Gå til innhold

Metroseksuelle gutter - Nei takk :S


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En ting jeg aldri har skjønt er når homofile er feminine og kler og oppfører seg veldig feminint, og at andre homofile syns det er tiltrekkende.

 

Er det ikke mannfolk de tiltrekkes av da? Det kan da ikke bare være det mellom beina som tiltrekker vel?

 

Skjønner ikke den der.. Jeg som er heterofil jente tiltrekkes ikke av feminine gutter overhodet. Ville tro det samme gjaldt homofile.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Han nevnte nok det merket fordi det er et typisk merke som virker å være "in" blant 14 år gamle pappagutter fra Bærum o.l.

 

Eller var det i fjor?

Ja og så? Er alle pappagutter metroseksuelle plutselig?

Hva er en pappagutt? :p det er så mange ord som har løse deffinisjoner at det er umulig å si noe bastant:)

Lenke til kommentar

Ja og så? Er alle pappagutter metroseksuelle plutselig?

 

I den betydningen jeg ilegger ordet i min bruk av det i denne sammenhengen, ja. Ellers? Nei. Jeg er en pappagutt siden jeg alltid har hatt mye bedre kontakt med min far enn min mor, for eksempel.

 

Men jeg trodde virkelig at "pappagutt fra Bærum" var et akseptert begrep på en gruppe personer som oppfører og kler seg på en ganske så særegen måte?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kan godt innrømme at jeg misunner gutten som driver med slikt den viljekraften de har til å gjøre noe så gjennomført. Men den misunnelsen har jeg til alle som virkelig klarer å jobbe målrettet mot noe de tror på.

 

Det er og det eneste.

 

Forøvrig så grenser min bror opp mot å være metroseksuell. Ikke like ille som en del men han bruker omtrent like lang tid på badet som kjæresten. Han får nok av blikk på byen han, så det finnes definitivt jenter som liker gutter som bruker tid på seg selv. (Alternativt så er det den muskuløse kroppen hans som gjør at de overser den metroseksuelle flørten. Hmmm).

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...