen. Men uansett, them shoes (Y) !

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Anbefaler de virkelig. Har e-mailet en del fram og tilbake med de, og det var ikke et problem å deklarere pakken med en verdi på £21 heller. Vurderer nå å kjøpe tekstil/lær-beltet med navy og rosa. Og kanskje toppmodellen som er "lined and raiset" en gang jeg har litt for mye penger til overs.

Det eneste minuset er at det tar opp til 5 uker fra du bestiller til du får det (jeg bestilte sent i mai).

Å bruke 700kr på et belte fra, la oss si Tiger of Sweden, er jo bare tull når man får slikt vakkert håndverk for 500kr imo.

Håper bare de en gang bestemmer seg for å kjøpe inn alligatorskinn :cool:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Ser mer det som sko jeg kan bruke om jeg trenger svarte sko som er mer formelle en skatesko. Regner uansett med å gi de en omgang puss eller to, akkurat skinnende var de heller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...