Gå til innhold

Skal du ha Dragon's Dogma ?  

55 stemmer

  1. 1. Skal du ha Dragon's Dogma ?

  2. 2. Hvilken Plattform



Anbefalte innlegg

Sånn som jeg har skjønt det så er det kun din karakter som kan velge hybrid classes. Men pawns kan velge advanced classes.

 

Min pawn er en mage, og jeg har ikke valgt sorcerer på henne på grunn av at hun da ikke lengre vil fungere som healer. Bruker derfor en til pawn som er sorcerer for DPS. I tillegg bruker jeg en warrior pawn med shield.

 

Men jeg bytter jo ut pawns etterhvert pga lvl og det er artig å prøve forskjellige kombinasjoner av pawns, og skills.

Skal garantert prøve meg som Mage selv senere så får jeg se hvordan det går.

Må innrømme at dette spillet er i ferd med å stjele all min fritid.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig klarte ikke den døfødte posten og få spillet mitt til postkassa mi i dag heller...er nesten sånn at jeg vurderer å reise i butikken å kjøpe det der for så å returnere det jeg har bestilt fra nettet...

 

Fikk forsåvidt en bonuskode for noe armor i Dragon's Dogma av Gamezone i dag, men til Xbox 360. Sendte mail til kundeservice og fikk ny kode til PS3 innen 10 minutter, men nå sitter jeg da her med en ekstra 360 kode...hvis noen spiller Dragon's Dogma på 360 og vil ha den så send meg en PM.

 

Angrer på at jeg ikke bestilte spillet også fra Gamezone...sånn går det når du vil spare i overkant a 50 kroner...jeg er en jævla idiot.

Endret av xxTJxx
Lenke til kommentar

Kom nettop til shadow fort . En escort guide . Hadde ikke peiling hvor jeg skulle gå og når jeg var nær så kom plutselig en gigantisk drage med 5 healt bars. Prøvde mitt sterkeste magi angrep og health baren bevegde ikke seg en gang 0,o

 

Sprang som pokker , fy søren det var skummelt!

Bildet mitt er fra den dragen. Har ikke lyktes med å ta den ut enda. Men ikke langt unna er det en camp hvor du kan endre skill etc. Har lagret der og skal tilbake til den dragen, fylle på med is i magen og prøve på nytt.

 

Hva level er du i?

Eg er i lvl 30 og føler eg har ingen mulighet for å vinne over den :p

Lenke til kommentar

Ble lvl 39 i går. Tok ut 3 health dots på den, men så var jeg uoppmerksom i et par tidels sekunder og da var the game over. Den er vanskelig å få has på, men ikke umulig. Kampen min hadde vart i ca 20 minutter når jeg gikk ned for telling.

 

Godt mulig jeg bruker feil taktikk, skills etc, men det er fortsatt utrolig artig. I går døde jeg da jeg klatret opp på dragen så fløy den opp og jeg falt av i høyde. Var da nede på 230 HP og døde umiddelbart når jeg traff bakken.

 

Men det oppleves ikke som urettferdig og frustrerende og det er positivt slik jeg ser det.

 

Har vel prøvd meg 2-3 ganger nå, men gir ikke opp. Men jeg fant og ut at det i samme området befinner seg en del goblins og en cyclop så man kan fort havne i skikkelig trøbbel om man ikke ser seg for.

Endret av firberblad
Lenke til kommentar

Elsker det med å klatre på større monster.

 

Nei, har ikke opplevd det slik eg heller.

Kampane i dette spelet er veldig underholdene og utfordrane på ein gong, og ein kan storkosa seg med same kampen fleire gonger. Knallspel.

 

Har du vore i Bluemoon Tower?

Lenke til kommentar

 

 

Fikk forsåvidt en bonuskode for noe armor i Dragon's Dogma av Gamezone i dag, men til Xbox 360. Sendte mail til kundeservice og fikk ny kode til PS3 innen 10 minutter, men nå sitter jeg da her med en ekstra 360 kode...hvis noen spiller Dragon's Dogma på 360 og vil ha den så send meg en PM.

 

 

 

Hææ sånn vil jeg også ha!! Åssen får jeg tak i det?:) Forresten, noen her drept dragen enda, den rett ved skadefort? noen tanker om taktikker? Jeg fikk den ned til 2 doms, før den instant drepte meg med en klo... Er lvl 26 strider. Main pawnen er mage, og leide inn 2 lvl 30fighters. må kjøpe litt mer potsog litt mer mat før jeg bryner meg igjen. tror også jeg investerer i en lvl 50eller noe ranger til å hjelpe. Det burde drepe den:))

 

Edit* shadowfort, ikke skadefort. Forresten faila jeg på den questen:( kan capteinen døde. Har det impact på dragen?

Endret av Loeftw
Lenke til kommentar

Skulle spille hele dag, men så ringte søsteren min og tvinget meg til og feire bursdagen min hos mamma i dag, så nå har jeg sittet i flere timer og siklet etter Dragons Dogma, Nå skal jeg endelig fortsette spillet,

 

Snakkes folkens , Catch you on the flip side

Lenke til kommentar

Ble av diverse grunner ikke så mye spilling i kveld, men fikk da kommet meg til bluemoon tower igjen og er klar til å banke på døra der.

Hadde det artig på veien og jeg fikk meg også en liten flyvetur. Om enn noe ufrivillig.

 

post-13661-0-36031700-1338414878_thumb.jpg

 

Et par goblins fikk gjennomgå. Stakkars, syns nesten synd på de nå.

post-13661-0-63151900-1338414919_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Var utolig digg og ta dragen ved fortet på første forsøk om natta med goblins i tillegg. :) Elsker spillet,bedre enn skyrim.

Nice. Hvilken klasse og lvl er du ?

Må tilbake til den dragen etter Bluemoon tower. Noen som vet hvor mange slike drager det er rundt omkring ?

Jeg er kriger og bruker 2 hånds hammer.Main pawn er ranger,brukte 2 mage support pawns og var ca lvl 32

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...