Gå til innhold

Sarah Palin - Hva feiler det amerikanerne egentlig?


Anbefalte innlegg

Jeg kan enda ikke fatte og begripe hvordan en så dum geit som Sarah Palin kom så nærme toppen i et av verdens rikeste og mektigste land. Jeg er sjokkert fremdeles. :huh:

 

En faktor må selvfølgelig ha vært hennes religion og sine holdninger ut i fra den, men folk må da vel ha sett rett igjennom den stupide dama?

 

Så en video her om dagen der noen gikk blant de som stemte på henne og spurte dem om hvorfor de støttet Palin og hva de var enig i ang hennes politikk, og ingen av dem visste hva Palin egentlig stod for når det gjaldt politikk engang.. :thumbdown:

 

 

Det er åpenlyst at hun ikke kan en damn shit om politikk og hun setter seg overraskende lite inn i det. Alle intervjuer jeg har sett med henne så snakker hun som en robot som må huske det hun har lest men hun vet ikke hva det handler om engang det hun sier jo, hun bare repeterer. :nei2:

 

 

Jeg skjønner det bare ikke, hadde aldri trodd en så uviten dame hadde kunne nådd så langt i statene. Og McCain, må ha vært full da han valgte ho. :confused:

 

Ho kan jo ikke noe!

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan enda ikke fatte og begripe hvordan en så dum geit som Sarah Palin kom så nærme toppen i et av verdens rikeste og mektigste land. Jeg er sjokkert fremdeles. :huh:

 

Leser du dette forumet og kommentarfelter i aviser ser du at amerikanerne ikke er stort verre enn nordmenn. Amerikanerne bruker bare mer religion i retorikken sin.

Lenke til kommentar

At han må være smart for å være korrupt er ikke sant.

 

Forvørig, Red Frostraven, sa jeg aldri at han ble dømt, bare at han var skyldig i korrupsjon. - At korrupte ikke blir dømt, sier mer om systemet enn politikerne.

 

Audun Lysbakkens korrupsjon er svart på hvitt.- Samt at han selv har innrømmet på direktesendt TV (i håp om at folket skulle tilgi ham).

 

EDIT: Hvordan bidrar Palin til å undergrave vitenskap, sannhet og menneskerettigheter? - Er det ikke lenger lov til å være en kristen president?

Endret av Notelitten
  • Liker 2
Lenke til kommentar

...hva som hadde blitt ut av hennes nevnte aviser er det jo ingen som vet, poenget her er at hun ikke kunne nevne en eneste avis.

 

Det var ut av dumskap/uvitenhet at hun ikke svarte, det er helt tydelig. Hun kunne ikke navnet på noen av avisene fordi hun ikke leser dem mest sannsynlig!

 

Hun kunne jo ikke navnet på noen av Amerikas "founding fathers" heller Noe som er barneskole nivå.

 

Det hele er skremmende. Vilt skremmende.

 

.

Endret av RawNorway
Lenke til kommentar

Jeg kan enda ikke fatte og begripe hvordan en så dum geit som Sarah Palin kom så nærme toppen i et av verdens rikeste og mektigste land. Jeg er sjokkert fremdeles.

 

Hun ville ikke ha overlevet et president valg, hun ble ikke velget av generelle stemmere og McCain betalte en stor pris for sitt feil valg for vise president

 

Det er galt aa mene flertall amerikaner stoetter henne og er en grunn hun ble ikke en kandidat for president. Hun ville ha blitt som Ron Paul, meget populaer blant en del amerikaner men ellers meget upopulaer blant et stort antall andre

 

Likevel er det en stor forskjell mellom hvordan nordmenn og amerikaner ser paa politikker. Den ene oensker aa velge eksperter og akademisk orientert politikker mens den andre har mer tro I typiske folk uten noksaa stor akademisk bakgrunn. Eksperter og professorer eller ser du it som meget intelligent hjelper du lite I amerikansk politikk, noe baade Romney og Obama har problemer med, de er ikke som naboen de tilhoerer en elite gruppe, noe som Palin har ingen problemer med

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...