Gå til innhold

Pakke fra utlandet har ikke kommet


laxx

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du har rett til å vente en god stund på pakker som sendes på billigste måte (dvs. uten sporing) og som skal gjennom tollbehandling ved ankomst i Norge.

 

Forøvrig har du kjøpt en vare og en leveringstjeneste fra et amerikansk firma, så det er dit du må henvende deg om pakken ikke dukker opp. Avhengig av hva det er du har bestilt kan det godt hende at de sender deg en ny pakke.

 

Vær klar over at det er enkelte ting som ikke er lovlig å importere til Norge, og hvis dette oppdages i tollen vil som regel pakken bli returnert til avsenderen. Da vil pakken være enda lenger tid 'underveis', og hvem vet om avsenderen gir deg beskjed dersom de mottar pakken i retur. Men du må ha litt tålmodighet ...

edit: typo

Endret av nebrewfoz
Lenke til kommentar

Hvor lang tid har det gått? Flere uker er ikke uvanlig. Hvis pakken kan spores i UPS-systemet i USA, skal den også kunne spores av Posten (Norge), ved bruk av samme identitetsnummer - men du får ingen sporing via Posten før den har ankommet toll-lager i Norge, Er pakken underveis fra USA til Norge, får du ingen sporing før den faktisk er ankommet Norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...