Gå til innhold

Samletråd om Samsung Galaxy Note II


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tenkte å slenge min historie og mine førsteinntrykk opp her, men tidlig disclaimer: Jobber med mobilsalg. Prøvd utrolig mange telefoner i den forbindelse.

 

Har gått gjennom regla som er Samsung og hatt S1, S2, Note, S3 i løpet av de siste to årene. Syntes det var "behagelig" å gå fra Note til S3 grunnet størrelsen, men savnet ganske ofte hvor lett Note var å navigere og bruke. Men jeg hadde funnet ut at det å hele tiden skifte ut telefon, mer eller mindre én gang i halvåret, det var for slitsomt for økonomien, (S2 i mai 2011, Note i desember 2011, S3 i mai 2012.) så drømmen om Note II fikk heller bare ligge.

 

Helt til broren min falt og knuste sin S3. Jeg overtalte ham til at hvis han skulle få penger tilbake, så burde han kjøpe Note 2 istedenfor S3, spesielt med tanke på at det er vesentlig nyere telefon samt det at han er utrolig flink å tegne og bruker det i jobbsammenheng. (Mariningeniør) Som sagt som gjort, han fikk penger fra forsikringsselskapet (4500) og brukte dem på en Note 2. Jeg sa også at hvis han ikke likte størrelsen på den, så kunne han få min S3 mot at jeg betalte ham noen lapper og jeg fikk hans Note.

 

Han fant fort ut at Note 2 ikke var helt for ham, da størrelsen gjør den en smule upraktisk. Så jeg fikk den!

 

Og herregud for en telefon. Jeg vet ikke helt om det er det faktum at Noten er helt ny og ikke har apps eller tilsvarende, men den virker merkbart raskere i bruk enn S3 er. Det virker som om det er bedre flyt på menyene samt at programmer og lignende åpnes kjappere og med mindre hakking. (2gb RAM mot 1gb har vel kanskje så mye å si?) Det en fryd å være tilbake til den store skjermen, jeg skriver aldri feil på tastaturet lengre og den føles utrolig digg å holde i. Angrer ikke ett sekund på byttet mellom S3 og Note 2. Per dags dato er det virkelig ingen telefon ved siden av. Pennen er også god, selv om jeg av og til sliter med at det blir registrert pennetrykk etter jeg løfter pennen fra skjermen - spesielt irriterende er dette når jeg tegner; det kommer streker langs "arket" etter pennen er typ 5 cm over telefonen. Noen andre som har vært borti dette?

 

Ellers er jeg fuckings solgt.

Lenke til kommentar

ja, det er mest sannsynlig pennen din som må byttes. vet om haugevis

av slike tilfeller.. har ikke orket å bytte min egen penn enda, fikk beskjed fraa dustin (de jeg bestilte telefonen fra) at om jeg ville bytte pennen måtte jeg benytte meg av reklamasjonsretten og sende inn hele telefonen.. det gidder jeg ikke. så må ta kontakt med samsung.

 

de få tingene jeg misliker ved telefonen ellers er:

 

alt alt altfor liten strømknapp, jeg strever stort sett ALLTID med å finne den,

og jeg føler at den er så lite uthevet fra selve chassiet på telefonen at

den blir desto vanskligere å trykke på.

 

telefonen vibrerer ofte når jeg holder den i en viss stilling med en hånd..

om dette er en bug pga pennen som fester/løsner seg vet jeg ikke.

 

volumknappene er enorme i forhold til strømknappen.. og de

er veldig ubeleilig plassert, akkurat like høyt på telefonen som strømknappen.

så når jeg fikler med å trykke på strømknappen kommer jeg

som regel ofte uheldig borti voluknappene samtidig, for det

er normalt for meg å ha et slikt grep på telefonen når jeg

skal trykke på sideknappene, det seg være både volum og strømknapp.

 

og selvfølgelig, det kjedelige penn-problemet.. pennen lager streker og prikker når jeg tegner/skriver mens pennen er i air-view, og på langt nær i kontakt med skjermen, fysisk sett. den foretar seg "valg" når jeg er på hovedskjermen også, slik at det blir knotene og vanskelig å navigere.

skuffet over at så mange opplever det samme problemet, og her bør samsung skjerpe seg.

Lenke til kommentar

Hvordan får du det på?!

Fant ut av det selv. Bruker swift key og hver gang jeg trykket på mellomrom, satt den inn ordet den hadde foreslått. Enkelt å skru av. Still inn at space kun setter inn åpen rom, så var problemet løst for min del.

 

EDit: Hva er siste programvareversjon?

Endret av newnick
Lenke til kommentar

Fant ut av det selv. Bruker swift key og hver gang jeg trykket på mellomrom, satt den inn ordet den hadde foreslått. Enkelt å skru av. Still inn at space kun setter inn åpen rom, så var problemet løst for min del.

 

EDit: Hva er siste programvareversjon?

 

Hvordan fikk du det på? Har letet litt etter det nå.. men gav opp :p

Lenke til kommentar

Har utelukkende hatt iPhone i 4 år, men når jeg så en kollega viste frem denne herligheten bestemte jeg meg for å skifte. Hovedsaklig pga skjermen. Når man er på reise med denne telefonen kan man jo lett drepe timene ved å se på f.eks TV-serier..

 

46 sider her, så orker ikke lese gjennom alle. Noen som har tips til hvor det blir rimeligst å kjøpe telefonen nå? Gjerne kombinert med et abonnement med fri bruk av data.

 

Tenkte kanskje vente til januar. Det er vel svært ofte nye kampanjer da med f.eks fri databruk frem til påske?

Lenke til kommentar

Siden dette er min første samsungtelefon så erbdet en del ting jeg lurer på. Originalt samsungtastatur har ingen piltaster, finnes det en måte å aktivere dette på? Likså bryter ikke den originale nettleseren teksten slik at den blir tilpasset skjermen. Finnes det en innstilling som lar meg gjøre det?

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...