Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Wikipedia sin artikkel om normer er faktisk helt på bærtur. Det vil si, den gir inntrykk av at sosiale normer er den eneste typen normer. Det kan ha en sammenheng med at det er dette man lærer i samfunnslære på vgs.

 

Sosiale normer er, som navnet sier, en undergruppe av normer. Å definere normer slik du nettopp siterte blir litt som å si at definisjonen på et dyr er glinsende ting med finner som svømmer i havet og spiser plankton.

 

En norm er en regel, rett og slett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En uke før eksamen i exfac, juridisk variant, så kan jeg opplyse om at nei, det er ikke "hele definisjonen på en norm" :p

1. avdeling Oslo? Kjipt med alle eksamenene samtidig?

 

Shetlandsgenserne deres er fantastiske, på tross av albuelappene. Hadde jeg ikke vært praktisk talt blakk ville jeg nok ha bestilt en til

Helt enig. Har aldri hatt en genser med bedre passform, veldig fornøyd. Kommer til å kjøpe flere før de legger ned.

Lenke til kommentar

Noen som har forslag til gode videoer om klær, særlig dresser og blazere/SC?

 

Har sett BBCs "The Perfect Suit" del 1-4, men kunne gjerne tenke meg en som går mer inn på passform og mer teknisk; hvordan jakken er laget.

 

Vet det er en del ute på YouTube, men finner ikke helt det jeg leter etter.

 

Er også klar over at det er mange gode tråder på SF om dette, men videoer er mer lettfattelig enn uhorvelig lange tråder på SF. (som enkelte av de mer tekniske trådene om dresser er)

 

Artig opplevelse; skulle hente de resålede skoene mine fra skomaker og han påpekte kvaliteten på det ene skoparet (Herring Hampstead) som relativt god. Eller som han så fint sa det... disse skoene her er jo faktisk laget på en skikkelig måte, ikke sånn som de fleste skoene jeg får inn som har en elendig konstruksjon.

 

I tillegg så var slipset jeg kjøpte fra G&H, levert av Malford of London, kommet frem. Kvaliteten virker å være meget god og slipset ser knallbra ut, gleder meg til å bruke dette ved en senere anledning.

Endret av Xtra
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...