Gå til innhold

Stort probleme med oppdatering av driver til AMD skjermkort


Anbefalte innlegg

Hei!

 

I dag når jeg starta den stasjonære maskinen min fikk jeg beskjed om at det var en ny driver til skjermkortet. Slik som jeg alltid gjør når dette skjer så lastet jeg den ned og installerte den på vanlig måte. Jeg har aldri fått noen seriøse problemer med dette før, bortsett fra BSOD og noen små errors som har blitt fikset ved å enten kjøre den nye driveren som Admin, eller avinstallere den gamle versjonen helt før jeg installerte den nye. Men denne gangen fikk jeg en error som sa;

 

"Error: INF file can't be found!"

 

Jeg forsøkte da å avinstallere CCC fullstendig, restarte maskinen og forsøke å installere den nye driveren (12.4) på nytt igjen. Men også denne gangen fikk jeg samme error. Så da forsøkte jeg å bruke Device Manager for å forsøke å oppdatere driveren der i fra. For jeg hadde funnet en tråd via Google hvor en fur hadde manuelt fiksa INF fila som mangla via Device Manager, for så å velge en driver som alt var lagret på maskinen. Det var flere som bekreftet at denne metoden fungerte, så jeg ga det et forsøk. Men dette gjorde da at "AMD HD Radeon 68xx" forsvant fra Device Manager, så nå kan jeg ikke en gang benytte meg av den uten driver. Jeg forsøkte da å rense maskinen for drivere ved å bruke Driver Sweep, og så fikkse issues på maskinen med CCleaner. For så å forsøke å installere driveren på nytt. Men også denne gangen fikk jeg error.

 

Så nå klarer jeg ikke å identifisere skjermkortet mitt eller installere ny driver. Alt jeg har er "Standard VGA Graphics Adapter", noe som er totalt ubrukelig til noe som helst. Og jeg klarer ikke på død og liv å finne en løsning på dette. Dette har på toppen av alt tatt flere timer, så tolmodigheten min er på tur til å ta slutt.

 

Det er nummeret før maskinan blir ett offer for brutal vold, for jeg er så lei av dette nå!

 

Jeg trenger sårt hjelp til å få dette til å funke! Vil nådigst reboote maskina, siden jeg har så masse saker og ting på den som vil ta meg timer å fikse slik jeg vil ha det hvis jeg må starte på nytt igjen.

 

På forhånd takk!

 

-Meni

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du tenker på å formatere.

 

Du trenger nok ikke det, men du kan prøve å fikse ting ved å :

 

Bruke systemgjennopprettning og går tilbake til før du la inn den nyeste skjermkortdriveren. 12.4 skal uansett ikke være spesielt egnet som jeg forstår det og du tjener kanskje litt mer på å vente til juli / august driveren dukker opp.

Lenke til kommentar

Skulle ønske det var så lett...

 

Når jeg forsøkte å kjøre systemgjenoppretting så får jeg uheldigvis bare opp gjenopprettingspunkt som er satt opp i dag, og dermed etter at alt dette med driveren begynte å skape seg.

 

Så ved mindre noen har et bedre forslag så ser jeg ingen annen mulighet enn å formatere maskinen -.-

Lenke til kommentar

Har forsøkt å kjøre gjennom Safe Mode, uten videre hell. Har også prøvd å se om jeg kan kjøre System Repair, men da trenger jeg en CD siden dette er en maskin jeg har bygget selv, og den har ikke jeg. Så mitt neste steg blir å skaffe meg en DVD som jeg kan brenne over på, for så å brenne over Win7 og formatere hele dritten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...