Gå til innhold

ingen internett tilgang på èn datamaskin i nettverket


Anbefalte innlegg

Hei ,

 

Kom nettopp tilbake etter sommerferie, og sliter med internett tilgang på min pc. Har vdsl hos telenor og en zyxel p2812. Først startet det med at internett tilgangen forsvant og kom igjen med jevne mellomrom, men nå får jeg ikke noe. Ved to eller tre anledninger i dag har jeg hatt internett i ca 1 min, da etter å ha tatt strømmen av routeren. En annen jeg bor med hadde lignende problem i vår, men han bare ventet det ut.

 

Noen som har vært borti lignende problem ? Har oppdatert alt av drivere, firmware på routeren, fabrikkinnstilt mm . , men ingenting ser ut til å fungere.

 

 

På forhånd takk !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Har kjørt anti-malware, men problemet er fremdeles vedvarende. Kan ikke skjønne hvorfor routern ikke gir meg internett tilgang, da jeg får dette når jeg bruker en annen pc og mobil som hotspot. Har ikke hatt problemer med andre pcer, og det virker ikke som om det er noe hardware feil i maskinen. Har testet ut alt av tilbakestillinger og restartinger av router, men det hjelper ikke.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg nevner McAfee, var at jeg slet med dette samme problemet selv for en ukes tid siden. Etter litt tråling rundt i forskjellige tråder på Internett viste det seg at det var McAfee som var synderen.

 

For noen fungerte det å fjerne noen kjørende prosesser som McAfee har på pc'en gjennom msconfig -> tjenester. Anbefaler å prøve å checke av noen av disse prosessene, og hvis det ikke funker, avinstaller hele skiten (som jeg endte opp med å gjøre). Med en gang McAfee var avinstallert fikk jeg internettilgang.

Endret av Teig
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...