Gå til innhold

Kommentar: ? Ingen ville låne mobiler til to tenåringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for at det er noen som gidder å satse uten sikker inntekt. Når jeg og min kompanjong startet i sin tid tok det 6 måneder før vi sendte den første fakturaen. Den var på 3500 kroner. To år uten inntekter er fryktelig lenge og krever både innsatsvilje, dedikasjon og forsakelser. Det står respekt av slikt!

 

Gratulerer, og lykke til med de neste 10. :)

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gratulerer med 10 år! Hadde jeg oppdaget dere litt tidligere så hadde jeg kanskje foretatt litt bedre valg angående kjøp av mobiltelefoner oppgjennom. Har eid typ 60 mobiltelefoner siden jeg fikk min første på 90 tallet. Jeg oppdaget hardware.no i 2006 tror jeg det var, snublet inn på amobil sin nettside rett etterpå. Å kommentere i diverse forum har jeg kun gjort sporadisk de siste årene. Fortsett med jobben deres, vi trenger dere.

Lenke til kommentar

Siden deres er uvurdelig når nye mobil skal kjøpes. Fremdeles er det butikker som lar deg se og holde en mobil, men slå på...NEI

Med siden deres kan jeg lese deres annmeldelser, for deretter lettere vurdere hva JEG synes er viktig å vektlegge. Uten dere ville det vært bortimot umulig for meg å velge telefon for dens innhold, og ikke bare telefonens ytre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...