Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er så digg å ha treningssenter tjue skritt utafor skoledøra, da blir terskelen så mye lavere for å ta seg en god treningsøkt.

 

Prøver for tiden å trene tre ganger i uka, og skal sette opp et mer fast program nå etterhvert, men akkurat nå med flytting har det ikke blitt noe trening på nesten to uker.

 

Jeg har treningssenter inne i skolebygget, men jeg gidder ikke trene der ass. Vil helst oppholde meg så lite på skolen som mulig :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hehe, har den er rett utafor skolebygget her. Men det andre som er positivt er at det somregel er lite folk, og er bra utstyrt selv om det ikke er kjempestort, garderobene er også bra. Koster veldig lite, og har åpningstider fra tidlig morgen til langt på kvelden.

De har også en del saltimer med div., ikke at jeg går på det.

Endret av multisync
Lenke til kommentar

Selv trener jeg på Athletica på BI, er rimelig fornøyd. Mellom 9-11 er det som mitt egne personlige treningssenter - er nærmest ingen der. Eneste negativet jeg har fått fra trening er en kraftig overkropp som ikke passer en dritt. :p

Endret av Christian B
Lenke til kommentar

Nå kommer sikkert noen til å skyte meg, men de har faktisk noen som ser helt ok (dog billige) ut på H&M her i Oslo, så du kan kanskje sjekke der? Annet enn det har jeg null peiling på trønderland..

 

H&M sine er som nevnt ikke særlig varme. Zara ligger i samme prisklasse og har noen jakker i 80% eller 100% ull, men ingen varme jakker i den stilen jeg tenker på.

Lenke til kommentar

Problemet med de billige er at det de inneholder mye syntetisk stoff som ofte ikke varmer så mye.

Feks denne: 50% polyester, 20% viskose, 30% ull

 

Jeg har denne. Til 700 kroner er den helt grei, så lenge du har realistiske forventninger. Kvalitetsfølelsen er ikke den aller beste, men passformen er ok (etter mitt vett i hvert fall) og den er varmere enn ingen vinterjakke i det hele tatt.

 

Hadde jeg hatt mer penger til rådighet hadde jeg aldri kjøpt den, men jeg trengte en vinterjakke og det var så langt jeg klarte å strekke meg i denne omgang. Så får vi se om det blir en Hackett til neste sesong. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...