Gå til innhold

[Løst] Pyramide spill?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg ble introdusert til et produkt som heter Zinzino, det virket veldig lovende ut. Men jeg er nødt til og spytte inn noe penger selv som er 4k ish, da skal jeg selge disse maskinene og verve flere mennesker. Han fyren var fast bestemt på at dette ikke er noe pyramide spill, men når jeg googler det, er det pyramide som kommer som forslag osv.

 

Har lest litt om det men finner ikke noe skikkelig kilder der det står at det funker eller ikke. Man blir jo lovet en lønn som er helt utrolig vis du verver nok folk og selger masse kaffe.

 

Men får du betalt for å holde på med dette? har noen erfaringer med slike ting? er usikker på om jeg skal gjøre det, få litt ekstra cash i mnd for lite jobb virker jo for godt til å være sant. Men er dette det ?

 

Takk for svar.!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vis du kjøper 2 maskiner kan du og selge den en så får du jo bra pris for den andre. dårlig kvalitets maskiner, er du flink til og overbevise folk er det noe for deg.. er noe crap shit quality altså produktet osv.

 

Poenget med dette er jo at du skal selge til folk du kjenner, er ikke noe fett vis du selger noe dårlig til venner, eller de ikke får returnert det eller lingenende ting som ofte oppstår når det er små ulovlig ting.

Lenke til kommentar

Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det som regel det. Vær også obs dersom fokuset på rekruttering av nye selgere er høyere enn fokuset på salget av produktet. Det kommer til å kollapse.

 

Dette lukter det rart av.. Må spytte inn penger for å bli selger/rekruttør? At han som vil rekruttere deg bekrefter at det ikke er pyramidespill er jo egentlig enda skumlere :p

 

EDIT: Vær også obs hvis de kaller det "Multi level marketing" http://no.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

Endret av Mixy
Lenke til kommentar

Hvis det høres for godt ut til å være sant, så er det som regel det. Vær også obs dersom fokuset på rekruttering av nye selgere er høyere enn fokuset på salget av produktet. Det kommer til å kollapse.

 

Dette lukter det rart av.. Må spytte inn penger for å bli selger/rekruttør? At han som vil rekruttere deg bekrefter at det ikke er pyramidespill er jo egentlig enda skumlere :p

 

EDIT: Vær også obs hvis de kaller det "Multi level marketing" http://no.wikipedia....level_marketing

 

 

Det er det de kaller det. står til og med om firmaet på den siden.

Lenke til kommentar

Hold deg unna. også skal de selge de kappslene sine. så snakker de om den spesielle kaffen. først og fremst er det maskinene store, og i tilegg må du ha melkeskummer ved siden av vis du skal ha det. er det ikke 21k for den start pakken?. nejj puuh hah noget verre lort det er det der! fy for =%)*¤

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Jeg ble anbefant dette produktet av en venn og kan ikke si jeg kjenner meg igjen i påstandene over. Dette er et særdeles godt produkt jeg setter stor pris på. Hvis maskinen skulle gå i stykker i fremtiden har jeg (og alle andre for øvrig) livstidgaranti på maskinen.

 

Dessuten har jeg anbefalt produktet videre til fire av mine venner, så da får jeg min kaffe gratis!!!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Okay, her var det mye misinformasjon å ta tak i. Hjelpes meg! Ettersom jeg har særdeles gode venner som driver med dette, gir det meg tilstrekkelig påskudd til å ta del i "debatten".

 

Jeg ble selv tilbudt å bli partner av en god venn av meg, men valgte til slutt å bli kunde. Jeg tok derimot tilbudet om å bli partner seriøst og har virkelig satt meg inn i diverse problematikk som syntes å være omstridt når det kommer til Zinzino og direktesalg/MLM/Network Marketing. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg og var aktiv i søken etter informasjon, der jeg deltok på flere møter og leste mye. Valget mitt om å ikke bli partner var utelukkende pga personlige forhold, og har ingenting med selskapet eller markedsføringsmodellen å gjøre. Det endte med at jeg leste flere bøker, saumfarte internett for informasjon og har lest utallige artikler om Zinzino og direktesalgsbransjen.

 

Jeg foreslår at alle som skal mene noe om disse emnene, setter seg inn i det før de uttaler seg. Jeg mener at verken Mixy eller ZiPe har satt seg inn i hva Zinzino og direktesalg handler om i tilfredsstillende grad. Hvis de, mot formodning, har gjort det, så virker det for meg som om de har en underliggende intensjon bak denne misvisende informasjonen. Da tenker jeg spesielt på ZiPe som har prestert å komme med direkte feil informasjon eller insinueringer i begge innleggene sine.

 

Her følger noen lenker med informasjon som vil gi dere et korrekt bilde av spørsmålene pyramidespill kontra Network Marketing, og om Zinzino er et seriøst selskap.

 

Tim Sales om Network Marketing:

http://www.youtube.com/watch?v=tKj_7fGsZnc&feature=related

 

To nyttige videoer om forskjellene mellom ulovlig pyramidespill og network marketing:

http://www.youtube.com/watch?v=DUWmgsgMkPU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=K1Tx_w_3LjQ&feature=related

 

Om hva Direktesalgsforbundet (“politiet” I bransjen) står for:

http://www.netfonds....ines&tas=FORMAT

 

Hva som kjennetegner seriøse og useriøse aktører (direktesalg kontra pyramidespill) i bransjen, ifølge Direktesalgsforbundet:

http://direktesalgsf...seriose-aktorer

 

Her har du to lenker til Zinzino på børsen (man vet at hvis et selskap er børsnotert så er det gransket fra topp til tå. Pyramidespill er ulovlig og et selskap som bedriver dette kunne således ikke vært børsnotert)

http://aktietorget.s...ID=SE0002480442

http://www.netfonds.no/charts/plothistory.php?paper=ZZ-B&exchange=ST&from&to&period&scale=linear&linewidth=1&height=250&width=500&&p_FORMAT.FORMAT=lines&tas=FORMAT

 

Her er en lenke til en artikkel som ble skrevet for tre dager siden om Zinzino:

http://www.di.se/art...-kaffemaskinen/

 

Her er en lenke til en artikkel fra direktesalgsforbundet der Zinzino ble kåret til årets vekstbedrift i 2011:

http://www.direktesa...11#.UIRRf8UxrTA

 

Her er en lenke der Zinzino ble kåret til en av gasellene i 2011 (som er en tung pris fra Dagens Næringsliv):

http://www.dn.no/gas...icle2264617.ece

 

Dette er noe av den informasjonen som du vil kunne finne på nettet, som er bade relevant opp mot pyramidespørsmålet, og Zinzino. Jeg anbefaler deg, lodoen, å gå igjennom alt dette, samt lete selv etter relevante/seriøse kilder på egen hånd som kan gi deg informasjonen du trenger. Jo mer du tenker selv og leser fra ulike kilder, jo bedre.

 

La meg også legge til at jeg har vært heldig nok til å snakke med Ørjan Sæle personlig om all den omstridte kritikken som han har mottatt i pressen, som f.eks. i denne artikkelen: http://www.bt.no/na2...nr-1920189.html

 

Her har jeg også tatt hans svar til ettertanke når jeg nå uttaler meg om Zinzino og direktesalg. Med et relativt nøye forarbeid unnagjort, lodoen, la meg svare helt konkret på spørsmålene dine.

 

Får du betalt for å holde på med dette?

 

Svar: Ja. Jeg kan bekrefte at de som holder på med dette her får betalt. Det har jeg selv sett da min bestekamerat har vist meg sine kontoutskrifter og hvordan dette foregår. Når du passerer 50 000,- kr på et år, så blir du momspliktig og registrerer organisasjonsnummeret til Zinzino for at skattingen skal bli riktig.

 

Har noen erfaringer med slike ting?

 

Svar: Jeg har ikke erfaring i selve jobben. Men jeg kan snakke for den erfaringen jeg har tilegnet meg både igjennom flere møter i Businessøyemed, og fra den informasjonen jeg har tilgang til igjennom bestekameraten min.

 

«er usikker på om jeg skal gjøre det, få litt ekstra cash i mnd for lite jobb virker jo for godt til å være sant. Men er dette det ?»

 

Svar: Om dette er noe du burde gjøre eller ikke, er helt opp til deg å bedømme. Det handler om prioriteringer, og hvis du mener du har tid å avse i livet ditt for muligheten til å tjene mye penger, så kan dette være noe for deg. Hvis du spør om det Zinzino tilbyr muligheten til er for godt til å være sant (underliggende om du kan tjene 100 000 kr i mnd eller mer), så er min personlige mening at det ikke er for godt til å være sant, og at dette er fullt mulig innenfor det systemet Zinzino presenterer. Da refererer jeg bare til uttrykk som "inntektstak" og "1/3 & 2/3 likevektsprinsippet", så kan du spørre kameraten din om det. Det er allerede flere eksempler på dem som har greid dette i Zinzino, og med den veksten selskapet har nå (ref. aksjeren og veksttallene deres) så er det ingenting som tyder på at dette kommer til å opphøre. Da tenker jeg spesielt på det at kaffe skal folk ha, og at Zinzino leverer kaffe med ytterst høy kvalitet. Jeg er selv en fornøyd kunde. Min personlige prediksjon av Zinzino som selskap er at de har særdeles innbringende tider i vente.

 

Dette får bli mitt bidrag i første omgang. Hvis du lurer på noe mer så er det bare å spørre. Jeg er en travel mann, men skal se om jeg ikke får tittet innom her i ny og ne.

 

Mvh. Metamannen

Endret av Metamannen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg bruker normalt aldri å delta i debatter som dette, men jeg er faktisk nødt til å komme med en liten kommentar..

 

Det er VELDIG mange som misforstår network marketing med pyramidespill. det er langt ifra hverandre på mange måter, og det er veldig veldig leit at pyramidespill har ødelagt for en helt fair, og SUPER bransje.

 

Pyramidespill er til å begynne med strengt ulovelig. Man blir bura inne. Det er i tillegg bare skurkene på toppen som tjener mest. UANSETT. Det er menneskene som kjøper seg inn/tror de investerer i feks aksjer osv. men hvor valutaen ikke er tilstede. Altså man blir lurt og har gitt penger til menneskene over seg.

 

I network marketing ligger pengene, lønnen, og verdien i et PRODUKT. I dette tilfelle er det kaffen Rombouts & Malongo. For de som kan noe om kaffe, eller har tatt seg bryet med å sjekke opp, er det et av verdens eldste kaffehus og har produsert kaffe i over 116 år.

Foreløpig er det mindre kjent i Norge og Skandinavia, men i Frankrike og Belgia - veldig store.

 

R&Malongo er faktisk de som sitter med patentet på hjemme-espresso-maskinene, og er også grunnen til at feks Dolche gusto har plastkapsler og Nespresso har aluminium. -Nettopp fordi de ikke har lov å bruke de økologisk nedbrytbare podsene til R&M.

 

Som tidligere nevnt er det også livstidsgaranti på produktene og maskinene deres, så vidt jeg vet er det få andre som gir samme tilbud.

 

Et milliardomsettende og seriøst selskap (med navn som Ducasse, franskepresidentskapet, belgiske hoffet og Café de Paris i monaco på kundelisten) er det også kanskje ikke nødvendig å presisere at de aldri ville samarbeidet med e frynsete bransje - som pyramidespill er.

 

(ref. kundelisten sier det også sitt om kvaliteten på produktene deres)

 

For de som er opplyste/interesserte/opptatt av Fair Trade: Rombouts var med på å skape konseptet i samarbeid med flere aktører. Innen FTraide er det mange ulike grader. Max Havelaar, som er det strengeste innen Fair Trade, består av ikke mindre enn 67 krav. Zinzino fyller alle disse. (sammenlignet med feks Frelsesarmeen som har 14, settes dette i et godt perspektiv)

Bønnene på kaffeplantasjene er også medeiere i bedriften. De får fast pris på avlingene sine - uavhengig av markedets svingninger. Noe som gir stabile forhold. Via dette er Zinzino med på å bygge infrastrukturer i uland, sykehus, veier, skoler osv. Stort bedre enn dette kan det vel ikke bli?

 

Tidligere nevnt ble også Årets gaselle bedrift i DN nevnt - dette er en gjev pris og VANSKELIG å få.

 

Direktesalg er en ny profesjon, og først nå noe som vi i Norge har begynt å undervise i på BI. Mange av de største universitetene i USA har gjort dette i over 20 år allerede. Lille pottitNorge..

 

Det er en bransje som ikke passer for alle. men sånn er det med alt. Det er en bransje hvos man kan tjene mest (avhengig av innsats fremfor "plassering") selvom man er "nr.100 i rekka.

 

Ja, man markedsfører et produkt ved å anbefale det fordi man liker det. Samme som med filmer, hoteller, osv. og hvem anbefaler man ting man liker til? venner, familie, og bekjente. Ved å kutte markedsføring som man ved vanlig distubisjon bruker mengder av penger på - frigjøres det mellom 50-70% av hva et produkt ellers ville kostet i butikk.

 

Det gjør at man ved å kjøpe et produkt (i dette tilfelle kaffe fra Zinzino) får høy kvalitet til lav pris.

 

At man skal kjøpe to maskiner er for å først ha kaffe selv, deretter å kunne anbefale videre. Hvilken enklere måte kan man gjøre det på, enn å faktisk låne ut en maskin med gratis kaffe til en du er glad i, eller som er interesserte å smake. valget av en eller to maskiner står man helt fritt til å bestemme seg for selv.

 

Enklest kan det sammenlignes med en "mini franchise"-modell. Samme som deli de luca, 7/11 osv. man kjøper rettighetene til å bruke zinzino som bedrift (med support avdeling, papirarbeid og alt annet man ikke ønsker å bruke tid på når man driver egen business, i Göteborg) og å selge et produkt som er både annerkjent, av høy kvalitet og veldig veldig bra.

 

 

Network Marketing er fremtidens måte å flytte varer å tjenester på. Ref netthandel.

 

Er dette et produkt du liker, og du kunne tenke deg å tjene potensielt veldig bra ved siden av jobben din, kan jeg ikke annet enn å anbefale både NM og Zinzino.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jadda. Tre nye innlegg fra tre nye brukere med sitt eneste innlegg lagt inn her for å gå god for et MLM-produkt, da må det jo være bra!

 

Grensen mellom MLM og pyramide er hårfin, og alt som har fokus på å skaffe nye selger er for nære pyramide i min bok, uansett om lotteritilsynet tar dem eller ikke.

 

På hvilken måte spiller antall innlegg noen rolle? Hvor mange innlegg hadde du når du registrerte din bruker for å ta del i en debatt som interesserte deg?

 

Dersom du faktisk tar en titt på hva "Metamannen" skriver, kan du uten problemer se på underbyggelsen han presenterer i kildene sine.

 

Enkelte i denne tråden, kommer med feilaktige påstander (dette er dokumenterbart), da må du nesten regne med at noen som faktisk kjenner til emnet kommer med et svar som inneholder motargumenter, og argumentene er like valide uansett om man har 1 eller 1000 innlegg på et forum...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ahem, du er klar over at moderator/admin kan sjekke IPen til forskjellige brukere, ikke sant? Når tre forskjellige brukere registrerer seg og poster i samme tråd innenfor 3 timer (to av dine brukere innenfor 8 minutter), så er det åpenbart at det er snakk om skittent spill.

 

Men for all del, selv om det var klart fra før av, så er det jo greit å få enda en bekreftelse på at det er snakk om svindel. :)

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Ahem, du er klar over at moderator/admin kan sjekke IPen til forskjellige brukere, ikke sant? Når tre forskjellige brukere registrerer seg og poster i samme tråd innenfor 3 timer (to av dine brukere innenfor 8 minutter), så er det åpenbart at det er snakk om skittent spill.

 

Men for all del, selv om det var klart fra før av, så er det jo greit å få enda en bekreftelse på at det er snakk om svindel. :)

 

La oss si at det er samme person som står bak de 3 innleggene i går, forandrer det på argumentasjonen?

 

Kan du i det minste forsøke å argumentere for hvordan zinzino bedriver svindel?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Moderatormelding

Uavhengig av om det foreligger dobbeltbrukere her konstaterer jeg at det flere ganger er hentet opp gamle tråder som omhandler Zinzino hvor det så registreres nye brukere som poster positive ting om Zinzino.

På denne bakgrunn har jeg besluttet å skjule alle innlegg i tråden som er opprettet etter juni 2012, da jeg anser dette som markedsføring.

Tråden stenges.



Moderatormelding

Etter nærmere undersøkelser, herunder frivillig personlig identifikasjon av en av de deltakende brukerne, er jeg overbevist om at innleggene ikke er her i den hensikt å drive markedsføring for Zinzino, selv om innleggene kunne forstås i den retning.

Tidligere avgjørelse i saken oppheves.

Endret av krikkert
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei folkens. Jeg har jobbet i zinzino en stund, å det er synd å se hvordan dere prater helt villt ut om hvordan selskapet jeg jobber i fungerer. Jeg pleier vanlighvis ikke å bry meg om sånt her, men litt kjedelesing førte til at jeg valgte å lage en bruker her å fortelle litt

 

Selskapet er børsnotert, det er IKKE snakk om å svindle, produktene er knallbra, å kaffen er i verdensklasse. Ingen av kundene til NOEN i teamet mitt har hatt noe å utsette på noe som helst, å det må da være en grunn til at de samme kundene fortsetter abbonomentet sitt år etter år?.

 

Pyramidespill?. Hvor får dere det fra?. Jeg har faktisk en god del greie på det, å zinzino er strake motsetningen, vi jobber for å hjelpe folk til å tjene penger. Pakken folk betaler for er verdt så å si hele beløpet de betaler , i tillegg starter de sin egen buisiness å har mulighet til å gjøre penger, store eller små, ettersom hvor mye innsats de legger i det. Her er det ingen store herrer på toppen som drar til seg alle pengene.

 

SÅ for guds skyld, vit litt hva dere skriver før dere drar ned ett selskap så seriøst som Zinzino!

Lenke til kommentar

Jeg kan jo slenge meg inn her, siden jeg er en bruker med mer enn 1-3 innlegg. Blir litt provosert av å se slike tåpelige innlegg som i starten av denne tråden.

Det disse personene over (evt personen med flere brukere) sier, stemmer absolutt. Flott å se at noen faktiskt går inn å retter på det tøvet som blir skrevet i starten av denne tråden. Har selv jobbet en liten stund med Zinzino, og det har absolutt vært vellykket. Ikke noe "lureri" på noen måte, og NEI det er ikke ett pyramide spill. Her hjelper alle partnere hverandre, og det er ikke bare de som er øverst i systemet som tjener gode penger. Man blir ikke rik på 2 dager, men det er det heller ingen som sier at du blir. (De er isåfall noen løgnere). Men gjør man en liten innsats her, og har ett godt nettverk å markedsføre innenfor, så kan man tjene gode penger, uansett om man ikke var med fra starten av.

 

EDIT: Vær også obs hvis de kaller det "Multi level marketing"

Det må vel være det dummeste jeg har hørt. MLM er geinalt. Pyramidespill derimot, er det man skal være skeptisk til.

 

Istedenfor å skrive alt jeg har lyst til her inne, sier jeg meg bare enig med de over her, som faktisk skriver relevant og riktig informasjon :)

Endret av Sending!
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hahah...

 

Virkelig teit bevis; tenk om moderatoren hender å ha inngått en avtale med Zinzino om å ikke røpe at det er flere brukerkontoer tilhørende EN bruker?

 

Dette lagt til side; så vil jeg faktisk si at jeg IDAG har vært på et møte og også vært presentert for Zinzino. Hele møtet var patetisk lagt opp,- og jeg følte skepsis under hele møtet. Ikke minst følte jeg meg tvunget til å skryte tilbake. Den idioten som trodde han var noe satt og bare skrøt av selskapet. Og gjentok seg selv et dusin ganger. Fikk vondt av å holde den øyekontakten. Og måtte si "ja.." mmm. ikke sant. Så spennende. høres interessant ut. TUSEN ganger. Herregud det er ikke slik et spennende og riktig møte skal foregå. Og han sppurte meg om mine fremtidsplaner og AAALT sammen FØR han gikk i gang og presenterte om Zinzino; slik at JEG fikk høre det jeg "ville".

 

Hvem vil ha en jobb som bare preges av å MASE på folk? MASE om å komme på møtet? MASE om å skaffe 4 pers? MAAASE om å kjøpe produktet? MAASE akkurat DISSE til å bli dine partnere? Vel valget er jo ditt uansett om du joiner eller ikke. Men uansett; MASE om å kjøpe kaffe er jo MASE-jobb. Og folk blir jo irriterte av MAS! Det er ikke slik jeg vil bli leder hvert fall! Gå rundt og løpe med kaffemaskiner. Er det virkelig alt som skal til? Etter 3 års svindyre bachelorgrad på BI. Og så bare gjøre dette liksom? Og bli "rik" ?

 

Det er KUN produsenten av produktet som tjener på hvert kjøpte produkt internasjonalt. Om det er vi som skal tjene på det; vil det bare være en prosentandel. Fordi vi kan bare tjene max 100 000 kr per "senter". Dessuten er det ingen kontrakter som beviser deg noen ting om hvor mye som er kalkulert og kan tjenes per ansatt innen en mnd ved så så mange rekrutteringer. Ingenting er skriftlig. ALT er muntlig. Hvordan kan du stole på selskapet da?

 

Han som holdt møtet med meg idag burde vært flinkere :p Han burde gitt meg notatarkene som jeg fikk sett på slutten av møtet; i starten istedet for å notere spørsmål.

 

Og når det gjelder han her på forumet med flere brukere; så ER det with NO doubt en ansatt fra Zinzino som argumenterer for dette her; fordi det som jeg ble fortalt på møtet; ble skrevet akkurat her på forumet. Snakk om innøvde ord.

 

 

Sånn; da fikk jeg også; som har vært på dette møtet; også fått sagt mitt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

OG HVEM i verden gidder å si ja til kaffe maskin? Vi må dra hjem til folk for å gi dem gratis kaffesmak. Og jeg må ha med meg en til som liksom klarer å "snakke bedre enn meg". Han på møtet skal liksom være vår "mentor". og lære oss å bli ledere. Å lære oss hva egentlig? Å lære oss å sitte på stolen og gjenta the same sht til folk? Skaff 4,- 4 partnere, 4 kunder, 16 til sammen,- bla bla bla 100 000 kr i mnd? han sa selv han satt der fra kl 11 og gjentok. Men at han "elsker det." Vel,- sitt der nå og gjenta det for meg også da,- tenkte jeg.

 

Alt er misvisende. Og når jeg skal komme å stille et spørsmål ser han på meg som om jeg skulle visst svaret. Et "DAAAH" attitude. Samme gjelder han som sitter ved han som prøver å skaffe seg partnere (altså meg som ,- ja,- en av de FIRE. Var en bruker lenger oppe som snakket om 4 partnere,-- jepp har hørt det også.)

 

Det gir deg ingen rom for kreativitet. Ingen sjans til å sette det du har studert i praksis. Ikke bra ass.

Lenke til kommentar

Helt tydelig at du har kommet over en av disse som kan alle de "riktige" setningene i hode, og bare kjører på med den faste malen sin, uten å skjønne selv at det oppfattes som komplett løgn og vas fra den andre sitt ståsted. Jeg hadde selv litt mere flaks med han som holdt møte for meg, så det var vel noe av grunnen til at jeg ble med i ZinZino. Men etter å ha vært på flere felles-møter, så ser jeg at det er fullt av folk som gjør akkurat det du nevner der. Systemet i seg selv fungerer helt fint, og det er fullt mulig å tjene penger. Men man må huske å gjøre jobben på sin egen måte, ikke bli hypnotisert på slike møter.

 

Når det gjelder denne "masingen" du snakker om, så forstår jeg hva du mener. Men dette er jo også noe som er litt opp til hver enkelt hvordan man velger å gjøre det. Men det er jo ingen tvil om at man må "reklamere" for dette, og spørre folk man kjenner om de vil smake på kaffe'n eller låne en kaffe-maskin. Og alle skjønner såklart da at du er ute etter å selge dette. Så for min del så lar jeg bare alle mine venner og bekjente få vite at jeg jobber med dette, og ber de om å si ifra om de skal ha seg espresso-maskin, for da kan jeg fikse en bra deal til de. Skal dog sies at jeg garantert aldri kommer til å bli millionær på dette, men det er heller ikke intensjonen.

Lenke til kommentar

Helt tydelig at du har kommet over en av disse som kan alle de "riktige" setningene i hode, og bare kjører på med den faste malen sin, uten å skjønne selv at det oppfattes som komplett løgn og vas fra den andre sitt ståsted. Jeg hadde selv litt mere flaks med han som holdt møte for meg, så det var vel noe av grunnen til at jeg ble med i ZinZino. Men etter å ha vært på flere felles-møter, så ser jeg at det er fullt av folk som gjør akkurat det du nevner der. Systemet i seg selv fungerer helt fint, og det er fullt mulig å tjene penger. Men man må huske å gjøre jobben på sin egen måte, ikke bli hypnotisert på slike møter.

 

Når det gjelder denne "masingen" du snakker om, så forstår jeg hva du mener. Men dette er jo også noe som er litt opp til hver enkelt hvordan man velger å gjøre det. Men det er jo ingen tvil om at man må "reklamere" for dette, og spørre folk man kjenner om de vil smake på kaffe'n eller låne en kaffe-maskin. Og alle skjønner såklart da at du er ute etter å selge dette. Så for min del så lar jeg bare alle mine venner og bekjente få vite at jeg jobber med dette, og ber de om å si ifra om de skal ha seg espresso-maskin, for da kan jeg fikse en bra deal til de. Skal dog sies at jeg garantert aldri kommer til å bli millionær på dette, men det er heller ikke intensjonen.

 

Skjønner. Men jobber du med noe annet i tillegg til dette?

Kan ikke du fortelle meg litt mer om hvordan dette egentlig gjøres: det er ikke dokumentert noen steder at du vil tjene på det de kundene,- og dine kunders videre kunder kjøper av kaffemaskin... Alt foregår jo muntlig... og det er ikke en gang et fast arbeidssted... ikke at det er negativt,- men det er ingenting som minner om "en ordentlig måte å få seg jobb på". Du kan møte folk på hotell, restaurant,- ha et møte og fortelle. Veldig chic det; men det er jo slitsomt i lengden.

 

Og man vet ikke hvor mye man faktisk har rett til å tjene,- og hvor mye topp sjefen over alle sjefer tjener i forhold . Han tjener jo på ALLE han har skaffa under seg,-- mens vi tjener kun på de vi skaffer under oss. DEtte minner veldig mye på kvinnen Lola La Chic,- som driver med internett url linker,- og de fleste som klikker på den linken e.l. havner rett under henne og hun tjener penger på det. og det samme gjør de under henne også når de skaffer seg andre som klikker under på linken.

 

Han jeg holdt møtet med har bare jobbet i 2 mnd- og skryter overlegent over at han er nådd mellom 3-4 steg allerede. og at han skal være i 4 steg i løpet av slutten av 2012 eller starten av 2013. Og at man kan skaffe seg disse 4 personene på 1 uke men får 1 mnd på seg. De stegene jeg snakker om er de som heter Crown osv... den dere har på katalogen deres...

 

Og hvordan får man i så fall pengene inn på kontoen? Hele 100 000 liksom. Når og hvordan kommer det inn.. hehe..

Endret av Fiffi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...