Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+987123897

Jeg har lenge ønsket å kjøpe en beige/tan/khaki trench coat, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gå for. Drømmen er selvsagt å kjøpe en ny trench fra Burberry, men det har jeg ikke nok penger til. Derfor har jeg vurdert å kjøpe noe vintage/brukt fra ebay, siden jeg har hørt mange godord om kvaliteten på Burberry. Siden jeg er høy og tynn så vil jeg nok ha litt problemer med å finne en riktig størrelse (196 og 77kg) passer ofte fint medium i bredden, men da selvsagt ikke i lengden. Derfor må nok produktet ta en tur innom en skredder før det blir brukbart. Hvor mye magi kan en skredder utføre på en slik frakk?

Jeg håpte å ikke bruke mer enn 1000 kr på tilpasningen. Da de fleste vintage trench coats er ganske lange, så er ikke egentlig det noe problem å kjøpe medium mtp lengden. Det som ofte da blir problemet er armlengden. Er det mulig at en skredde skjøter på noen ekstra cm. her? Alternativet blir da å kjøpe en trench i strl. L og sy den inn.

 

Jeg legger til et eksempel på en trench jeg har sett på:

ebay

 

Modellen er 6'3" (190,5cm) og 40" (100cm) rundt brystet (bar overkropp under trenchen)Det ser ut som den er litt for kort i armene.

 

Det andre alternativet er selvsagt å kjøpe en trench fra butikk. Da får jeg jo prøvd den først.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...