Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Elsket han eksen sin høyere?


Anbefalte innlegg

Det er helt sant! Men hvorfor er du snillere med en kamerat kontra en annen? Jo, fordi du liker han litt bedre.

 

Eksen hans fikk mer av han enn det jeg noen gang har fått og de var aldri skikkelig sammen en gang. Dette er noe jeg ikke aksepterer å leve med.

 

Nummer en, eller ingen.

 

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

 

Eksen fikk mer av hva? Ting som blomster? Klær? Parfyme? Teller virkelig disse tingene mer enn omsorg, ærlighet og kjærlighet? Viss du setter materilistiske ting høyest så er du definitivt i feil forhold.

 

Hvorfor man er snillere med en kompis i forhold til en annen? Det kommer litt an på hva man legger i snill. Men det kan være at kompis A ikke er like glad i seg selv som kompis B, derfor gir du litt ekstra til A. Eller at kompis A ikke har like god økonomi som kompis B. Du tenker fryktelig irrasjonelt og svart hvitt - ting er ikke så rett frem og enkelt som du vil ha det til.

 

Penger er ikke alt her i verden.

Endret av Everket
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Typisk dere mannfolk! Aldri er noe mannens feil!

Typisk kvinnfolk, anta at det kun er menn som svarer kun fordi du ikke får medhold!

 

Kan dere ikke se for dere hvordan det sårer for meg? Altså, når han vet det betyr mye for meg at han viser at han elsker meg, så burde han vel gjøre det? Han kan bare skrive noe på et papir og legge det i væska mi!! Det trenger ikke å koste noe! Og for det andre så vil vel en mann som elsker en jente gjøre henne glad????

En annen ting: Er det ingen som reagerer på at han satt å runket mens jeg prøvde å prate med han? Jeg ble bare enda mer forbannet når han ikke hørte på meg og kalte han flere forskjellige ting, uten han engang blunket.

Det gikk inn det ene øret og ut det andre.

Jeg vil bare han skal høre på hva jeg sier når jeg er nedenfor. Istedenfor å ignorere burde han trøste!

Det jeg egentlig trenger er masse kjærlighet, så holder jeg kjeft!

TS Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

Så si det til han da. I steden for gnåle om at du får så forbanna lite i forhold til hva eksen fikk.

I steden for å fokusere på alle rosene, maten, kortene og smågavene, hvorfor ikke fokusere på hva som er bra i forholdet deres? Kan ikke du gi han lapper? Kan ikke du gi han blomster?

Vi høster som vi sår, og du får tilbake den behandlinga du fortjener. Når du ikke hører på han når han sier at han elsker deg, at det er deg han vil være med, at du er hans nummer en, hvorfor skal da han høre på deg når du gnåler om blomster for hundrede gang?

 

Hvis du elsker han, vil vel du gjøre han glad? Er kjefting virkelig måten å gjøre det på?

Det du gnåler om at du trenger er materielle "bekreftelser" på kjærlighet. Når ble penger brukt = kjærlighet?

 

Og jo, jeg syns runkinga var merkelig, men jeg skjønner godt at han gir litt faen.

Lenke til kommentar

TS, du fikk tydeligvis ikke med deg denne essensielle sannheten,

Det har kanskje ikke slått deg at årsaken til at alt er annerledes er fordi mannen ble såret av denne konfliktskapende ex-dama? Til tross for at han tilsynelatende prøvde alt, med fancy gaver, blomster og stas og morro, så var det han fikk i retur bare bitterhet og sure sitroner.

Dette ble så til en erfaring, slik er menn - hvis man prøver å reparere en bil med "metode A" og det ikke fungerer, så bruker man "metode B" neste gang.

så jeg skal hjelpe deg:

 

"Det har kanskje ikke slått deg at årsaken til at alt er annerledes er fordi mannen ble såret av denne konfliktskapende ex-dama? Til tross for at han tilsynelatende prøvde alt, med fancy gaver, blomster og stas og morro, så var det han fikk i retur bare bitterhet og sure sitroner.

Dette ble så til en erfaring, slik er menn - hvis man prøver å reparere en bil med "metode A" og det ikke fungerer, så bruker man "metode B" neste gang."

 

Metode A funket ytterst dårlig på exen - så du skal bare være grisetakknemmelig for at han bevisst endrer metode for å prøve å holde på deg!

Lenke til kommentar

Takker for alle svar. I går kveld lå jeg å grublet i en times tid. Tenkte på alt han har gjort for meg, og hvordan jeg selv trives med han. Jeg fant ut at jeg ikke lenger kan ha det slik.

 

Jeg hadde to valg. Gjøre det slutt eller fortsette sammen med han. Jeg valgte å være sammen med han, da jeg elsker han og synes han er fantastisk på mange måter. Jeg kom så frem til at dersom jeg skal bli i dette forholdet, så må selvfølgelig tankemønsteret mitt endres. Jeg må glemme hans fortid, og det har jeg valgt å prøve.

 

Jeg tenker også at kjærligheten sannsynligvis vokser over tid, og blir sterkere for han. Jeg tenker han kanskje trenger litt tid.

 

I mellomtiden for jeg prøve å være den beste kjæresten, så får vi se hvor det bærer videre.

 

Kanskje han dumper meg en dag og innser han ikke lenger er forelsket i meg, eller innser jeg er det beste i hans liv.

 

Jeg får bare ta denne risken og stole på at han elsker meg, og synes jeg er bedre enn alle andre (hvis ikke hadde han vel ikke vært sammen med meg?)

 

To be continued! :-)

 

TS

Anonym poster: b2c98ee048cf62d402a581a3126af6fd

  • Liker 3
Lenke til kommentar

bli litt "care" vær ute med venner til sent på kveld, når du kommer hjem er du trett og vil legge deg og sove. Du får bare være litt overlegen ikke virk som du er superforelska. tilbring lite tid for og se om han kommer til og gi deg den oppmerksomhet du er ute etter

Lenke til kommentar

bli litt "care" vær ute med venner til sent på kveld, når du kommer hjem er du trett og vil legge deg og sove. Du får bare være litt overlegen ikke virk som du er superforelska. tilbring lite tid for og se om han kommer til og gi deg den oppmerksomhet du er ute etter

 

Ikke gjør dette.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...