Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte bra at de har regelrett kopiert lockscreenen også. Jeg bruker aldri snarveien fra lockscreenen i stock android/touchwiz uansett så fraværet av de plager meg ikke. En annen fin ting er at man slipper å trykke "ok" etter man har skrevet inn koden for å låse opp, akkurat som i WP7/8. Det er dog en funksjon i CM 10.1 som gjør det samme, men det er f.eks ingen funksjon for det i touchwiz noe som var/er utrolig irriterende.

 

post-41440-0-51472600-1372766312_thumb.png

 

Man kan velge å ha ensfarget bakgrunn (eks svart som er default WP) eller bakgrunnsbilde. Bakgrunnen på ikonene kan også være custom, ensfarget eller transaprentet. Følte for litt farger, så da ble det slik :) Tilsene kan også reidgeres på størrelse og plassering som i WP. Er 16 forskjellige størrelser å velge mellom.. Sveiper man til siden kan man velge om man vil ha en liste over apps nedover som i WP, eller som grid med/uten icon label. De har også kopiert People og Photos widgetene til WP8.

 

post-41440-0-81382000-1372766318_thumb.png

Endret av Feh
Lenke til kommentar

DnB appen fungerer tilsynelatende, men jeg tror tjenesten er nede akkurat nå. Da jeg åpnet appen fikk jeg bare beskjed om at det ikke var anbefalt å ha den saldotjenesten som ikke krever innlogging i appen dersom telefonen var rootet. Prøvde å logge inn, men den ble bare stående i en loop når den prøver å bekrefte referanseordet og fikk beskjed etter en stund om at tjenesten feilet.

Lenke til kommentar

Veldig fornøyd. Den føles og oppleves vel omtrent som det var når jeg kjøpte S3, som jeg også var fornøyd med, bare litt mere moderne utgave, som det for så vidt også er. Har ikke hatt noen negative opplevelser så langt, så her er alt fryd og gammen. Bruker du (og er fornøyd med) en Galaxy S3 i dag, vil du nok også bli fornøyd med S4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...