Gå til innhold

Kjøp av abonnement/kontantkort


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har tenkt å skaffe meg nytt abonnement/kontantkort. Jeg sender kanskje 3 sms til dagen og ringer nesten aldri, men jeg har relativt høyt internettforbruk. Jeg søker derfor etter et abonnement med lav pris på datatrafikk.

 

Og hvis det står at du bare får bruke 10,- hver dag, betyr det at du ikke får bruke mer datatrafikk etter å ha overgått denne grensen?

Endret av Pescado
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Makspris på data pr. dag betyr at du aldri vil bli belastet mer enn denne summen pr. dag, uansett om du bruker 5MB eller 500 MB. Men bruke kan du.

 

Iom. at det er data du bruker mest av ville jeg anbefalt et abonnement som lar deg ha en god datapakke. Prat fra Telenor er for eksempel et abonnement uten månedsavgift (betal for bruk), og kan kombineres med alle mobilt bredbåndsabonnement, eks. MBB99 som gir deg 1GB data inkl, før hastigheten strupes ned etter grensen er nådd.

 

Om det bare er av og til su surfer mye, funker Chess Kontant også bra. De har fortsatt en makspris på 10,- pr dag, noe andre operatører så smtt begynner å gå bort i fra.

Lenke til kommentar

Ok. For hundre kroner i måneden brukt på datatrafikk vil du kunne lese ca 5 VG-sider pr. dag i en måned eller 40 facebook-sider pr dag i en måned (VG-sidene veier mye mer), for å gi deg et anslag med OneCall kontant.

Om du bruker såpass tror jeg det vil lønne seg med abonnement med datapakke/data inkludert, men selvfølgelig, er du redd for å gå over styr er kontantkort smart.

Endret av Nik0
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...