Gå til innhold

Piratkopiert Windows


Vimle22

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er selvfølgelig mulig. Men jeg anbefaler ikke at du bruker en piratkopiert versjon av Win7. For det første, så koster det ikke 1000kr. Og for det andre, så er det noe med at hvis det skjer noe med OS, så får du ikke gjort så mye med maskinen.

 

Selv laster jeg noen ganger ned filmer og spill fra bukta, og det fungerer bra. Problemet er at når det kommer oppdateringer, så må du installere dem manuelt med nye torrents. Lar du spillet installere oppdateringene selv, så bytter de ut cracken med den ordentlige .exe filen av spillet, og da får du ikke startet spillet. Må være dritt hvis det skjer med operativsystemet.

 

Har selv aldri benyttet meg av piratkopiert OS, så det kan hende jeg tar feil her. Men hvis man må manuelt laste ned nye torrents hver gang Microsoft kommer med en oppdatering (som skjer ofte!), så anbefaler jeg absolutt å skaffe seg en ordentlig versjon. Og du har selvfølgelig det etiske spørsmålet om det er riktig, men det antar jeg du blåser i? :) Noen kommer sikkert også til å si at det er farlig å laste ned torrents pga. virus og lignende. Det er bare tull.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...